Karla.ro - Moda pe care ti-o poti permite!

Se apropie un eveniment important si sunteti in cautarea unei tinute elegante sau pur si simplu vreti sa va reinoiti garderoba cu articole vestimentare casual sau office fara a cheltui prea multi bani?
Permiteti-mi sa va recomand site-ul  Karla.ro !

Pe scurt l-as descrie ca fiind un site pentru femeile de toate varstele, pentru toate siluetele, dar mai ales pentru toate buzunarele!De aceea vi-l si recomand!Suna tentant nu?

Consider ca este un site pentru femeile de toate varstele doarece aici puteti gasi de la colanti imitatie de piele (purtati mai multe de adolescente sau persoane sub 35 de ani) bluze/camasi semitransparente pana la rochii cu croieli simple dar de efect, potrivite si doamnelor cu varste mai inaintate.

Ca tot am amintit de croieli, pe site-ul Karla.ro gasim si categoria XXL; produsele din aceasta categorie curpind marimi  de la 44 la 50 si un croi special pentru a subtia silueta si a avantaja femeile cu forme sau mai plinute. Multe dintre noi nu ne incadram in standardul 90-60-90 iar faptul ca pe acest site gasim produse Plus Size ma bucura foarte mult.

Aceasta rochie  se gaseste pe site cu denumirea ``Dorina``este confectionata din jerseu gros netransparent, de cea mai buna calitate, cu insert elegant din dantela.
Rochia Dorina are talia marcata si fusta ampla, cu pliuri adanci frumoase, conceputa petru a subtia talia si pentru a ascunde eventualele imperfectuni ale siluetei.
Este confectionata din 100% Poliester si se inchide cu ajutorul unui fermoar ascuns la spate.

Preturile din magazinul online Karla.ro sunt foarte accesibile, fiind cuprinse intre 39.99 si 99.99 lei!Produsele sunt de calitate si ghiciti unde sunt fabricate?In Romania!

Cel mai mult ma atrag aceste modele de rochii Karla.ro :




Imi place foarte mult si aceasta tinuta, formata din bluza Alicia cu buline si fusta Corina :


Costul transportului este 19 lei,iar pentru comenzi mai mari de 150lei este gratuit!

Va invit le accesati site-ul si sa descoperiti intreaga gama de produse; dati Like paginii  de Facebook KARLA pentru  a fi la curent cu noile aparitii, reduceri,oferte sau concursuri!


6 comentarii:

  1. Au produse foarte frumoase <3 si mie imi plac :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Consider ca este un site pentru femeile de toate varstele au produse de calitate si accesibile

    RăspundețiȘtergere
  3. Uuuu...poate imi cumpar si eu ceva de aici! :D
    Merci de info!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. doamnelor, nu va grabiti sa cumparati! materialele sunt de foarte proasta calitate, daca luati ceva in doua culori vor iesi culorile, si nu intr-un mod artistic :( eu am patit-o cu o rochie Estella

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa o singura purtare din rochia de dantela au iesit firele de elastic. Acum arata foarte urat. 😐

    RăspundețiȘtergere