Banggood Wislist


Hello beauties,

De-a lungul timpului am comandat nenumarate produse de pe site-uri chinezesti iar cele cu care am dat "lovitura" datorita raportului calitate-pret sunt pensulele pentru machiaj si produsele pentru unghii.
Unul dintre site-urile mele preferate este Banggood.com , am intrat pe site sa caut  matrite cu modele de Craciun/iarna pentru unghii si cateva pensule si bineinteles ca am ajuns sa ma uit si la genti si haine; Mi-am facut o mica lista de dorinte si vreau sa va arat si voua ce-mi doresc eu de la Banggood.



grey



Rochie gri  CLICK AICI !



Geanta mov CLICK AICI !



 Ruj CLICK AICI !






Imi plac la nebunie puloverele lungi, tricotate  iar cel ales de mine, gri,  mi se pare ca arata foarte bine in combinatie cu geanta mov;
Trebuie sa recunosc ca pana acum nu prea am incercat cosmetice "chinezesti", am testat doar 2 rujuri si mentionez ca unul mi-a placut la nebunie iar celalalt usca buzele si era foarte lipicios; tinand cont de pretul mic pe care-l are rujul perlat din colajul de mai sus si nuanta neobisnuita, m-as risc sa-l comand!Are si review-uri pozitive...



l



Lampa UV 9 W Click AICI !



Geanta gri Click AICI !





Oja semipermanenta cu glitter CLICK AICI !




Am mai descoperit o geanta pe gustul meu; e disponbila atat pe alb, negru cat si pe roz inchis, rosu sau visiniu. Click pe link-urile de mai sus!
Cardiganul roz pal mi se pare foarte dragut insa s-ar putea sa-l tai de pe lista deoarece este marime universala iar eu as avea nevoie de o marime mare...
Si am ajuns la produsele pentru unghii, am pus ochii pe o oja semipermananta cu glitter (perfecta pentru Sarbatori) si o lampa UV super draguta (plus multe matrite cu modele de iarna); daca obisnuiesti sa-ti faci singura manichiura cu semi, iti recomand sa iei si tu in calcul aceste produse doarece au preturi super bune!
Ultimul dar nu cel din urma, ba chiar primul adaugat pe lista de dorinte, este setul de 9 pensule pentru fata si ochi! Trebuie sa recunosc ca m-a atras culoarea lor šŸ’œ!

Cu cat navighez mai mult pe site, cu atat descopar mai multe produse pe care le-as comanda :))
Si cum nu ma satur de pensule, mi-am mai adaugat pe lista inca un set:


Il puteti comanda de aici: goo.gl/qkd5K4
Manerul pensulelor este transparent si are in interior lichid si paiete šŸ’–šŸ’¦ Daca voi  nu sunteti tentate de aceste pensule, va recomand sa comandati setul pentru acea prietena din grup care e innebunita dupa make-up; Va asigur ca va fi cadoul perfect de Craciun, nu are cum sa ramana indiferenta in fata acestor frumuseti de pensule!

Dragile mele, astept parerile voastre! Vreau sa stiu ce va tenteaza din wishlist-ul meu!
Nu uitati sa dati click pe link-urile cu roz pentru a afla mai multe detalii despre fiecare produs in parte!

Kisses & Be beautiful!





6 comentarii:

  1. Imi plac foarte mult produsele care le ai pe lista. Stiu cum este, cu cat stai mult sa cauti cu atat mai multe produse iti fac cu ochiul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai mult imi plac cardiganul și pensulele.

    RăspundețiȘtergere
  3. setul de pensule ma tenteaza, chiar daca am destul de multe la pretul asta asa bun chiar mai merita achitionat unul

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai ales produse foarte bune si frumoase. Din lista ta ma tenteaza setul de pensule, dar si rochia si gentile.

    RăspundețiȘtergere
  5. articolul asta are produse asa...pe sufletelul meu <3

    RăspundețiȘtergere