Clipe de răsfăț și îngrijire în pachetele speciale elmiplant


Micile gesturi de iubire vin sub diferite forme, iar momentele frumoase alături de cei dragi sunt neprețuite. elmiplant a conceput pachetele speciale de iarnă pentru a prelungi clipele de bucurie. Selecțiile de produse din cutiile-cadou conțin un strop din magia sărbătorilor, acompaniată de mici gesturi de frumusețe și îngriire inspirate din natură.

Pachetul elmiplant pentru îngrijirea tenului matur (21 lei)
Conține cremă antirid de zi Hyaluronic 3D și loțiune micelară Xpress Effect

Frumuseţea nu are vârstă, iar de sărbători momentele preţioase de răsfăţ vin la pachet cu un duo care completează rutina de îngrijire a tenului matur. Crema antirid de zi Hyaluronic 3D conține factor de protecţie solară 15, hidratează intens şi netezeşte pielea printr-un triplu sistem de acid hialuronic. Potrivită tuturor tipurilor de ten, loțiunea micelară Xpress Effect curăță blând impurităţile și urmele de machiaj, iar extractul 100% natural de nufăr și complexul hidratant avansat Hydro Fusion 360 prelungesc senzaţia de hidratare și confort de după demachiere.

Pachetul elmiplant pentru o piele catifelată (14,6 lei)
Conține gel de duș Tropical Dream și loțiune intensiv hidratantă Body Nutrients

Cadoul perfect pentru pielea uscată și ternă se regăsește sub forma unui cocktail hrănitor cu arome fructat-tropicale. În prima etapă, enzimele din gelul de duș Tropical Dream curăță delicat pielea, iar datorită texturii cremoase, epiderma este infuzată cu arome proaspete de papaya și kiwi, parfum ce rezistă timp ȋndelungat. Următoarea etapă este completată de acțiunea hrănitoare a loțiunii de corp Body Nutrients cu extract de iaurt şi bambus. Pielea deshidratată își recapătă strălucirea naturală şi starea de confort.

Pachetul elmiplant pentru hidratarea pielii (24,6 lei)

Conține crema hidratantă de zi Skin Moisture pentru ten normal-mixt, apa micelară Skin Moisture pentru ten normal-mixt și cremă hidratantă pentru mâini Perfect Hands

Hidratare, hidratare, hidratare! O piele care radiază este mereu în tendințe, iar acest lucru se datorează complexului Hydro Nutrient din formula apei micelare Skin Moisture, care previne deshidratarea pielii. Produsul curăță delicat impuritățile, iar extractul 100% natural de gutuie menține un nivel optim de hidratare a pielii și o senzație plăcută de confort.
Menţinând aceeași idee de hidratare în condițiile aspre ale vremii, pachetul conține și crema hidratantă Skin Moisture, cu extract 100% natural de gutui, potrivită tenului normal-mixt. Pielea devine suplă, tonifiată și catifelată.
Hidratarea mâinilor este la fel de importantă: Crema Perfect Hands cu extracte de iaurt și migdale se absoarbe rapid în epidermă, îngrijind-o delicat și oferindu-i o senzație de catifelare și suplețe.


Pachetul elmiplant pentru răsfățul simțurilor (19,65 lei)
Conține gel de duș Calming Spa și ulei pentru masaj Body Senses

Delectarea simțurilor capătă o nouă dimensiune în sezonul rece și lasă pe piele parfumul fin de frangipani și delicatețea uleiului de argan. Gelul de duş Calming Spa are o acţiune hidratantă datorită ingredientelor bogate şi îmbracă trupul într-o aromă delicată. Pentru un ritual de răsfăţ complet, uleiul pentru masaj Body Senses conţine extract 100% natural de ylang ylang şi lavandă aromată.
 



3 comentarii:

  1. Foarte avantajoase!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt mare fana a produselor Elmiplant, imi place ca se dezvolta din ce in ce mai mult..

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu numai ca produsele Elmiplant sunt foarte bune dar preturile sunt foarte bune.

    RăspundețiȘtergere