Aleg Mopiel - Pantofi la moda in 2015!

Primavara - vara - sezonul meu preferat - in care prind curaj sa port outfit-uri indraznete,pline de viata, culoare si imprimeuri .Imprimeurile florale sunt preferatele mele, asortate corect raman mereu la moda; daca o fusta sau o bluza se poate demoda datorita croielii sau renuntati s-o purtati deoarece corpul vostru a suferit modificari de greutate, o pereche de pantofi de calitate, din piele, reprezinta o investitie buna de care va puteti bucura ani la rand iar eu va recomand pantofii de dama Mopiel .

Mopiel este un brand romanesc infiintat in anul 1994; produce incaltaminte atat pentru piata romaneasca cat si pentru cea internationala, clientii reprezentativi fiind din Italia, Franta, Anglia, Germania, Israel, Rusia si SUA( acest lucru ma bucura foarte mult si ma convinge inca o data ca produsele romanesti sunt de calitate si foarte apreciate peste hotare).Produsele Mopiel se pot achizitiona atat online de pe site-ul oficial cat si din magazinele lor din Constanta, Focsani, Buzau si Ramicu Sarat.

Luna aceasta Mopiel s-a aflat pentru a opta oara la cea mai mare expozitie de profil din Europa, respectiv targul de la Milano, unde a prezentat colectia primavara - vara 2015, o colectie cu inspiratie florala,
``Colecția primăvară –vară 2015 cu imprimeuri florare de la Mopiel se adresează tuturor doamnelor și domnișoarelor care doresc să iasă din anonimat, care îndrăznesc să poarte culori care nu le vor lăsa să treacă neobservate. Colecția conține ghete și pantofi comozi, din piele naturală, de calitate superioară. Există o gamă variată de culori și datorită imprimeurilor florare, fiecare pereche de pantofi este unică. Tema florară adoptată este de inspirație rusească, încălțămintea Mopiel respectând astfel tendințele marilor designeri europeni.`` 


Dupa cum va spuneam la inceputul articolului, imprimeurile florale sunt preferatele mele iar o pereche de pantofi cu un astfel de imprimeu poate scoate din anonimat orice tinuta aparent banala oferindu-i un aer de prospetime si feminitate.Pentru mine este foarte important ca incaltamintea sa fie comoda si nu cred ca voi trece neobservata chiar daca nu voi purta tocuri inalte atat timp cat voi alege modele speciale.unice; o pereche de ghete cu  aceste caracteristici o puteti gasi la incaltamintea online Mopiel .

M-au cucerit noile modele Mopiel , avand diferite culori, imprimeuri, texturi imi este greu sa-mi aleg modelul favorit asa ca mi-am pus imaginatia la lucru si am incercat sa creez cateva outfit-uri plecand de la diferite perechi de pantofi/ghete.
Inainte de a va arata ideile mele vreau sa va spun ca detin o pereche de pantofi cu model floral de la o alta firma, deloc calitativi la care trebuie sa renunt deoarece s-au uzat ( repede, nu sunt din piele naturala) si-mi amintesc ca prietena care ma insotea cand i-am achizitionat m-a intrebat:`` cu ce ii vei purta?`` raspunsul meu fiind ``cu aproape orice``.Imi mentin raspunsul, sunt de parere ca acest gen de incaltaminte poate fi purtat cu aproape orice piesa vestimentara, de la blugi,fuste pana la rochii.

Trebuie sa am minim o pereche de pantofi/ghete din noua colectie Mopiel!De ce aleg Mopiel in acest sezon:
- produsele sunt foarte bine confectionate din piele naturala de calitate;
-designul reusit si in trend;
-pe langa faptul ca arata bine si este usor de integrat intr-o tinuta,incaltamintea este si comoda;
-preturile sunt mai mult decat acceptabile in comparatie cu celilati producatori (de incaltaminte din piele);in aceasta perioada puteti beneficia de o reducere de pana la 20%(in functie de model) inclusiv la produsele din noua colectie;


Sa nu-i uitam pe domni, Mopiel fabrica si incaltaminte pentru barbati!Acestea sunt modelele pe care le-as alege pentru iubitul meu:
Mopiel, vreau sa va felicit pentru colectia primavara-vara 2015!

Ce parere aveti despre aceasta colectie?; cu ce ati asorta incaltamintea cu imprimeu floral? Care dintre outfit-utile alese de mine este favoritul vostru? Sunt curioasa sa aflu parerile voastre!

11 comentarii:

  1. Rotaru Gabriela Tatiana
    Un articol frumos,nu stiam de aceasta colectie,vreau sa spun dupa ce am vazut si citit despre ea ca este superba,imi plac culorile,varietatea modelelor,ce mai, felicitari Mopiel!

    RăspundețiȘtergere
  2. Wawww, sunt superbe modelele, imi plac tare mult, mi-ai dat idei pentru garderoba de primavara!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte dragute si ingeniose , e prima data cand vad asa ceva ... am mai vazut dar mai simplute . Evident ca in cazul asta imbracamintea obligatoriu trebuie sa fie uni ... si imi place cum le-ai ales , in fiecare tinuta se regaseste culoarea predominanta din incaltaminte , in felul asta se evidentiaza foarte bine si foarte frumos una pe alta .

    RăspundețiȘtergere
  4. E chiar interesanta intreaga colectie <3 Imi plac foarte tare imprimeurile florale <3 Pe ghetute arata DE VIS !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoase modele !

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoasa colectia,outfitul 5 este preferatul meu!

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte frumoase modele - imi plac !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu as alege 1. Imi plac mai mult nuantele deschise, cat si nuanta de nude de la fustita. Iar pantofiorii sunt superbi de primavara inflorati. Geanta e draguta dar as fi pus un verde mai inchis sau galben sa iasa din anonimat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bocioroaga Cristina18 martie 2015 la 18:12

    foarte frumoase

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt superbe toate, si nici domnii nu sunt mai prejos ;) Dar ghetutele inflorate sunt wow <3 kiss :*
    http://iv-dorys.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  11. M-am uitat și eu puțin la modele, într-adevăr sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere