Pleaca la drum cu Tellur

Accesoriile/gadgeturile auto nu erau prea ``importante`` pentru mine insa datorita celor de la BuzzStore si Tellur am avut oportunitatea sa incerc un modulator FM si un suport pentru tableta si am ajuns sa-mi pun intrebarea: cum am trait fara ele pana acum? de ce nu mi-am cumparat pana acum aceste doua produse de care poate profita atat soferul cat si pasagerii?

Trebuie sa recunosc ca eram familiarizata cu modulatoarele FM, detineam unul de la o alta firma , dar era mai scump si nu aveam telefomanda ca cel de la Tellur.Da, telecomanda m-a cucerit! Poate la prima vedere nu pare foarte importanta insa va spun sincer ca face diferenta; 
Si daca tot am inceput sa vorbesc despre telecomanda trebuie sa va dau mai multe detalii despre ea, poate asa va veti convinge si voi ca este ``cool`` :))
Cu ajutorul ei se poate schimba volumul, canalele (frecventa radio), melodiile si in plus melodiile pot fi si derulate ,pot asculta o anumita melodie introducandu-i umarul /pozitia de pe  card iar daca am mai multe foldere pe stick pot selecta unul dintre ele cu ajutorul telecomenzii, lucruri pe care nu-le puteam face cu vechiul modulator fm; Privind lucrurile din alt unghi, aceasta telecomanda poate fi folosita de pasageri dupa bunul plac fara a mai deranja soferul;


Lasand la oparte telecomanda vreau sa va spun ca modulatorul Fm Tellur se ``instaleaza`` foarte usor;  se introduce in bricheta masinii urmand sa se faca setarea frecventei radio astfel incat sa coincida cu cea a modulatorului;
Este un avantaj faptul ca se conecteaza atat la stick USB cat si la un card de memorie suportand fisierele in format Mp3.
Are display LCD (aici se afiseaza frecventa radio dar si cand se schimba volumul melodiilor) si 4 butoane cu care se pot schimba melodiile, frecventa si se poate pune pauza/pause respectiv se porneste /play .
Alte detalii tehnice:
Frecventa de raspuns:87.5-108MHZ
Functii:Memoreaza ultima frecventa, volumul si ultima melodie
Conectivitate:USB
Cititor de card SD
Alimentare:Se incarca de la soclul de bricheta al masinii
Telecomanda:Da
Altele:206 canale
4 modele de loop

Eu sunt foarte multumita de acest modulator si vi-l recomand;Costa doar 27-30 lei, un pret foarte accesibil!

 Va spuneam la inceputul articolului ca nu stiu de ce nu mi-am cumparat pana acum un suport pentru tableta; Chiar nu stiu de m-am chinuit sa stau tot drumul cu tableta-n mana (sau cu telefonul ) de fiecare data cand cand am mers in alte orase/destinatii pe care nu le cunosteam  si avea nevoie de GPS.
Suportul Tellur costa aproximativ 60 lei, o nimica toata tinand cont de cat de mult iti usureaza viata in situatia descrisa mai sus si pentru faptul ca face calatoritul cu masina mult mai usor nu doar pentru sofer ci si pentru pasageri, mai ales pentru copii; 
Spun asta deoarece acest suport se poate amplasa atat pe parbriz cat si pe tetiere astfel cei mici pot viziona desenele/filmele preferate foarte confortabil, de pe bancheta din spate.

Cand am desfacut pentru prima data cutia in care era acest suport pentru 3 secunde n-am stiut ``de unde sa incep sa-l montez`` :)) pare ``ciudat`` la inceput insa va asigur ca este foarte simplu de montat (desi nu pare).
Ventuza se fixeaza foarte bine pe parbriz cu ajutorul unei cleme si nu am avut probleme nici cu sistemul de prindere pe tetiere.


Este realizat din plastic iar pe partea care atinge tableta are un material moale ( burete) neexistand riscul de a zgaria gadgetul. Am fost placut impresionata sa vad ca amblele tablete pe care le detin se potrivesc cu acest suport (poate fi folosit pentru orice tableta / ebook / GPS /ecran  LED cu marimi intre 7 "and 10“); suportul are dimensiunile ajustabile si se poate roti la 360 de grade.


Va recomand aceste doua produse Tellur deoarece raportul calitate pret este unul foarte bun, sunt usor de folosit si mai nou, pentru mine au devenit indispensabile; sunt sigura ca va vor face si voua calatoriile cu masina mult mai usoare si placute!




3 comentarii:

  1. suportul as vrea sa il cumpar cadou pentru nepot cand merge cu masina sa se poata uita la desene animate

    RăspundețiȘtergere
  2. Este foarte usor de folosit si ma bucur sa vad ca ti-a fost atat de utila

    RăspundețiȘtergere