#BUnofilter


#BUnofilter te provoacă la o vară activă


#BUnofilter cheamă fetele la acțiune și le îndeamnă să își exprime liber cele mai autentice stări de spirit. B.U. a fost întotdeauna despre a fi adevărată cu tine însăți, dar campania #BUnofilter schimbă regulile jocului și, într-o lume văzută prin lentile colorate, inspiră fetele de pretutindeni să își îmbrățișeze multiplele atitudini exploratoare.

Complexitatea, diversitatea și frumusețea lumii sunt făcute din gesturi mărețe ale celor care nu se limitează, ale celor curajoși care se dezbracă de monotonie și dansează liber așa cum le cântă inima. Acesta este universul #BUnofilter care merită să fie descoperit: spontan, autentic, exuberant.

Exprimă-te liber cu #BUnofilter

#BUnofilter își propune să creeze un univers în care diferențele sunt îmbrățișate și le invită pe cele care nu se pot caracteriza într-un singur cuvânt să construiască cea mai amplă galerie de momente fără filtru.

În perioada 20.06.2016 – 21.08.2016, timp de nouă săptămâni, microsite-ul www.bunofilter.com va lansa câte o provocare ce vine cu premii săptămânale și se încheie cu alegerea câștigătoarelor finale. Fiecare săptămână se prezintă sub semnul unei stări de spirit B.U. in action, precum: passion, strong, playful, GetSetGo, powerful, confident, iCanFly, NeverGiveUp, balanced.

3 paşi fără filtru, către câştig!

Pentru a accepta provocarea B.U., fetele trebuie să se logheze pe microsite-ul dedicat acestei campanii, iar pentru a participa în cadrul concursului, acestea trebuie să urmeze trei pași:

  1. Să selecteze o fotografie personală;
  2. Să aleagă o stare de spirit dintre cele disponibile în website;

3. Să încarce fotografia.

Participantele se vor bucura de premii săptămânale ce constau în kit-uri B.U. In Action pentru o vară activă şi aventuroasă. Kit-urile conțin fiecare câte o gentuţă cu un antiperspirant B.U. In Action Active Release (75 ml) și un gel de duș B.U. In Action My Yummies: Lemon & Vanilla Mouse (250 ml).


Pentru alegerea câștigătoarelor finale, vor fi luate în considerare toate înscrierile din cele nouă săptămâni, iar în urma unei jurizări, fetele care surprind cel mai bine starea in action aleasă, vor obține premii, precum perechi de ghete kangoo jumps, brățări fitness din silicon cu pedometru și tricouri #BUnofilter.

Microsite-ul www.bunofilter.com este o colecție de momente personale care celebrează diversitatea și inspiră fetele de pretutindeni să se exprime liber.

Mai multe imagini inspiraţionale şi informaţii despre campanie se regăsesc pe pagina de Facebook B.U. Romania - www.facebook.com/B.U.Romania/ şi pe Instagram www.instagram.com/b.u.romania/.

B.U. - aceasta este adevărata definiție a frumuseții!Un comentariu: