Be beautfulll implineste 2 ani!

Hello beautiful,


My little blog implineste astazi 2 anisori...cum a zburat timpul nu stiu! Parca ieri postam cu emotii primul articol imbarbatandu-ma ca nu am nimic de pierdut daca-mi creez un coltisor al meu unde sa impartasesc tuturor iubitoarelor de beauty& makeup (si mai nou fashion) parea mea sincera despre diverse produse, site-uri de incredere, oferte irezistibile sau chiar outfit-uri ori liste de dorinte in speranta ca te voi inspira!

Trebuie sa recunosc ca la inceput acordam putin timp blogului insa lucrurile s-au schimbat intre timp iar astazi  fiecare articol in parte inseamna  intre 1 - 5 ore de munca si ma straduiesc  sa postez cat mai des asa ca orice like, share sau comentariu (atat pe Facebook cat si aici pe blog) CONTEAZA PENTRU MINE, iti multumesc si-ti sunt recunoascatoare pentru orice interactiune!

Pentru a serba ziua blogului si ati rasplati fidelitatea am organizat pe pagina de Facebook 4 concursuri (unul dintre ele se incheie astazi) la care te invit sa te inscri:
  
1. Concurs in colaborare cu Loncolor (se incheie astazi, 10.04 )
 Click aicihttps://goo.gl/j7pWja

2. Concurs in colaborare cu Melkior ( se incheie in data de 20.04 );
Click aici: https://goo.gl/6yZMer

3.  Concurs in colaborarecu Flormar ( se incheie in data de 25.04);
Click aici: https://goo.gl/GUfmzV

4. Concurs in colaborare cu Nivea ( se incheie in data de 30.04);
Click aici: https://goo.gl/afnKY8
Iti doresc mult succes si chiar daca nu te vei  numara de data aceasta printre castigatoare vreau sa-ti amintesc ca la sfarsitul fiecarei luni voi premia una sau mai multe fane ( dintre cele mai active pe Facebook, Blog si Instagram) asa ca mai devreme sau mai tarziu cu siguranta iti voi  rasplati fidelitatea!
 Kisses & Be beautiful!




6 comentarii:

  1. La multi ani. Mulțumim pentru concursuri

    RăspundețiȘtergere
  2. La mulți ani , si iti mulțumim mult pentru concursuri si pentru articolele superbe pe care le scrii , la cât mai mulți fani !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani blogului si iti multumim pentru aceste concursuri cu premii deosebite.

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani si multumim pt concursuri!Super articole din care avem de invatat.Succes pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani cu inspiratie si cititoare fideele! Te pup!

    RăspundețiȘtergere