elmiplant lansează şerveţelele demachiante micelare



elmiplant prezintă noua tehnologie micelară pentru curăţare delicată şi eficientă – se lansează şerveţelele demachiante micelare pentru faţă şi ochi, cu ulei de migdale şi extract de aloe vera 100% naturale.


Păşeşte cu ȋncredere! Noile şerveţele demachiante elmiplant sunt potrivite pentru toate tipurile de ten şi readuc ȋn atenţie prietenia dintre ştiinţă şi natură – extractele 100% naturale se contopesc cu loţiunea micelară ce ascunde particule extrem de fine de ulei și apă, care "captează" și îndepărtează eficient şi rapid murdăria și machiajul.

Ingrediente naturale binefăcătoare
Uleiul de migdale şi extractul de Aloe Vera 100% naturale sunt bine cunoscute pentru proprietăţile lor de protecţie şi capacitatea de a lăsa pielea fină și radiantă.
Extractul de aloe vera are o capacitate excelentă de penetrare ȋn straturile profunde ale pielii şi conţine aproximativ 240 de ingrediente active, printre care vitamine, aminoacizi, enzime şi altele. Ȋntre acţiunile importante se numără cea dezinfectantă şi antibacteriană, cea antiinflamatoare, cea calmantă, dar şi acţiunea detoxifiantă.
Uleiul de migdale este un emolient natural ce restabileşte echilibrul de hidratare, hrăneşte şi ȋncetineşte procesele naturale de ȋmbătrânire a pielii.
elmi beauty tip – utilizează şerveţelele micelare dimineaţa şi seara – nu este necesar să clăteşti tenul după, iar acest ritual salvează timp şi protejează pielea de deshidratarea pe care o poate cauza apa de la robinet.

Ceramidele ajută la corectarea şi repararea stratului lipidic protector al pielii şi ajută, astfel, la prevenirea deshidratării, pentru o piele regenerată şi mai luminoasă.

elmi beauty tip – utilizează şerveţelele micelare dimineaţa şi seara – nu este necesar să clăteşti tenul după, iar acest ritual salvează timp şi protejează pielea de deshidratarea pe care o poate cauza apa de la robinet. 

Formatul cu 25 de şerveţele este practic, pachetul putând fi integrat rapid ȋn orice bagaj. Ȋn plus, datorită sistemului de resigilare, şerveţelele rămân umede şi ȋşi păstrează intactă eficienţa de la prima demachiere până la ultimul şerveţel.
Preţ – 11,5 lei (25 bucăţi)
Noile şerveţele demachiante micelare elmiplant sunt testate dermatologic. Nu conţin parabeni, coloranţi sau parafine.

Şerveţelele demachiante elmiplant Skin Moisture
Portofoliul elmiplant include şi şerveţelele demachiante din gama Skin Moisture – pachetul dedicat tenului uscat/sensibil (ambalaj roz) – cu extract de bumbac 100% natural şi pachetul dedicat tenului normal/mixt (ambalaj verde) – cu extract de gutuie 100% natural. 






www.facebook.com/elmiplant/           



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu