Paleta 18 Rujuri Makeup Studio Review & Swatches

Inca din antichitate femeile din Mesopotamia si Egipt au incercat sa-si coloreze buzele, cea mai cunoscuta dintre acestea fiind Cleopatra care folosea o `` vopsea`` confectionata din insecte cu cochilie,zdrobite.

Rujul este cel mai popular produs cosmetic iar in zilele noastre se gaseste pretutindeni intr-o mare varietate de culori,texturi,ambalaje;

Daca as fi nevoita sa aleg un singur produs de infrumusetare as oscila intre rimel si anticearcan; desi rujul nu este prima mea alegere, detin o colectie maricica (datorata faptului ca machiez si alte persoane) ambalate individual, aspect care a inceput sa-mi displaca deoarece este destul de greu sa caut printre atatea rujuri o anumita nuanta,sa le scot capacele(ocupa si mult spatiu de depozitare) de aceea mi-am achizitionat o paleta vuseart unde mi-am transerat o parte din ele;

Cum niciodata nu consider ca am prea multe cosmetice (si cred ca nu sunt singura),implicit rujuri . si din dorinta de a incerca ceva nou (mai ales sub forma unei palete) am ales sa-mi maresc colectia cu paleta de rujuri Makeup Studio.

Carcasa este dintr-un plastic solid,rezistent, iar partea de sus este catifelata,imi place foarte mult desi se murdareste usor. Are incorporata si oglinda ,de dimensiunea paletei.Pe spate este specificat termenul de valabilitate (24 luni de la deschidere),numele si numarul paletei,cantitatea de produs,unde este facuta si producatorul.Inauntru gasim o folie de plastic protectoare pe care sunt inscriptionate numerele nuantelor(aceste se pot achizitiona si separat).




Contine 18 nuante:

Swatch-uri prima coloana ( 26,29,22,42,35P,32P)
Swatch-uri a doua coloana (27,24P,23,41,28P,8P)

Swatch-uri a treia coloana (25,20,38,37P,11,33)


Ce imi place la aceasta paleta? 
- carcasa catifelata din plastic rezistent,nu are o dimensiunea mare si poate fi purtata in geanta;
-numarul mare de nuante;
-pretul accesibil ( eu am achizitionat-o de pe site-ul oficial care ofera reduceri make-up artistilor, la un pret redus de 130lei,pretul intreg fiind intre 202 si 290 chiar,in functie de site);
-este disponibila in mai multe variante de nuante;existand si palete cu 6 culori si gramaje diferite;
-rezistenta pe buze indelungata;
-nu usca buzele;
- ocupa un spatiu mic de depozitare
*sfat: pentru ca rujul sa fie mai persistent, este recomandata eliminarea surplusului de culoare dupa prima aplicare, strangand un servetel intre buze, apoi cu ajutorul unui burete, tamponarea acestora cu putina pudra si aplicarea unui nou strat de ruj. 

Ce nu-mi place:
-nuantele perlate nu sunt cremoase;
-pigmentatia difera in functie de nuanta;
-este disponibila pe cateva site-uri din tara dar pe nici unul nu sunt prezentate mai multe poze sau mai realistice, numerotarea unei nuante este gresita, [ sunt notate cu P (perlate)-pe site,refill-urile individuale din aceeasi gama si intr-o poza de prezentare a paletei] nuanta 11 din aceasta paleta fiind notata fara litera P desi este perlata nicidecum ``mata``(am folosit ghilimelele deoarece finishul tuturor nuantelor asa zise mate nu este unul complet mat- insa puteti aplica pudra urmand sfatul de mai sus)
Aceasta este poza de pe site-ul oficial unde nuantele perlate contin litera P, inexistenta pe folia protectoare din interiorul paletei.Eu am numerotat swatch-urile conform acestei poze sperand sa va fie de folos in cazul in care doriti sa va achizitionati un singur refill.
 Site-ul oficial makeup studio ; alte site-uri: produsecosmetice.ro , boldbeauty.ro, beautycamp.ro, cruxshop.ro .

Punctele forte si minusurile fiind spuse, va las pe voi sa va dati cu parerea daca merita sau nu achizitionarea acesteia! Astept parerile voastre!


3 comentarii: