#CTHRUmakeastatement

#CTHRUmakeastatement
Declarația de stil de la C-THRU

Toamna aceasta C-THRU lansează o provocare: explorarea creativității fiecăreia dintre noi și curajul de a face o adevărată declarație de stil. Campania #CTHRUmakeastatement pune în lumina reflectoarelor adevăratele staruri ale modei: fashionistele de zi cu zi, cele pentru care strada este propriul catwalk și care imprimă amprenta personală pe fiecare ținută pe care o poartă.
Sub umbrela hashtagului #CTHRUmakeastatement se desfăşoară întreaga toamnă acţiuni online internaţionale (Europa de Est) prin care brandul îşi consolidează poziţia de accesoriu fashion. Parfumurile C-THRU devin atingerea indispensabilă pentru formarea ţinutei desăvârşite, cu ajutorul căreia fashionistele fac o declaraţie ce nu are nevoie de cuvinte.

C-THRU le încurajează pe femei să devină încrezătoare în propriul stil, să se joace cu tendințele modei și să îşi urmeze instinctele – moda vine și trece, în timp ce stilul personal este unic și depăşeşte proba timpului. Atitudinea este accesoriul cel mai important și poate face uşor trecerea de la un look banal la unul wow, în stilul #CTHRUmakeastatement.
Inspirația din acest sezon vine din partea parfumului proaspăt lansat în primăvară, C-THRU Tender Love, cu aroma sa lemnos-fructată. Notele de pară, mandarină și bergamotă îndeamnă fashionistele să își redescopere latura romantică, iar inima parfumului îmbină armonios iasomia, violete și florile de lotus, definiția înmiresmată a feminității. Echilibrul final este dat de notele de mosc, chihlimbar și vanilie, un amalgam senzual de senzații aromate.

C-THRU make a statement este declarația fashionistelor pentru care inventivitatea și originalitatea sunt valorile după care își ghidează stilul. Acel stil individual, unic, pe care atitudinea potrivită îl relevă întregii lumi.

4 comentarii: