NIVEA Apă micelară calmantă 3în1 cu ulei natural de migdale


Încă ţi se întâmplă să sari peste pasul esenţial către un ten frumos? Da, ştim, e mai simplu să îţi aşterni capul direct pe pernă seara, atunci când oboseala îşi spune cuvântul, însă nu este şi sănătos pentru frumuseţea tenului tău.
Transformă misiunea imposibilă a demachierii într-una posibilă şi extrem de rapidă cu Apa micelară delicată 3în1 de la NIVEA! Nu doar că îndepărtează machiajul de peste zi în doar câteva minute, ci îţi lasă tenul proaspăt şi hidratat!

Descoperă cele două formule inovatoare de la NIVEA şi află care ţi se potriveşte!  
Încearcă NIVEA Apa micelară delicată 3în1 pentru toate tipurile de ten cu o formulă de îngrijire extrem de eficientă, cu dexpantenol şi ulei din sâmburi de struguri, ce îndepărtează rapid machiajul tenului, chiar şi pe cel din zona ochilor, hidratând dintr-o singură mişcare.


NOU! Dacă tenul tău este uscat, NIVEA are soluția potrivită! Printr-o atingere delicată,  NIVEA Apă micelară calmantă 3în1 cu ulei natural de migdale curăţă eficient, dar blând și în profunzime machiajul tenului și al zonei ochilor, iar tu te vei bucura de hidratare şi catifelare, cât ai zice #operaţiuneademachierea!

Datorită tehnologiei micelelor, nu va fi nevoie să îţi clăteşti tenul după folosirea produsului.
Preţ recomandat: 18.92 lei, fiecare

Despre NIVEA: 
NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.
*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănunte, în 2012.

6 comentarii: