Nivea cellular - fiole tratament intensiv cu acid hialuronic

ARATĂ CU ANI MAI TÂNĂRĂ ÎN DOAR 14 ZILE!
NOU: NIVEA CELLULAR – Fiole tratament intensiv cu acid hialuronic concentrat
Corpul uman este format din trilioane de celule care se regenerează în fiecare secundă a vieții. Odată cu trecerea timpului, activitatea celulară și rata de reînnoire scad în funcție de fluctuațiile de energie din piele: aceasta pierde din fermitate în timp ce ridurile își fac apariția. Ultimele cercetări din domeniu arată că deși procesul de îmbătrânire nu poate fi oprit, activitatea celulelor poate fi stimulată, iar procesul de reînnoire a pielii îmbunătățit.

Ajută-ți tenul să arate cu ani mai tânăr cu inovația NIVEA CELLULAR: fiole tratament intensiv cu acid hialuronic concentrat. Tratamentul de 14 zile conține de 5 ori mai mult acid hialuronic decât crema de zi NIVEA CELLULAR și accelerează procesul de reînnoire celulară, îmbunătăţeşte fermitatea și hidratează intens, lăsând instant senzația de piele catifelată.
Fiolele sunt resigilabile și conțin, împreună, cantitatea potrivită pentru două săptămâni de utilizare. Se recomandă o pauză de două săptămâni și repetarea tratamentului lunar.

Acidul hialuronic este o proteină întâlnită în mod natural în pielea noastră. Acesta ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. Datorită efectelor sale de umplere a ridurilor şi de netezire, acidul hialuronic este folosit, de mulți ani, în produsele de îngrijire a tenului. Acesta formează la nivelul pielii o peliculă subțire, transparentă şi elastică, care acţionează în profunzime, la nivelul ţesuturilor.
De aceea, după un tratament complet cu fiolele NIVEA CELLULAR vei observa că ridurile și liniile fine sunt vizibil reduse, tenul va fi mai neted, iar tu te vei simți mai bine în pielea ta și vei da randament în tot ceea ce faci.
Formula fiolei NIVEA CELLULAR are un miros plăcut, este non-uleioasă și se absoarbe rapid în piele. Poate fi aplicată înainte de crema de zi sau crema de noapte.
Mod de aplicare: agită bine fiola înainte de utilizare, scoate capacul și aplică pe ten o cantitate mică de produs, de mărimea unui bob de mazăre. Resigilează fiola și depoziteaz-o într-un loc uscat, ferit de lumină. O cutie conține 2 fiole de 5 ml: cantitatea potrivită pentru un tratament de 14 zile. Se recomandă repetarea lunară.
Preț maxim recomandat NIVEA CELLULAR – Fiole tratament intensiv cu acid hialuronic concentrat 14 zile – 49,9 RON.
Pentru mai multe detalii urmărește paginile de Facebook și Instagram ale NIVEA România.

Un comentariu:

  1. Nu am folosit niciodată fiole de acest gen dar sună interesant. Și au și un preț accesibil.

    RăspundețiȘtergere