Detii un blog? Participa la BlogEaster si castiga un Allview E2 Jump!

Detii un blog si inca nu te-ai inscris pe BlogAwards? Este timpul s-o faci!
Poti castiga foarte multe premii la campaniile individuale active pe site dar si premiul cel mare, un smartphone Allview E2 Jump participand la evenimentul blogEaster !
                                                  http://www.blogawards.ro/blogeaster/

Noul  Allview E2 Jump ( lansat anul acesta in luna februarie) m-ar ajuta si in activitatea mea de blogger,cu ajutorul lui putand obtine poze si video-uri de calitate; atunci cand imi aleg un telefon ii analizez toate caracteristicile iar acest telefon ma atrage, in primul rand fiindca este un smartphone 3G Dual Sim, sistemul de operare fiind Android™ 4.4, KitKat®, Display 4,5" IPS, 854X480px, camera principala 5MP AF, rec. Full HD, HDR, camera frontala, detine doua difuzoare frontale cu auditie stereo, rezista la jeturile de apa( rezistenta fiind IPX5); Iar designul Urban m-a cucerit pe deplin.In nuante de negru si verde crud inspira energie, viteza.miscare, adrenalina, tinerete si nonconformism


Acorda-ti sansa de a-l castiga inscriindu-te pe BlogAwards.ro, scrie un articol cu tema “Participa la BlogEaster si castiga un Allview E2 Jump” pana pe 5 Aprilie 2015, promoveaza-ti articolul pe Facebook si Tweeter (optional) folosind hastagurile #roblogawards #blogeaster #concurs și apoi înscrie- te aici cu link-ul postării . Daca paricipi la minim 75% din campaniile individuale poti castiga unul dintre cele 10 premii acordate bloggerilor care vor ocupa primele locuri in Clasamentul blogEASTER.

In acest moment sunt 9 campanii indiviuale pe site, cu teme diferite si mai ales premii foarte tentante, deci sunt sigura ca vei gasi cel putina una pe placul tau despre care sa scrii cu drag si cu multa inspiratie.

Campania Mopiel este prima care mi-a atras atentia; daca-ti plac pantofii cu imprimeuri florale (sau domnilor pantofii bicolori) scrie un articol cu titlul ``pantof dama Mopiel`` pana pe 6 aprilie.


Campania Accesoriul.ro are ca tema  modul in care o tinuta poate fi avantajata de butonii de camasa comercializati de magazinul Accesoriul.ro.Te poti inscrie pana pe 10 aprilie.

Campania Vivat Familia #2 In aceasta campanie trebuie sa promovezi farmaciile independente Vivat Familia si sa tratezi unul dintre urmatoarele subiecte: menopauza, gastrita. aergii, equilibra, fosfor sau korill; se incheie pe 10 aprilie.

Campania Optica Shades o alta campanie pe gustul meu, avand ca tema ``Ochelarii de soare preferati de pe Optica Shades``.Termenul limita fiind 9aprilie.

Campania Contazen ; ce trebuie sa faci? Sa scrii unul sau mai multe articole, de minim 300 cuvinte, in care sa atragi atentia firmelor mici si mijlocii asupra beneficiilor oferite de platforma Contazen. Recomanda-le managerilor aceasta solutie rapida de facturare intr-un mod cat mai eficient si original. In articolul tau mentioneaza principalele beneficii ale Contazen si invita cititorii blogului tau sa se inregistreze pe Contazen. Se incheie pe 6 aprilie.

Campania Jingle.ro ; in aceasta campanie trebuie sa scrii unul sau mai multe articole, in care sa le prezinti cititorilor modul in care Jingle te-a ajutat sa gasesti produsul preferat. Poti cauta un produs in functie de culori, categorie sau brand.Inscrie-ti articolul pe siteul blogawards pana pe 10 aprilie.

Campania Webrahost - Toti bloggerii care contribuie la vanzarea, prin intermediul linkului de afiliat pe Webrahost, a 5 domenii .ro primesc cate un nume de domeniu .ro, la alegere. Daca numarul de conversii este mai mare de 5, bloggerul participant primeste un numar de domenii direct proportional cu domeniile cumparate de pe Webrahost. Astfel, daca contribuie la vanzarea unui numar de 10 domenii .ro primeste cadou doua domenii .ro, la alegere.Aceasta campanie se incheie pe 19 aprilie.
Campania GiftIdea - aceasta campanie are cerinte putin mai diferite decat celelalte campanii asa ca va invit aici pentru a afla toate detaliile; termenul limita este 12 aprilie.

Campania Karla.ro #4 - una din campaniile mele preferate; in articolul inscris la aceasta campanie trebuie sa recomandati cititoarelor blogului vostru magazinul online Karla.ro;va puteti inscrie pana pe 10 aprilie.



Premiile fiecarei campanii va las sa le descoperiti singuri accesand acest link : www.blogawards.ro/blogeaster/  va asigur ca sunt foarte tentante asa ca nu ezitati sa participati la BlogEaster!






2 comentarii: