New! Eyeliner Cream Melkior



Noul Eyeliner Cream creat de Melkior este un produs cremos, rezistent, mat. Tusul Crema Pentru Ochi poate fi folosit zilnic cu usurinta, adera perfect pe pleoapa si se aplica foarte usor cu ajutorul pensulei pentru tus. Machiajul ochilor arata impecabil toata ziua.

Sfatul specialistului! De ce merita sa folosesti Eyeliner Cream?
*Eyliner Cream se deosebeste de eyeliner-ul lichid prin faptul ca este mult mai rezistent, se intinde mult mai usor si este recomandat si pentru persoanele cu pleoapa usor ridata (fiind atat de cremos, nu se intrepatrunde in ridurile naturale ale pleoapei).
**Eyliner Cream este negru intens, e rezistent la transfer si se foloseste foarte usor pe semi-conjunctiva (se contureaza mult mai intens si mai saturat fata de conturarea cu un creion de ochi).

Atentie! Eyeliner Cream este un produs care se usuca rapid, deci mare atentie la modul in care tineti cutiuta cand nu lucrati cu el; cutiuta trebuie sa stea inchisa, altfel prinde aer si produsul se usuca.
***Cum se aplica? Se lucreaza cu atentie, se ia produs pe pensula si se incepe aplicarea lui dinspre interiorul ochiului spre exterior. Te poti juca pentru a realiza diferite tipuri de machiaje pentru ochi. De exemplu, il poti folosi ca baza pentru smokey eyes, adica poti face un smokey eyes in textura cremoasa. Apoi trebuie fixat cu fard de pleoape in orice nuanta (negru, maro, auriu etc).

Indragesc multe dintre produsele Melkior (fardurile pentru pleoape sunt preferatele mele, imi plac si rujurile,ojele semi-permanente sau ceara elastica pe care Melkior o comercializeaza) si cu siguranta voi incerca si acest eyeliner crema, mai ales acum cand se gaseste la un pret foarte bun! 
Tie ti-a starnit curiozitatea? Ai vrea sa-l testezi? 
Kisses & Be beautiful! 😘💋😘💋

Un comentariu: