Cele mai inspirate achizitii din 2015 !

Happy New Year, beauties! :*

Sper ca ati avut parte de Sarbatori minunate alaturi de cei dragi si va doresc un An Nou plin de realizari, dragoste si voie buna si bineinteles multa multa sanatate si putere de munca!
Am stat departe de laptop in ultima saptamana, mi-a priit aceasta vacanta si am revenit cu forte proaspete si pofta de scris.


La fel ca si anul trecut ( citeste aici) vreau sa incep anul cu o postare despre cele mai inspirate achizitii din anul precedent; le-as numi favorite insa pe langa cele pe care vi le voi prezenta in acest articol am mai avut si alte preferate pe care le descoperisem cu ani in urma asa ca, subliniez, produsele despre care va scriu astazi sunt favoritele dintre cele DESCOPERITE IN 2015 :) 


Chiar de la inceputul anului 2015 am facut cunostinta cu fardurile Melkior si am continuat pe tot parcursul anului sa-mi achizitionez cat mai multe nuante pentru ca imi plac si le consider o investitie foarte buna (aproape am umplut 2 palete magnetice - apropos de palete magnetice, cele de la Melkior sunt super rezistente si accesibile ca pret, vi le recomand).Aici, aici si aici puteti vedea swatch-urile nuantelor pe care le detin. Daca la inceputul anului am descoperit fardurile Melkior, in toamna am testat pentru prima data fardurile Glazel Visage si am ramas foarte placut surprinsa de acestea. Raportul calitate / pret este foarte bun, cat de curand revin cu mai multe detalii/swatchuri ale acestor farduri de pleoape.
Tusurile preferate au fost cele de la Inglot (foarte pigmentate si rezistente) si surprizaaa... la Cosmetice Timisoara Must Have am gasit acest tus -kajal 2in1 de la Kiko la un pret foarte mic - doar 20 ron si mi place foarte mult, chiar nu ma asteptam sa fie atat de usor de aplicat si rezistent, vi-l recomand!
Sa trecem la rimeluri; in acest articol din 2015 va prezentam doua rimeluri favorite, ambele de la Yves Rocher insa spre sfarsitul anului alte doua rimeluri m-au surprins foarte placut. Le-am achizitionat din ``curiozitate`` fara sa cred prea mult in ele din cauza periei ``ciudate``. Este vorba despre Kat Von D Immortal mascara (comandata de la Cosmetice Timisoara) si L`Oreal Miss Manga Punky; primul nu lasa nici macar o geana nerimelata, va asigur ca, cu aceasta perie ``ciudata`` va puteti rimela si genutele foarte mici sau cele din coltul intern (o zona mai greu accesibila atunci cand folositi aplicatoare obisnuite) fara ``accidente`` si fara sa lipeasca genele intre ele. Miss Manga punky dispune de o perie la fel de ``ciudata`` si spre deosebire de Immortal, acesta lipeste genele intre ele DARRR intr-un mod foarte interesant crend ``tepi`` si un look punk,dramatic. Daca doriti sa scriu un review sau chiar o comparatie intre aceste doua rimeluri nu ezitati sa-mi spuneti intr-un  comentariu.
Sunt innebunita dupa BB cream-ul Lioele Super Gold Snail, are o acoperire foarte buna, tenul arata foarte luminos si ``healthy``, nu scoate in evidenta zonele uscate, ce sa mai ... pentru tenul meu acest produs este cea mai buna achizitie din 2015; 
Pentru cliente anul trecut am folosit intens fondul de ten Inglot Hd Perfect Cover up, un fond de ten cu o acoperire buna, rezistenta mare pe ten, finish mat dar nu acel mat ``fainos`` ci un mat natural.
Anticearcanul Mac Prolonger l-am cumparat datorita review-urilor pozitive din blogosfera si intr-adear isi merita banutii; acopera bine insa se simte lejer pe fata fiind nevoie de o cantitate mica de produs (deci este si spornic).
Des imi place foarte mult inca nu stiu daca paleta pentru contur Anastasia Beverly Hills este un moft sau un must have din cauza pretului mare (250 lei), cred ca pe piata sunt si alte variante mai ieftine si la fel de bune insa cum eu inca nu le-am gasit pe acelea ma bucur de paleta de la Anastasia :D Nuanta Banana (pentru iluminare) si nuanta Java (pentru conturarea fetei) sunt preferatele mele.
Finalllyyyy de Craciun m-am cadorisit singura cu iluminatorul Mary-Lou Manizer de la  The Balm. Da, din pacate abia in ultima saptamana a anului 2015 am testat pentru prima data acest iluminator s u p e r b , isi merita toate laudele! Nu stiu exact de ce am asteptat atat pana sa-l incerc... probabil pentru ca nu l-am gasit intr-un magazin fizic iar pe aoro.ro era putin mai scump insa inainte de Craciun cand am comandat cateva cadouri pentru cei dragi m-am gandit sa ma cadorisesc singura cu acest iluminator asa ca l-am adaugat in cos fara sa ma mai gandesc ca ``dincolo era mai ieftin`` si bine am facut : X

Mi-a fost greu sa aleg cele mai inspirate achizitii din 2015 la capitolul rujuri deoarece anul ce tocmai s-a sfarsit am incercat foarte multe si mi-au placut majoritatea.
Machiand si alte persoane m-am axat pe rujuri rezistente, multe dintre ele in varianta lichida, mata.
Sephora Lip Stain-urile ( achizitionate de la Cosmetice Timisoara Must Have cu doar 30lei/buc) imi plac foarte mult deoarece sunt rezista foarte bine pe buze iar atunci cand incepe sa se stearga de pe buze o face intr-un mod uniform, deloc inestetic. Nu usuca buzele. nu le lipeste, la pretul cu care le-am achiztionat eu mi se par super super bune si vi le recomand!
Tot de la Cosmetice Timisoara am comandat si cateva rujuri lichide Chanel, extra mega rezistente!Pretul unuia este de 60lei (in magazin este mult mai scump), daca bugetul va permite trebuie sa incercati acest ruj cu doua capete - intr-unul se gaseste rujul propriu zis iar in celalalt unul gloss transparent care trebuie neaparat aplicat pentru ca buzele sa se simta foarte catifelate si hidratate.
Cu rujurile Mac am facut cunostinta in urma cu cativa ani insa anul trecut mi-am cumparat doua nuante pe care pur si simplu le iubesc; este vorva despre Honey Love  si Please Me  ambele cu finish mat si super pigmentate si rezistente.
Cele mai ieftine si bune rujuri descoperite in 2015 sunt cele de la Farmasi din gama Matte, eu le-am comandat de aici iar aici puteti gasi review-ul. Costa doar 12lei!
PS: As fi adaugat si rujul Melkior pe care vi l-am prezentat aici.

Dependenta mea de gelurile de dus de la Yves Rocher nu  cred ca mai e un secret, le-am incercat aproape pe toate insa preferatul din 2015 este uleiul de dus oriental ; face o spuma laptoasa fina, matasoasa lasand pielea catifelata si miroase superb!
Brandul Ziaja este una dintre descoperirile placute din 2015; Aici v-am vorbit despre demachiantul cu lapte de capra iar aici despre lotiunea pentru corp cu unt de cacao si gelul de dus cu proteina din cashmir, Mosul mi-a adus crema pentru fata iar eu mi-am cumparat zilele acestea si crema protectoare cu ulei de argan care cu siguranta va deveni preferata mea din aceasta iarna, este foarte grasa si hraneste si protejeaza bine tenul uscat.
La fel ca si iluminatorul Mary-Lou, parfumul pentru corp  Victoria`s Secret este unul dintre cadourile pe care mi le-am facut singura de Craciun, fiind comandat tot de pe aoro.ro ; Imi doream de mult sa incerc aceste body-mist-uri :X L-am ales pe cel cu pruna rosie si frezie - Pure Seduction si miroase demential, as face baie in el :X E un adevarat rasfat, revigorant, al carui miros rezista pe pielea mea 3-4 ore.Pe aoro.ro sunt disponibile peste 30 de variante, cu siguranta anul acesta voi incerca cat mai multe dintre ele!
Accesoriul preferat din 2015 a fost bratara Soufeel. Pur si simplu iubesc aceste bratari iar de cea rose gold (prezentata aici) cu charm-ul personalizat (logo-ul meu ca make-up artist) nu ma pot dezlipi!

Acestea au fost cele mai inspirate achizitii ale mele din 2015, sper ca si anul acesta sa descopar cat mai multe produse de buna calitate si sa va impartasesc voua parerea mea despre ele!
Sunt curioasa sa aflu care au fost favoritele voastre?!
Va doresc un an minunat! 
Kisses & Be Beautiful 

7 comentarii:

  1. Wow...ce de produse minunate!!! Esti o fericita pentru ca detii trusa de contur de la Anastasia. Cum ti se pare?
    Si eu am avut o obsesie pentru fardurile Melkior si mi-am dorit foarte mult o paleta magnetica cu cateva farduri, dar am renuntat, pentru ca nu mi-am permis sa imi iau alte farduri noi, cand am atat de muuuulte!
    Cat despre produsele Victoria's Secret - presimt ca va deveni o obsesie! Dar una realizabila! Am un lapte de corp si miroase divin!!! Creed ca orice aroma as fi ales, mi-ar fi placut. Nu am intalnit pana la asta o crema care sa miroasa pe piele si a doua zi..sau cel putin, nu-mi amintesc!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place mult paleta de contur Anastasia dar e ft scumpa; nu cred ca e genul de produs pe care trebuie neaparat sa-l ai daca bugetul nu te ajuta ;
      Presimti bine in legatura cu produsele Victoria`s Secret :)) mi-a fost greu sa ma decid ce aroma sa aleg si exct cum ai spus si tu, cred ca orice as fi ales mi-ar fi placut. Sa-ti zic ca de la primul puf al spray-ului m-am gandit si la crema?:)) Ma bucur ca lauzi crema, trebuie n e a p a r a t sa incerc si eu una!
      Pupici!

      Ștergere
  2. fondurile de ten de la Inglot ma tenteaza de ceva timp, dar tot nu ajung pe la ei sa le vad si live

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai indicat e sa-l testzi inainte pt ca nu e prea ieftin, costa 150 lei, nu are rost sa te ``risti`` :)

      Ștergere
  3. omg, ce produse faine ai.. Vad si un lipstain sephora inchis la culoare pe care nu l-am vazut deloc in magazin.. <3

    RăspundețiȘtergere
  4. produse minunate,de calitate si cred ca si destul de scumpe

    RăspundețiȘtergere