My new obsession - Adona.ro


Gentile au devenit noua mea obsesie si cred ca ma intelegi! Si tu le iubesti, nu? Si tu visezi sa ai cat mai multe modele,  nuante, atat casual, office cat si elegante sau clutch-uri, genti de mana sau de umar incat sa-ti schimbi zilnic geanta in functie de tinuta pe care o adopti? EU DA! Clar DA! Visez cu ochii deschisi la asta insa in acelasi timp incerc sa revin cu picioarele pe pamant si sa-mi reamintesc cat de importanta e calitatea, nu doar cantitatea :)
Si daca tot a venit vorba de calitate vreau sa-ti aduc in atentie un site unde gasesti diversitate, calitate si preturi decente! 

Adona.ro este site-ul pe care ti-l recomand, sunt sigura ca ai auzit de el si trebuie sa-ti confirm ca toate laudele aduse acestui site sunt pe merit! Imi place cum este structurat acest site, avand categoriile ``Genti dama``, ``Accesorii dama``, ``Acesorii barbati``, ``Produse noi`` si ``Sale`` fiind foarte usor de navigat si de plasat comenzi. Ti-a sarit in ochi categoria ``accesorii barbati``? :) Adona.ro nu i-a uitat pe domni si are in portofoliu curele, serviete, genti, portofele pentru barbati...sunt sigura ca iubitului/sotului sau tatalui tau i-ar placea sa-i aduca iepurasul un cadou de pe site-ul Adona.

In categoria ``Genti dama`` diversitatea e la ea acasa! Aici vei descoperi 5 subcategorii ( office, casual, piele naturala, rucsac, voiaj) care te vor ajuta sa-ti gasesti foarte repede geanta preferata/de care ai nevoie. 



Coletul se livreaza prin curier rapid iar plata se face ramburs costul transportului fiind de 9lei pentru persoanele din Bucuresti respectiv 16 lei pentru provincie iar la comenzi de peste 199lei transportul este gratuit. Coletul va ajunge la tine in 1-2 zile lucratoare deci nu vei aveai prea mult de asteptat pana sa-ti strangi in brate ``noua partenera ``.

Nu trebuie sa-ti ai emotii dupa ce ai plasat o comanda gandindu-te ca poate nu-ti va placea geanta sau nu -ti va ajungr ``intreaga`` si hai sa-ti explic de ce; 
In primul rand pentru ca Adona iti ofera posibilitatea de a returna produsul in termen de 14 zile (click aici pentru mai multe detalii despre retur). In al doilea rand, iti garantez ca produsul iti va ajunge intact deoarece Adona ambaleaza perfect produsele si te voi convinge in curand, cu poze!

Crede-ma ca nu sunt singura super incantata de acest site (atat de produse cat si de celelalte servicii precum amalare, livrare , retur)  ci suntem deja peste 46.500 de clienti multumiti!

Nu-ti vorbesc din auzite ci din proprie experienta! ZOE este cea care m-a facut sa ma numar printre acei zeci de mii de clienti multumiti!

Pe Zoe ti-o voi prezenta zilele acestea insa daca esti foarte curioasa s-o ``cunosti`` acceseaza acest link: http://goo.gl/5NN0eM
Eu o iubesc si abia astept s-o scot la plimbare! 

Pe cei de la Adona ii poti contactat si pe Facebook dar si la numarul de telefon 0727 239 399 !


PS: In categoria ``Sale`` gasesti aceste minunatii de genti la preturi foarte bune! 


Kisses & Be Beautiful! :

9 comentarii:

  1. Foarte frumoase gentile de la Adona

    RăspundețiȘtergere
  2. Intradevar la Adona gasesti genti foarte frumoase si la preturi ok.Me una oimi plac mult, iar aceasta este de departe preferata mea http://www.adona.ro/geanta-monica.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt frumoase,am ochit si eu cateva,cred ca sunt si f calitative.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce dragute sunt gentile! Chiar imi trebuie si mie una noua

    www.fashionwithcriss.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumoase sunt!
    Pupici

    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere