New from Melkior - Alege farduri ce reflecta lumina din toate unghiurile!


Cine nu a auzit de celebrele farduri de pleoape Melkior?! Daca le ai deja, e timpul si pentru ceva nou. Trebuie sa vezi noile Farduri de Pleoape Pudra Libera create de Melkior. Sunt 6 nuante seducator de frumoase care dau stralucire intensa si reflecta lumina din toate unghiurile!

Cu noile farduri de pleoape Melkior, sarbatorile tale vor capata alt farmec si alta stralucire. Dau un aer festiv machiajului tau, gata sa starneasca valuri de admiratie! Am pregatit pentru tine 6 nuante spectaculoase, una mai perlata decat alta. Pentru un machiaj de succes, alege-ti preferatele si combina-le intr-un mod inedit, prin care sa impresionezi:
  • CHAMELEON (ref. 12000)
  • SILVER (ref. 12001)
  • GLOWING BROWN (ref. 12002)
  • GLOWING BLUE (ref. 12003)
  • GLOWING PINK (ref. 12004)
  • GLOWING GREEN (ref. 12005)

Sunt Farduri de Pleoape Pudra Libera care asigura o stralucire intensa si sunt usor de aplicat si folosit. Vei fi impresionata de modul in care reflecta lumina din toate unghiurile. Pentru un efect intens, se aplica, prin tapotare, peste baza pentru fardul de pleoape sau peste creionul de ochi. Accesorizeaza noile farduri de pleoape cu gene colosale si, desigur, cu sarmul tau care nu trebuie sa lipseasca!
Poarta noile farduri pentru un machiaj perfect de sarbatoare!


3 comentarii:

  1. Melkior lansează nuanțe din ce în ce mai frumoase și sunt perfecte pentru sărbătorile care urmează sa vina.. ❤❤

    RăspundețiȘtergere
  2. Melkior respecta frumusetea femeilor si vine mereu cu nuante noi si frumoase de farduri, rujuri si oje.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am cameleon si arata foarte bine, si restul arata bine

    RăspundețiȘtergere