Pachetele de sărbători Tesori d’Oriente

Pachetele de sărbători Tesori d’Oriente – călătorii în jurul lumii


Tesori d’Oriente vine în acest an cu o ofertă generoasă de pachete care ne poartă către meleaguri de poveste fără a fi nevoie să părăsim confortul propriei case.
Pachetele de sărbători – nouă game, în total 19 pachete diferite conțin produse de îngrijire din gamele preferate, deja cunoscute, dar şi din game speciale, care sunt disponibile la raft doar în această perioadă.
Lumânări artizanale, accesorii pentru bagaj, agende cadou însoţesc o parte dintre pachetele de sărbători, în timp ce altele dezvăluie produse speciale precum săpunurile parfumate sau loțiunile aromatice, disponibile, de asemenea, numai în această perioadă şi doar în formula pachetelor cadou.  

Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Eau de Toilette 100 ml şi Deo Spray 150 ml – 31,41 lei fiecare
Drumurile imaginației ne poartă înspre tărâmurile îndepărtate ale Chinei, tărâmuri care aduc parfumul afrodiziac al orhideei în gama Orchidea della Cina (gamă disponibilă doar în această perioadă) și pe străduțele pitorești ale Marocului, care au inspirat gama Hammam (gamă aflată permanent la raft).
Surprinzătoarele flori de lotus își regăsesc esența în gama Floare de Lotus (gamă aflată permanent la raft), iar moscul învăluie într-un parfum misterios pielea și o hidratează în profunzime prin intermediul gamei Mosc Alb (gamă aflată permanent la raft).
Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Eau de Toilette 100 ml, Cremă de duş 250 ml şi Lumânare artizanală – 39,4 lei fiecare
O atmosferă de intimitate, romantism și relaxare desăvârșită este perfect completată de lumânarea artizanală din pachetele cadou Floare de Lotus, Mosc Alb și cele două pachete conţinând produse din game speciale, disponibile la raft doar în această perioadă: Byzantium și Jasmin di Giava. Vis de iarnă – o baie hidratantă la lumina lumânării, piele mângâiată de crema de duş preferată, ritual de îngrijire desăvârşit de parfumul complementar.  

Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Eau de Toilette 100 ml, Cremă de duş 250 ml şi Accesoriu pentru bagaj – 39,4 lei fiecare
Pachetele din gama Hammam și Royal Oud (game permanente) inspiră un ritual de frumusețe care ne poartă într-o călătorie a simțurilor: fiecare pachet conţine două produse-star de îngrijire, parfumul şi crema de duş, plus un cadou surpriză.
Călătoriile devin reale, iar elementele cadou care se transformă în însoţitoare permanente de drum sunt accesoriile pentru bagaj, piese elegante ce pot fi personalizate, cu branding fin, imprimat în nuanţele gamelor: auriul sofisticat al Royal Oud și arămiul pasional al gamei Hammam.
Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Eau de Toilette 100 ml, Cremă de duş 250 ml şi Agendă cadou – 39,4 lei fiecareSărbătorile de iarnă vin cu surprize în portofoliul Tesori d’Oriente: trei game speciale, disponibile doar în această perioadă şi inspirate din culturile Asiei de Est – Tiaré delle Indie cu note proaspete de plumeria, Japanese Rituals ce ascunde parfumul bujorilor și Orchidea della Cina cu atingeri senzuale de orhidee chinezească.
Fiecare pachet conţine crema de duş, parfumul din aceeaşi gamă şi o agendă mică, ușor de purtat în orice geantă, care îndeamnă la însemnarea amintirilor din călătorii magice.

Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Eau de Toilette 100 ml şi Săpun aromatic – 27,3 lei fiecareGama specială Orchidea della Cina se alătură doar în acest sezon gamelor permanente Hammam și Mosc Alb, fiecare pachet cadou în această formulă conţinând apa de toaletă şi săpunul delicat, cu aromă complementară, ce lasă pielea catifelată şi parfumată timp îndelungat. Săpunurile sunt disponibile numai în această perioadă şi doar în pachetele cadou special pregătite pentru sărbători.

Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Cremă de duş şi Loţiune aromatică 250 ml – 26 lei fiecare
Uleiul de argan provenind din sudul Marocului exotic, uleiurile esențiale aromatice din mosc alb și parfumul intens și picant din floarea de lotus se regăsesc în cremele de duș și loțiunile aromatice din pachetele speciale ale gamelor Hammam, Mosc Alb și Floare de Lotus. Loțiunile aromatice sunt disponibile numai în această perioadă şi doar în pachetele cadou special pregătite pentru sărbători.


Intr-adevar, oferta de pachete pentru sarbatori este mai mult decat generoasa! Avem de unde alege (19 pachete) iar preturile sunt accesibile! Deja mi-am trecut pe lista 3 cutii (pentru a le oferi cadou), iar pentru mine voi alege o caseta cu lumanare! Sunt convinsa ca miroase deosebit! 😍💖
 Tu pentru ce ai opta?
Kisses & Be beautiful! 💋 

2 comentarii: