Pentru corpul tau.ro - gama larga de produse la preturi accesibile!

Dupa cum stiti, eu prefer cumparaturile online!

In magazinele fizice nu-mi place sa fiu intrebata de nenumarate ori daca am nevoie de ajutor si sa primesc sugestii total paralele cu dorintele mele; Sa va amintesc si de privirile suspecte ale supraveghetrilor atunci cand tin in mana un produs mai mult de cateva secunde? Eu nu ma hotarasc usor,am nevoie de timp pentru a analizeza eticheta,descrierea, sa compar preturile, lucruri pe care le pot face confortabil  de acasa. Nu-mi place aglomeratia sau sa astept la casa de marcat asa ca prefer sa plasez comenzi online. fara nici un risc tinand cont ca majoritatea site-urilor ne ofera posibilitatea sa returnam produsele in cazul in care acestea nu corespund cerintelor noastre (nuante,marimi etc).

De curand am descoperit un site care comercializeaza o gama larga de produse de la cosmetice ,ceaiuri, produse pentru igiena intima,produse pentru copii ,antiinsecte, accesorii pana la suplimente nutritive si produse tehnico-medicale!
Majoritatea produselor sunt la cel mai bun pret de pe piata; Kallos, Farmasi, Cosmetic Plant, Geroconssen, Fares fiind doar cateva din brandurile aflate pe site.
V-am facut curioase? Este vorba despre site-ul PentruCorpulTau.ro


Multumita celor de la Pentrucorpultau.ro am avut sansa sa-mi aleg cateva produse pe care sa le testez si sa va impartasesc parerea mea despre ele.

Bineinteles ca prima data m-am oprit la categoria `Cosmetice` !
Aici puteti gasi produse pentru ingrijirea pielii, pentru unghii, par, epilare, make-up,vopsele pentru par si multe altele; De aici ales un produs pentru make-up si anume rujul True Color de la Farmasi in nuanta 21. Este un ruj rezistent, pigmentat,nu usuca buzele, disponibil in 23 de nuante; Il puteti comanda de aici .

Tot din aceasta categorie mi-a atras atentia si un produs pentru unghii, si anume oja High Gloss de la Kallos in nuanta 179 (este o nuanta marsala, culoarea vedeta a acestui an).
Descrierea oficiala: ``Lac de unghii strălucitor, extra lucios. Formulă de durată, uscare rapidă. Culori unice disponibile într-o gamă largă.`` O puteti gasi aici .

Cred ca tuturor ne plac bratarile cu snur rosu, eu am ales-o pe aceasta din categoria Accesorii/Bijuterii :

Pe siteul Pentrucorpultau.ro gasiti si  produse tehnico-medicale (termometre, seringi,plasturi, organizatoare medicamente,dezinfectante si multe altele).
Organizator medicamente zilnic:

Din  categoria  Cosmetice / Ingrijirea pielii /  Generale m-a tentat uleiul de argan virgin. Cunoasteti proprietarile acestuia?
Are un puternic efect anti-rid; previne îmbătrânirea pielii şi regenerează tenul; revitalizează tenul obosit; hrăneşte pielea uscată; bun remediu pentru un păr degradat şi uscat;întăreşte unghiile casante; recomandat femeilor însărcinate în prevenirea vergeturilor şi elasticizarea pielii. 

Imi plac cremele naturiste, in special cele cu propolis. `` Propolisul este antibioticul natural perfect, care trateaza numeroase afectiuni, de la raceli pana la infectii puternice. Este bogat in aminoacizi, cu un rol determinant pentru functionarea sistemului imunitar. Contine vitamina A, B si bioflavonoide (antioxidanti care se gasesc cu preponderenta in portocale, cu proprietati de imbunatatire a sistemului imunitar).Propolisul contine cel putin 150 de substante cu rol benefic asupra sanatatii. Este medicamentul perfect in tratarea inflamatiilor, afectiunilor virale, ulcerului, ranilor superficiale sau afectiunilor pielii.Propolisul este un antibiotic destul de eficient, cel mai bun antibiotic natural, datorita acidului ferulic si a unor uleiuri din compozitia sa. Mai mult decat atat, are si proprietati antivirale, astfel incat actiunea sa este mai complexa ca cea a antibioticelor.``
Acest balsam cu propolis poate fi achizitionat de aici

Ce ma arage foarte mult la acest site si m-a convins sa vi-l recomand este faptul ca detine o gama larga de produse, imi place cand imi pot achizitiona dintr-un singur loc atat cosmetice,ustensile precum  forfecuta, ondulator gene, bigudiuri cat si ceaiuri, creme naturale, suplimente nutritive toate la preturi foarte accesibile!

Vreau sa faceti si voi cunostinta cu produsele comercializate de cei de la Pentru corpul tau ( aceasta este pagina lor oficiala de Facebook) asa ca am decis  sa organizez un concurs la care puteti castiga doua din produsele prezentate mai sus ( la alegerea voastra)

Va invit sa le vizitati site-ul, cu siguranta veti gasi cel putin un produs pe placul vostru!

Click AICI pentru a va inscrie la concurs! Bafta tuturor!


2 comentarii:

  1. Multumim! :-*
    Acum am descoperit siteul si vad ca au produse minunate <3
    Eu as alege uleiul de argan ca de mult as vrea sa-mi iau,am auzit ca este bun pentru tenul uscat-sensibil :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar ieri am descoperit site-ul lor si am vazut cateva produse care mi-ar placea!
    Despre rujurile Farmasi am auzit numai de bine, iar lacurile de unghii Kallos mie imi plac mult! :)
    Sa le folosesti cu drag pe toate!
    Pupici
    http://loredanamanciu.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere