Dresslink.com Lady shaver

Buna draga mea,

Titlul nu-ti spune nimic? Te intrebi despre ce ``nebunie`` iti voi vorbi astazi? Oare iti voi prezenta un apart de ras clasic cu lame? Sau sa fie vorba despre un epilator? Vreun produs scump? Nu! Nimic din toate aceastea!
Produsul despre care vreau sa-ti vorbesc este un mini aparat de ras electronic, perfect pentru zonele mici pe care vrei sa le epilezi. Domnii cu sprancele stufoase se pot bucura de acest aparat dar si cei care vor sa-si dea forma mustatii sau sa-si elimine parul inestetic de pe urechi sau nas fara pericolul de a se taia.
Revenind la mine, vreau sa ti spun ca mi-am comandat acest aparat pentru parul de pe fata (el se poate folosi pe orice portiune a corpului insa eu cu exceptia fetei ma epilez cu ceara, chiar nu folosesc  deloc lama).
Te intrebi de ce pe fata nu folosesc ceara si indraznesc sa sa tai parul cu ``lama``? Raspunsul este simplu: deoarece ma epilez cu ``laser``(de fapt cu IPL - lumina intens pulsata) in zona mustatii, barbiei si perciunilor iar pe toata durata sedintelor de epilare definitiva nu am voie sa smulg parul sau sa deranjez in vreun fel radacinile firelor de par.
Am folosit ghilimelele putin mai devreme cand vorbeam de curajul de a taia parul cu lama pentru ca  tocmai asta este problema...nu indraznesc sa folosesc lama clasica, psihic m-ar afecta in primul rand si poate m-as si ``accidenta`` tinand cont ca nu folosesc lama pe nici o zona a corpului, nu prea am indemanare cu ea; de aceea am si apelat la acest aparat.
Mini shaver-ul vine insotit de 2 capete/lame cu dimensiuni diferite, 2 mini piepteni, un capacel care protejeaza lamele plus suport si o mini periuta pentru curatare; totul e mini :))
Apropos de curatare, am citit ca se poate clati sub jetul de apa insa eu nu am incercat inca aceasta varianta, preferand periuta de teama ca se poate strica ( in descrierea lui este prezentat ca un produs waterproof insa nu vreau sa ma risc).

Eu l-am ales albastru insa la DressLink il gasesti sin in varianta rosie, ca design mie mi se pare foarte cool, atragator chiar daca nu e confectionat din cele mai scumpe materiale.



Acest mini aparat electronic pentru epilare precisa este made in China insa functioneaza bine. L-am folosit de 2-3 ori si sper ca va rezista in timp (macar 3-4 luni si sunt multumita tinand cont de pretul mic pe care-l are). 
Este electronic si are nevoie doar de o baterie asa cum vei putea vedea in urmatoarele poze:

 Dispune de un buton care se gliseaza (inspre 0 = oprit iar spre 1= pornit) deci se foloseste extrem de usor si greutatea mica a acestui produs contribuie la utilizarea super facila.
Nu exista riscul de a te taia, functioneaza perfect, are dimensiuni mici deci e usor de luat cu tine in vacante, arata bine si il gasesti aici - goo.gl/OcegmF  la un pret foarte bun! Eu ti-l recomand!



Tu ce metoda de epilare folosesti cel mai des?

Kisses & Be Beautiful! :*


16 comentarii:

  1. Si eu am avut un aparat de genul dar nu asa performant :D Asta arata tare fain :D Consider ca e util sa ai asa ceva in casa :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce interesant, si prețul este wow <3 vreau și eu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-i ca e super accesibil la pret? Pt cativa dolari chiar isi face treaba !

      Ștergere
  3. Cred ca e fain pentru zona mustatii! :D
    Sau zona dintre sprancene!
    Si eu tot ceara folosesc pentru a ma epila.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e perfect pentru mustatata...in zona dintre sprancene cred ca ar putea fi folosit de catre barbati dar si pe toata suprafata sprancelor daca lamei i se aadauga pieptanul.

      Te pup :*

      Ștergere
  4. Interesant, nici nu stiam ca exista asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De mult pusesem ochii pe el dar nu stiam daca e bun si intr-un final m-am ``riscat`` sa-l comand fiind ieftin si nu-mi pare rau!

      Ștergere
  5. Se anunta a fi interesant.Speram sa fie si bun.

    RăspundețiȘtergere
  6. arata interesant, l-am vazut la reclama la tv..dar acolo nu are asa un pret bun ca pe sit

    RăspundețiȘtergere
  7. Hah, ce aparat interesant. Sper ca tine si e de calitate :D
    pupic

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt o femeie binecuvantata de Dumnezeu din punctul acesta de vedere. Nu am par pe mustata iar in rest foarte putin care cu putina crema epilatoare l-am rezolvat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Super interesant..la super pret

    RăspundețiȘtergere