Nivea Lip Look Trend


Smokey eyes, ten luminos cu blush natural sau sprâncene atent conturate sunt câteva dintre noile beauty must-haves pentru sezonul rece. Cu toate acestea, buzele primesc toată atenția experților în frumusețe, așa încât este momentul să îți completezi trusa de beauty cu noi aliați.

Aliniază-te trendului de îngrijire a buzelor cu noua gamă de balsamuri NIVEA Care&Colour şi bucură-te de hidratare intensă şi de durată!

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. 
Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.
*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănunte, în 2012.

 Ai la dispoziție o paletă de culori din care poți alege, astfel că vei putea asorta ușor orice beauty look: roşu seducător, roz baby doll şi nude atrăgător! 


Noile balsamuri de buze NIVEA Care&Colour au o formulă inovatoare, pentru o senzaţie intensă de catifelare: stratul din interior conţine Panthenol ce hrăneşte în profunzime pielea sensibilă a buzelor, în timp ce stratul exterior le nuanţează în culori vesele şi oferă prospeţime.
Noile balsamuri sunt disponibile în trei nuanţe: roşu, roz pal şi nude. Alege-o pe cea care se potriveşte cel mai bine look-ului tău!     


Preţ recomandat pentru balsamuri: 11.83 lei, fiecare.

Eu abia astept sa le incerc, voi folositi balsamuri de buze colorate?

6 comentarii: