#makeastatement cu pachetele-cadou C-THRU


Stilul, atitudinea și exprimarea creativității se numără printre trăsăturile femeii moderne, independente, încrezătoare în forțele proprii. Arma ei secretă? Parfumul-semnătură din fiecare zi! C-THRU propune 4 pachete speciale, perfecte pentru perioada sărbătorilor, adăugând un strop de personalitate și magie oricărei ținute din sezonul rece.

C-THRU Emerald Shine este doza perfectă de dinamism și eleganță care transformă orice ținută într-una de efect.

Inspirat de piatra prețioasă al cărei nume îl poartă, parfumul aduce o doză de prospețime și energie femeii echilibrate și stilate. La prima pulverizare se simt notele proaspete de mure, coacăze, lotus și citrice ale parfumului, urmate de inima ginagașă de trandafiri, violete și crini. Notele lemnoase de cedru, mosc și lemn de santal încheie armonios portretul femeii încrezătoare. Pachetele speciale C-THRU Emerald Shine sunt disponibile ȋn două variante – cutia-cadou ce conţine parfum (EDT) şi deodorant şi cea cu deo natural spray + deodorant.


C-THRU Black Beauty reprezintă portretizarea senzualității și a misterului, perfect pentru a  accesoriza o ținută extravagantă, care atrage atenția din primele momente.

Maiestuos și hipnotizant, parfumul se așază perfect pe pielea femeii seducătoare, încrezătoare și care își dorește să iasă ȋn evidenţă. Notele de vârf captează instantaneu atenția și emană aroma citricelor presărate cu atingeri condimentate, înglobate perfect într-o inimă orientală de orhidee și vanilie. Amintirea acestui episod enigmatic rămâne întipărită pe lemnul de ambră și cel de santal, îmbrățișate de mireasma pregnantă de patchouli și ambră.

Pachetele sunt disponibile în următoarele variante:
C-THRU EDT+DEO, preț 36 lei
C-THRU DNS+DEO, preț 26 lei

2 comentarii:

  1. Foarte frumoase seturile C-THRU,pot fi un cadou minunat în această perioadă de sărbători. Sunt și la un preț foarte accesibil.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt si ieftine si foarte bune. Merita a fi cumparate.

    RăspundețiȘtergere