elmiplant lansează Skin Moisture cu Nufăr – revitalizare & 24h hidratare


Mergem cu incredere (#WalkTall) pentru că bine cunoscuta gamă elmiplant Skin Moisture se extinde – se lansează două noi creme pentru ten, de zi şi de noapte, cu Nufăr 100% natural.
Pielea devine catifelată şi este hrănită ȋn profunzime datorită formulelor pe bază de extracte 100% naturale, obţinute prin metode blânde, eco-friendly, care asigură păstrarea proprietăţilor substanţelor active.
Skin Moisture rămâne la aceleaşi principii şi in cazul noilor produse, fiind o gamă ce reprezintă un sistem complet de ȋngrijire a tenului, bazat pe expertiză clinică şi o cunoaştere ȋn profunzime a puterii naturii.
Secrete dezvăluite – Nufărul şi HYDRA FUSION 360
Nufărul este recunoscut pentru proprietăţile calmante şi revigorante, iar prezenţa sa ȋn compoziţia celor două lansări Skin Moisture ajută tenul să dezvăluie un aspect radiant, suplu, neted, strălucind de sănătate.
HYDRA FUSION 360 – un complex avansat de ingrediente hidratante și antioxidante – ajută la susţinerea echilibrului natural de hidratare și la asigurarea resurselor suplimentare necesare pentru o senzaţie de hidratare imediată ce se prelungește până la 5 zile de la ultima aplicare*. În același timp, stresul oxidativ este prevenit, iar pielea este protejată împotriva îmbătrânirii premature.
Tenul este răsfăţat de la prima atingere – cremele au o textură uşoară, care se absoarbe rapid ȋn piele, oferind tenului hidratare imediată.


Crema de zi revitalizantă & 24h hidratantă Skin Moisture cu Nufăr 100% natural – 14,32 lei
Datorită texturii uşoare, crema pătrunde rapid ȋn piele şi ȋngrijeşte eficient tenul ȋncă de la prima aplicare. Conţine filtre UVA/UVB care protejează tenul de razele dăunătoare ale soarelui. Mulţumită acestor calităţi, aplicată pe faţă şi gât pe pielea curată, crema de zi devine o excelentă bază pentru machiaj. Testul clinic efectuat sub control dermatologic demonstrează că imediat după aplicare tenul se simte hidratat, revigorat şi catifelat. Ȋn 24 de ore, tenul ȋşi recapătă supleţea, fermitatea şi strălucirea, pielea devenind mai netedă. Senzaţia de hidratare se prelungeşte până la 5 zile de la ultima aplicare a cremei*.
elmi beauty tip: alege să utilizezi crema de zi şi de noapte din aceeaşi gamă – se completează perfect şi folosite dimineaţa, respectiv seara, dezvăluie eficacitatea ideală.Crema de noapte revitalizantă & hidratantă Skin Moisture cu Nufăr 100% natural – 14,32 lei
Aplicarea cremei de noapte elmiplant ȋn fiecare seară, pe tenul curăţat, asigură imediat senzaţia de hidratare, catifelare şi de piele revigorată, aşa cum arată rezultatele demonstrate clinic. Testul sub control dermatologic arată şi că ȋncepând cu prima dimineaţă după utilizarea cremei, pielea ȋşi recapătă supleţea şi prezintă un aspect odihnit ca după un somn odihnitor. Pielea este hrănită şi hidratată ȋn timpul somnului, iar efectul se prelungeşte până la 5 zile de la ultima aplicare a cremei*.

Potrivite pentru toate tipurile de ten. Fără parabeni, parafine sau coloranţi.
*demonstrat clinic pentru ingredientul activ

 Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu