Flowers from Banggood

Hello, beautiful!

Despre flori artificiale (daca-mi plac sau nu, de ce mi le doresc, ) ti-am mai vorbit in acest articol: http://goo.gl/5bCpFL in care ti-am prezentat si produsele pe care mi le doresc de pe site-ul Banggood.com; Ei bine am plasat o comanda in urma cu 3 saptamani iar ieri am primit produsele. 
Eram foarte curioasa sa vad cum sunt bratarile tip pandora de pe acest site asa ca mi-am comandat doua: aceasta - http://goo.gl/7Xi7ye  respectiv aceasta -  http://goo.gl/2kyWai ; deoarece mi-au placut  creioanele pentru buze de la Banggood  (vezi aici review-ul ) mi-am mai luat un set:http://goo.gl/2GSzn7  (alte nuante) si pe langa acestea am pus in cos si flori artificiale, subiectul articolului de astazi.

Pe site imi facusera cu ochiu` lalele, orhideele, bujorii si exotica floare ``pasarea paradisului`` dupa care sunt innebunita; dintre toate acestea doar de doua sunt 100 % multumita si iti voi spune imediat care sunt favoritele mele.

Incep cu ``pasarea paradisului``, cea artificiala comandata de la  Banggood arata foarte foarte bine, este rezistenta si nu am primit-o ``damaged`` , este intr-o stare perfecta, PARE REALA, I love it! O singura data am avut placerea sa pun mana pe aceasta planta, in stare naturala si nu am ezitat sa-mi fac cateva selfiuri cu ea ( in urma cu 4 ani, nu era nebunia cu selfie-urile deci da, am parut o ``ciudata`` pozandu-ma cu floarea intr-un aqua park din Cipru).
The fake one:
  Este cea mai ``reusita`` dintre toate pe care le detin de la Banggood.
O poti comanda de aici: http://goo.gl/4HhRwI

Cea de-a2a preferata este orhideea insa doar cea mova ma multumeste, cea ivory a ajuns putin ``mototolita`` si tinand cont ca o am doar de 1 zi inca nu si-a revenit la forma initiala (sper sa-si revina).


 O poti cumpara de aici: http://goo.gl/TroVgc


Imi pare rau ca mi-am comandat doar lalele rosii, mi-ar fi placut sa am si alte culori chiar daca nu arata ele excelent ( au cateva ``mici defecte`` - se vede putin adeziv la imbinarea dintre petale cu tulpina, daca tragi de tulpina  plasticul verde aluneca si se vede sarma din interior) insa tinand cont ca sunt de decor(deci nu ma joc cu ele toata ziua) si ca nu le fotografiez in detaliu pot spune ca nu-mi pare rau ca le-am achizitionat.

Le poti cumpara de aici: http://goo.gl/RNMW8s


Mi-a fost greu sa-mi aleg un buchet de bujori, in pozele de pe site erau foarte multe modele care aratau superb...mai ales cele vintage erau minunate insa eu am optat pentru acesta, cu bujori roz si albi. La fel ca si orhideea ivory bujorii au venit putin `` şifonati`.
 Poti comanda buchetul de aici: http://goo.gl/3ta7Vl


 Tu ce parere ai despre florile artificiale? Daca nu ai citit postarea pe care ti-am recomandat-o la inceputul acestui articol trebuie sa-ti spun , pe scurt, ca toate aceste flori le voi folosi drept decor atunci cand pozez produse pentru review-uri pe blog.


O zi frumoasa iti doresc!
Kisses & Be Beautiful! :*


10 comentarii:

  1. Toate imi plac <3 ! Super misto vor da in pozele tale cu produse :D

    RăspundețiȘtergere
  2. cat de frumoase sunt in special orhideea mov si pasarea paradisului par atat de naturale :P

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt realizate foarte bine, chiar nu se vad mari diferente intre acestea si cele reale

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase, dar parca bujorii nu seamana atat de mult cu cei reali.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici nu par ca ar fi artificiale. Imi plac lalelele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi plac florile tale. De prima nici macar nu auzisem dar se vede foarte frumos si seamana perfect cu originalul. Eu nu prea sunt fan flori artificiale dar sunt tare de efect in poze

    RăspundețiȘtergere
  7. Par a fi reale, nici de cum artificiale, dar deja știi părerea mea despre ele 😀

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, chiar sunt simpatice pentru poze :D

    RăspundețiȘtergere