Nou ! Rezerva Pudra Compacta Melkior


Pudra compacta este unul dintre cele mai importante produse din trusa ta de machiaj. Te ajuta sa-i conferi tenului un aspect catifelat si mat. Are un rol foarte important facand machiajul foarte rezistent.
De aceea, Melkior a creat o gama mare de rezerve pentru Pudra Compacta. Se gasesc atat sub forma de pudra compacta mata, cat si luminoasa bronzanta, mozaic, irizata. Iar nuantele corespund Pudrelor Compacte sub forma de cutie.
Rezerva Pudra Compacta Mata prezinta o textura lejera, nu incarca tenul, imbunatateste aspectul pielii si mareste rezistenta machiajului. Are o textura fina si uniformizeaza tenul oferindu-i un aspect catifelat, mat. Cumk se aplica? Poate fi aplicata cu o pensula din par natural sau cu un buretel din bumbac (puf). Se aplica prin tapotare pentru a face machiajul mai rezistent. Cu nuante diferite de pudra se poate contura forma fetei.


Rezerva Pudra Compacta Bronzanta Mata protejeaza pielea si confera un aspect final luminos si natural, asigurand protectie UV naturala. Contine un complex nutritiv care imbunateste aspectul si vitalitatea pielii. Pielea ramane matasoasa, iar fata este iluminata. Este ideala pentru toate tipurile de piele. Cum se aplica? Poate fi aplicata cu o pensula din par natural sau cu un buretel din bumbac (puf). Se aplica prin tapotare pentru a face machiajul mai rezistent. Cu nuante diferite de pudra se poate contura forma fetei.

Le poti comanda de aici: http://bit.ly/2gcqz3d


2 comentarii:

  1. este perfecta daca ai o paleta magnetica(un recipient in minus de depozitat)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca au multe nunate. Asa gasesc cu siguranta ceva sa se potriveasca.

    RăspundețiȘtergere