Alegeri classy ori inedite cu pachetele speciale parfumate B.U.




B.U. continuă și anul acesta povestea autenticității, vizualizată drept o componentă foarte importantă, dar firească, a unei vieți trăite la maximum. Capitolul Absolute Me a fost declarația fetei moderne, o declarație de independență și de asumare a propriilor credințe și valori. Sub acest capitol stau şi cele mai noi lansări: pachetele speciale B.U., care vin în trei variante de ambalaj din cinci game, în total unsprezece pachete disponibile.
Paletă bogată este ideală pentru a aduce zâmbete pe buzele celor dragi în acest sezon presărat cu sărbatori. Toate pachetele sunt deja disponibile în magazine.

Pachetele B.U. EDT + DEO - 48 lei
 


Parfumul gamelor B.U. vine încapsulat în apa de toaletă și deodorantul fiecărui set, potrivit pentru fiecare etapă din viața fetei moderne: îmbrățișarea feminității sale este capturată perfect de setul Absolute Me; aventura și plonjarea în necunoscut sunt reprezentate de gama iconică B.U. Wild; aroma B.U. Trendy este parfumul-amprentă al fiecărei fashionista, romantismul absolut se regăsește în pachetul B.U. Heartbeat, iar latura visătoare, plină de idealuri mărețe, este redată de gama Golden Kiss.
 

Pachetele B.U. DNS + DEO - 26 lei

Pentru senzația de prospețime și îmbrățișarea aromată a parfumului preferat pe parcursul întregii zile, pachetele B.U. ce conţin deo natural spray și deodorant vin în întâmpinarea fetelor care sunt adeptele miresmelor delicate, ȋnvăluitoare.  

B.U. Absolute Me, Golden Kiss, Wild și Trendy sunt gamele care vin cu produsele în această formă practică, perfectă pentru un cadou stilat, cu un parfum subtil și ușor.





Pachetele B.U. DNS + SG - 26 lei



Duoul nou și clasic – gama Absolute Me, lansată anul acesta, și gama Wild, gama-emblemă a brandului B.U., vin în pachete-cadou cu un produs în ediție limitatăgelul de duș cu aroma fiecărei game, alături de deo natural spray. Niciodată nu a fost mai ușor să fie oferite în dar amintiri olfactive dragi, de neuitat!



B.U. Romania
www.instagram.com/B.U.Romania/
      

Un comentariu:

  1. Am văzut și eu în magazin pachetele speciale de la B.U., deja le-am trecut pe lista pentru cei dragi pentru ca mi se par foarte accesibile ca preț și calitative. 😘❤

    RăspundețiȘtergere