NIVEA continuă lupta anti-rid și duce povestea coenzimei Q10 mai departe
Zâmbește, trăiește, experimentează. Momentul tău este acum!


Fiecare vârstă are frumuseţea ei şi este o nouă oportunitate să-ți urmezi visurile. Cu toate acestea, de multe ori dăm “vina” pe vârstă pentru ambițiile pe care le amânăm, pentru că ne simțim încă prea tinere, sau pentru visuri la care am renunțat, pentru că timpul lor a trecut. Cea mai frumoasă vârstă este cea pe care o trăiești din plin, iar cel mai bun moment pentru a-ți urma visurile este ACUM, spune NIVEA în cea mai recentă campanie,  “Momentul meu este acum!”, un mesaj de încurajare a tuturor femeilor din România să profite din plin de fiecare vârstă.  

Acțiunea este susținută de studiile de cercetare de peste 25 ani în lupta anti-rid, timp în care a luat naștere cea mai importantă inovație NIVEA în domeniu: coenzima Q10. Aceasta este un ingredient activ ce se regăsește în mod natural în piele, aparținând unui grup de antioxidanți care luptă eficient împotriva radicalilor liberi. Odată cu vârsta, nivelul coenzimei scade, lăsând pielea fără energia necesară pentru a se regenera. În timp, apar ridurile și alte semne ale îmbătrânirii, lucru care îți pot afecta starea de bine. Tocmai de aceea, cercetătorii NIVEA au fost primii care au introdus această coenzimă, similară unei vitamine, în formula unei creme şi astfel a rezultat gama de îngrijire NIVEA Q10 plus anti-rid.


Specialiștii NIVEA recomandă folosirea acesteia începând de la 25 de ani, atunci când capacitatea pielii de a produce coenzima Q10 începe să scadă. Pentru a avea rezultate vizibile în timp, este necesară o rutină de îngrijire corectă, potrivită vârstei și tipului de ten, ce include perle cu Q10, cremă de zi, cremă de noapte și cremă de ochi.

Perlele anti-rid NIVEA Q10 Plus oferă îngrijire anti-rid pentru un ten neted, întinerit, fiind îmbogățit cu coenzima Q10 proprie pielii și acid hialuronic.

Crema de zi NIVEA Q10 Plus protejează tenul pe durata întregii zile, estompează ridurile și previne apariția unora noi.

Crema de noapte NIVEA Q10 Plus contribuie la regenererarea celulară a tenului pe timpul nopții, atunci când pielea este mai receptivă la ingredientele hidratante, reduce și previne apariția ridurilor.
Crema de ochi NIVEA Q10 Plus ajută pielea delicată din jurul ochilor, care este predispusa la formarea ridurilor şi are nevoie de o formulă specială, care să o alimenteze cu ingrediente valoroase într-o concentraţie mare.

“Momentul meu este acum!” reprezintă un mesaj de încredere adresat femeilor care iubesc viaţa, fac tot ce îşi propun, indiferent de vârsta pe care o au, îşi iubesc pielea, îşi acceptă vârsta şi se bucură de orice moment care le apare în cale.

NIVEA dorește să evidențieze beneficiile coenzimei Q10, demonstrate clinic, prin vocile unor femei curajoase, energice, care inspiră prin faptul că își trăiesc din plin fiecare vârstă și cărora încrederea în sine le dă curaj să accepte provocări noi.

Una din aceste voci ești tu! Arată așa cum te simți. Acum este momentul tău, în care trebuie să faci ce îți dorești cu adevărat, ce te împlinește și ce te face să te simți tânără. Nu uita că tinereţea vine din tine și este o stare de spirit. Şi cel mai important lucru este să îţi menţii tinereţea prin lucruri care îţi vin natural, care sunt în armonie cu corpul tău. Secretul este coenzima Q10, care are grijă ca pielea ta să se simtă la fel de bine precum te simți tu.
Preţ maxim recomandat:
Preț NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de noapte: 42 lei, 50 ml
Preţ NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de zi: 42 lei, 50 ml
Preț NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de ochi: 40 lei, 15 ml
Preț NIVEA Q10 Plus Replenishing Pearls Anti-rid: 51 lei, 40 mlDespre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu