Ulei reparator si diciplinant Bottega Verde



Posesoare de par lung, cu firul gros, uscat, aspru, deshidratat, frizzy,lipsit de stralucire  and so on...ma declar dependenta de uleiurile pentru par! Nu-mi pot imagina viata fara ele  (la fel cum nu ma pot imagina nici cu parul scurt👦🙈). Incerc pe cat posibil sa nu-mi deteriorez parul (mai mult decat este deja) asa ca nu apelez (decat extrem de rar) la placa/ondulator, uscatorul de par fiind singurul la care din pacate nu pot renunta. 
Varfurile le tund o data la 2-4 luni💇(in functie de cati centimetri am "pierdut" la tunsoarea precedenta - nu doar o data s-a intamplat sa pierd cam multi , pe premisa"hai sa taiam pentru ca avem de unde") insa am constatat ca nu aceasta este solutia pentru a scapa de parul uscat; din pacate cred ca problema vine din interior si oricat de des m-as tunde sau oricat de mult, dupa o saptamana doua de la vizita la coafor "noile varfuri" incep iar sa fie foarte greu de pieptanat si aspre. I hate this feeling! 😩😡
Din fericire pot tine situatia  sub control cu ajutorul uleiurilor iar in momentul de fata "imblanzitorul" parului meu este un produs de la Bottega Verde, un brand cu care m-am imprietenit foarte tare si de care sunt super multumita.


I`m talking about "Olio ristrutturante disciplinante ARGAN" , in traducere: ulei restructurant cu extract de argan 💖
Cred ca toate cunoasteti proprietatile miraculoase ale uleiului de argan - denumit si "aurul lichid" asa ca, desi pe site-ul BottegaVerde.ro gama produselor pentru par este foarteeeee difersificata si tentanta si este greu sa faci o alegere ( de la produse care au la baza nucile braziliene pana la produse cu  extract din seminte de in, casmir si keratina, proteine de matase, musetel, ulei de masline, cocos, etc) mi-am pus toata increderea in uleiul de argan si nu sunt dezamagita de alegerea facuta.

Acest ulei promite sa ofere consistenta si stralucire parului uscat, tern, stresat, imbracandu-l intr-un invelis protector care impiedica parul sa devina rebel. Toate acestea sunt posibile datorita ingredientelor nutritive, protectoare, restructurante - proprietati ale uleiului de argan.
Pe langa uleiul de argan, un alt ingredient  de baza al al acestui produs este uleiul din seminte de in. 

Toate informatiile despre produs (precum ingrediente, mod de utilizare, gramaj, valabilitate) le gasim scrise pe ambalajul din carton. 
Produsul in sine vine "imbuteliat" intr-un recipient din sticla transparenta (groasa, rezistenta) si dispune de o pompita which I Love! 

Sunt 50 ml de produs, valabili 12 luni de la deschidere, timp suficient pentru a epuiza si ultima picatura desi trebuie sa mentionez faptul ca acest ulei este foarte spornic. Fiecare aplicare necesita o cantitate  mica de produs insa eu iubesccc sa-mi "scald" parul in ulei si aplic din abundenta iar dupa 2 luni de utilizare am reusit sa consum 1/3 din sticluta (pozele sunt facute in urma cu  2-3 luni inainte de a folosi acest ulei - this is why the grass is so green and the sun is shining so bright🌄🌞).

Nu doar pe cutia din carton sunt inscrise detalii despre produs, ci si pe sticker-ul aflat pe sticluta.  

Asa cum spuneam mai devreme, folosesc acest produs zilnic! 
Dupa baie, pe parul umed, il aplic pe toata lungimea parului (mai bine zis de la barbie in jos) intr-o cantitate mai mare (  4 pompite - tineti cont ca am parul lung); dupa ce-mi usuc podoaba capilara revin  cu inca o picatura din acest ulei de la Bottega Verde doar pe varfuri iar cu ce-mi ramane pe palme imi "imblanzesc" firele rebele.  
Nu-mi spal parul zilnic (ci la3-4 zile) insa clar nu trece o zi fara sa folosesc acest ulei; zilnic, pe parul uscat il aplic doar la varfuri, iar o pompita - doua imi sunt suficiente
Astfel parul meu este foarte usor de pieptanat, devine moale, stralucitor si mult mai "cuminte"; in plus, miroase DIVIN! Siajul nu este foarte puternic insa mirosul chiar persista! Nu stiu cum sa descriu  acest miros insa pe site-ul www.BottegaVerde.ro am gasit urmatoarele informatii : 
Note de varf: citrice/fresh (bergamota, coaja de lamie, coriandru); Note de mijloc: florale (flori albe, iris, lacramioare) ; Note de baza: lemnoase, ambra, muschi (lemn de cedru, mesteacan, chihlimbar, vanilie, mosc).
Imi place la nebunie mirosul acestui ulei si chiar imi doresc un parfum cu o aroma asemanatoare!💓 Si iubitul meu este foarte incantat de acest miros!

Ii ofer inca o bila alba uleiului cu extract de argan de la  Bottega Verde pentru consistenta pe care o are; uleiul este lichid (evident😊) si deloc vascos iar astfel este absorbit foarte repede si nu lasa reziduuri/nu imbacseste parul. 

Bottega  Verde organizeaza anul acesta doua runde de reduceri de Black Friday, de pana la -80%, in doua week-end-uri  consecutive, 18-20  noiembrie  si  25-27  noiembrie,  la  sute  de  produse  cosmetice naturale si seturi cadou.  

In momentul de fata poti achizitiona acest ulei la un pret SPECIAL,  de la 65 lei (pret initial) este redus la 28 lei (reducere de 57%)!

Il poti comanda de aici: https://goo.gl/yVWGEY

Te sfatuiesc sa profiti de acest pret promotional chiar daca pe site momentan produsul apare ca fiind disponibil doar in stocul din Italia iar comanda iti va ajunge intr-o saptamana - doua! Daca nu doresti sa astepti, poti incerca alte produse din aceeasi gama(cu livrare rapida): https://goo.gl/G14a29


In plus, aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul BEAUTIFUL înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primele 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

 Happy Shopping !

Voi folositi uleiuri pentru par? Va tenteaza acesta de la Bottega Verde?
Kisses & Be beautiful!💋😘💋😘

9 comentarii:

  1. Cat de mult mi-as dori sa-l cumpar! dar gata nu se mai poate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maine urmeaza o noua sesiune de reduceri pe site-ul BottegaVerde.ro ;)) Poate il prinzi tot la pretul de 28 de lei :X

      Ștergere
  2. eu am firul subtire si plat, vad ca inultimul timp e si uscat dar cred ca datorita frigului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Al meu e gros si uscat :( si asa e indiferent de anotimp si de indiferent de cat de mult m-as tunde varfurile incep imediat sa se usuce, chiar nu pot sa traiesc fara uleiuri!

      Ștergere
  3. Il vreau si eu, cred ca s-ar potrivi cu coama mea rebela.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca tot ai pomenit de coama...eu dupa baie arat ca o leoaica :))Noroc cu uleiul asta ca ma ajuta sa-mi mai imblanzesc un coama :))

      Ștergere
  4. Arata super si imi place ceea ce promite si ceea ce face. Am ramas surprinsa a folosesti acest produs zilnic. Nu-ti incarca parul?
    Eu folosesc acest gen de produse dupa ce ma spal si vreau sa folosesc placa sau feon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De foarte mult timp folosesc ulei pentru parsau oricare alte produse leave-in zilnic! Parul meu e atat de "insetat" incat absoarbe tot :)) Nu lasa niciun surplus! Evident, sunt produse si produse...nu pot sa folosesc orice ulei zilnic! Acesta de la Bottega Verde nu-mi incarca parul deloc! :X

      Ștergere