Epileaza-te cu ceara ca la salon, in confortul propriei case!

Hello beauties,

Dupa cum bine stiti, metodele de epilare/depilare sunt destul de numeroase in ziua de azi. Metoda cu ceara deseori pare a fi cea mai rapida si cea mai eficienta pentru multe dintre noi;
De cativa ani ma epilez doar cu ceara pe tot corpul (cu exceptia fetei) iar astazi vreau sa va prezint produsele pe care le folosesc pentru a ma epila, dar mai ales site-ul de unde le puteti achizitiona la un pret avantajos.
Acesta este ``arsenalul`` meu!


Va spuneam intr-un articol anterior ca pentru epilarea bratelor si picioarelor folosesc ceara de unica folosinta, mai exact acest Kit :
                                       Kit-ul contine : incalzitor ceara , rezerve ceara, benzi pentru epilat;
Detin acest incalzitor pentru rezerve de ceara de unica folosinta de aproximativ 5 ani si nu am avut nici o problema cu el, functioneaza ca-n prima zi! Vi-l recomand din toata inima!  Va sugerez sa  renuntati la lama de ras, benzi depilatoare( rezultatele obtinute sunt de foarte scurta durata si-n plus firul de par va creste mai gros,mai inchis la culoare, mai des) cu acest kit va puteti epila acasa la fel de eficient ca la salon( si cosmeticiana mea foloseste exact acest kit)!
Va puteti achizitiona acest kit sau altele asemanatoare de site-ul EpilatPro.ro la preturi incepand de la 84 lei!

Pentru epilarea zonei inghinale ( de cele mai multe ori merg la salon, dar atunci cand cosmeticiana mea are agenda incarcata/este plecata etc. ma epilez singura) si pentru axila foloseasca ceara traditionala la cutie sau ceara elastica .

Inainte sa descopar pe site-ul EpilatPro.ro acest incalzitor pentru ceara Pro Wax100, incalzeam cutia de ceara pe aragaz. La bain-marie trebuia sa astept ``o vesnicie`` pentru ca ceara sa se topeasca asa ca am incercat si varianta cu cutia pusa direct pe flacara si de cateva ori ( din cauza ca ma ``plictiseam`` s-o ``pazesc``) mi s-a intamplat sa supraincalzesc ceara, sa afum bucataria si sa se raspandeasca mirosul de ceara in toata casa.
Mea culpa, dar chiar si atunci cand eram foarte atenta si aduceam ceara la temperatura potrivita (fara fum.mirosuri.peripetii) mai exista un incovenient(din cauza caruia preferam sa ma epilez la salon) si anume: eu obisnuiesc sa ma epilez in baie, epilarea zonei inghinale nu dureaza 5 minute (mai ales cand te epilezi singura) iar ceara incepe sa se ingroase...fiind nevoita sa ma imbrac si sa mai fac un drum pana la bucatarie pentru a  reincalzi ceara. Datorita incalzitorului pentru ceara si parafina  Pro Wax100 pentru mine epilarea a devenit muuuuulllttt mai comoda!

Acest aparat este electric, avand un cablu nedetasabil care se conecteaza la priza; prevazut cu termostat reglabil.
Este realizat dintr-un plastic dur si dispune de un capac semi-transparent.
Cuva interioara este metalica (vine insotit cu un recipient detasabil, tot metalic) avand o capacitate de 400ml.
In cuva interioara se plaseaza cutiile cu ceara ( nu am incercat inca aceasta metoda deoarece ceara la cutie pe care o detin este veche insa am pus incalzitorul la lucru cu ceara elastica dupa cum veti putea vedea in pozele urmatoare)
In recipientul detasabil se introduce ceara traditionala/elastica sub forma de granule, cuburi, discuri
Pentru a aplica ceara traditionala folosesc spatule din lemn, pe care le puteti achizitiona de aici: www.epilatpro.ro/accesorii-epilat .

Datorita incalzitorului pentru ceara si parafina Pro-Wax 100, pentru mine epilarea a devenit mult mai comoda.Pot sa ma epilez linistita in baie fara sa ma grabesc, acest aparat imi va mentine ceara calda (sau pot sa-l repornesc) si-n plus (Un Mare Plus +++ ) atunci cand ajunge la temperatura de 60°C, aparatul se opreste eliminand riscul de ``a da foc la casa`` :))  de a fierbe ceara si a scoate ``fum``.

Am mentionat faptul ca si parafina se poate incalzi cu ajutorul lui Pro-Wax, insa pana acum eu nu am beneficiat de un astfel de tratament. M-am documentat putin si mi-a starnit curiozitatea!
Parafina catifeleaza pielea si o hidrateaza in profunzime, imbunatateste fluxul sanguin, previne imbatranirea, ajuta la slabit eliminand toxinele si centimetrii in plus din talie/picioare. Trebuie s-o incerc! Am gasit aici www.epilatpro.ro/parafina foarte multe variante, cu diferinte esente/ambalaje/cantitati.

Ma bucur ca am descoperit acest aparat, vi-l recomand si voua!
Il puteti comanda de la EpilatPRO.ro  la pretul de 89 lei! Veti primi si o garantie de 12 luni, so...No Worries!

Va atasez doua video-uri care sper sa va fie de folos:


PS: Produsele folosite in video sunt altele decat cele prezentate de mine dar si acestea se gasesc pe site-ul EpilatPro.ro ! Acest site este reprezentant al unor marci de prestigiu din Italia, Spania, Grecia, Serbia, Germania, SUA; produsele importate si comercializate sunt originale,de cea mai buna calitate!
Va invit sa le vizitati site-ul si pagina de Facebook ; spor la cumparaturi si la epilat cu ceara (in cel mai profesional mod) in confortul propriei case!


14 comentarii:

  1. ce interesant arata incalztorul de ceara.....kitul il am si eu si vreau sa incerc pe maini

    RăspundețiȘtergere
  2. Misto! Exact ca la salon! Eu folosesc acasa doar benzi si epilatorul pentru a ma epila. La salon merg pentru inghinal - am cosmeticiana mea de mai bine de 2 ani jumatate! :D
    Interesant si acest aparat...oare o fi mai usor cu asta decat cu cea de unica?
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am aceeasi cosmeticiana de 8 ani la care apelez pentru inghinal desi se intampla de multe ori sa ma epilez si singura...
      Eu recomand ceara de unica folosinta pentru brate si picioare iar cea traditionala pentru axila si inghial.

      Ștergere
  3. wow super!!!
    Kitul il am si eu si il ador, dar imi place si incalzitorul acesta :D si eu merg la salon pentru inghinal..nu cred ca as putea sa ma fac vreodata singura :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am pielea foarte sensibila si nu pot folosi acest kit pentru axila, iar pentru zona inghinala l-nu am incercat nicioadata; pentru inghinal doar ceara traditionala/elastica folosesc si da, eu am reusit sa ma epilez si singura :))Incearca doar linia bikinilor prima data, si a 2-3a oara vei aveai ``curajul`` sa epilezi o suprafata din ce in ce mai mare!

      Ștergere
  4. eu mi-am luat kitul, azi sau maine ii fac proba, desi daca ar fi fost dupa mine l-as fi incercat de cand a venit coletul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine ma multumeste pe deplin acest kit, astept parerea ta dupa ce-l folosesti! :*

      Ștergere
  5. Un articol foarte interesant. Imi place aparatul tau de incalzit ceara numai ca mie imi este mult mai usor sa folosesc rezerva de ceara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, eu prefer ceara traditionala pentru zona axilei/inghinala!

      Ștergere
  6. Buna. Am si eu o intrebare. Si eu am comandat aparatul dar nu stiu la nivel sa reglez butonul pentru o incalzire optima. Butonul e gradat de la mediu la foarte cald. Si termostatul reglabil nu stiu care este. Daca ma puteti ajuta si pe mine va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna! Eu sunt in cautarea solutiei perfecte pentru epilare, mai ales inghinal. Sunt incepatoare si am zis sa optez pentru ceva mai light, assa ca am incercat "ceara" din zahar facuta in casa, de mine (zahar, apa, suc de lamaie puse la fiert, apoi racite putin si usor modelate). Am reusit sa ma epilez inghinal aproape brazilian :) Ma tenteaza acum sa incerc ceara elastica pe aceleasi zone si acest incalzitor. Cum se curata cuva in care ai preparat ceara? Nu am gasit pe nicaieri informatii despre asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Nu am folosit niciodata ceara home made :D Felicitari pentru reusita! :) Eu chiar nu vreau sa-mi amintesc primele "incercari" :) Iubesc ceara elastica, m-am obisnuit cu ea si cu acest aparat. Iti sugerez aceste doua solutii: http://www.epilatpro.ro/uleiuri/solvent-curata-ceara-de-pe-ustensile-500ml-italwax.html ; http://www.epilatpro.ro/uleiuri/solutie-curata-ceara-de-pe-incalzitoare-500ml-biemme.html , sper sa-ti fie de folos!

      Ștergere
  8. Buna! Imi pare rau sa aud ca esti un pic dezamagita de acest aparat :( Sincera sa fiu nu cronometrez timpul in care topeste ceara dar 40 min nu am asteptat niciodata!!!
    In ultima perioada eu folosesc doar ceara elastica sub forma de discuri groase, cum poti vedea in pozele din acest articol. Las doua bucati de ceara cam 10 minute, cu capacul pus (am observat ca foarte mult conteaza si capacul), la temperatura maxima! Dupa 10 minute incerc sa amestesc putin sa ajut discurile sa se topeasca mai repede dupa care mai astept aproximativ 5 minute si trec la treaba...lasand aparatul pornit, dar la temperatura mai mica.Uneori in timp ce ma epilez mai adaug un disc de ceara-n aparat (asta si pentru ca nu refolosesc ceara). Cu siguranta depinde si de ceara, si de gramajul acesteia! Cu urmatoarea ocazie voi folosi o cutie e ceara obisnuita si voi cronometra. Revin cu detalii! PS: si la mine beculetul "se tot inchide si deschide" in functie de temperatura la care a ajuns, deci nu-ti face griji!

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua! Imi poti spune de unde procuri ceara elastica sub forma de discuri?Multumesc!

    RăspundețiȘtergere