STR8 #SprayYourTruth

STR8 încurajează bărbaţii să-şi spună adevărul
#SprayYourTruth

Într-o lume în continuă schimbare, brandul STR8 creează un nou stil de viaţă. Brandul de parfumerie are o nouă abordare prin care încurajează bărbatul să se exprime liber şi să nu se lase limitat de definiţii. Într-o lume în permanentă schimbare, găsirea Eului este o călătorie constantă şi satisfăcătoare la fiecare pas. Indiferent de alegeri, STR8 este aroma bărbatului autentic.

Călătoria STR8 începe cu #SprayYourTruth

Rebelul, lupul singuratic, liderul, toate aceste categorii se deschid odată cu noua abordare STR8. Spray your truth este realitatea unei noi ere, unde graniţele personalităţilor sunt flexibile şi unde bărbatul nu se încadrează într-un stereotip. Noul bărbat STR8 experimentează dorinţele, emoţiile şi viziunile sale şi rămâne fidel propriilor gânduri. Curajos şi intens, acesta trăieşte la maximum experienţe diverse şi nu se teme să se joace cu laturile nu atât de colţuroase ale personalităţii sale. Bărbatul STR8 se evidenţiază excelând prin a fi el însuşi, atitudine care cucereşte negreşit.

Diversitatea pare a fi o caracteristică a epocii în care trăim, iar din ea se dezvoltă o realitate originală şi spontană ce captivează. STR8 îmbrăţişează şi încurajează schimbările de perspectivă, dinamismul şi trăirile puternice. Realitatea crudă este transpusă în note sincere ce evocă atitudinea STR8 şi dezbracă de stereotipuri bărbatul autentic. Fiecare etapă a călătoriei cunoaşterii de sine este redată de notele pregnante şi culminează cu spiritul STR8, spiritul bărbatului autentic.



Provocarea STR8

Până la finalul lunii iunie, noua abordare STR8 are un microsite dedicat ce transpune viziunea actuală a brandului. Scopul acestuia este de a încuraja bărbaţii să exprime cine sunt şi de a fi o sursă de inspiraţie şi o gură de aer proaspăt într-un univers încorsetat de reguli şi prejudecăţi.

Curajoşii sunt invitaţi să urce fotografii, însoţite de mesaje care îi reprezintă pe www.sprayyourtruth.com, iar iniţiativa lor poate fi răsplătită cu premii săptămânale, intrând în cursa finală pentru premiul cel mare: un interviu cu câştigătorul, moderat de un blogger cunoscut român, alături de alte premii precum o action camera şi produse STR8 Live True.
Mai multe informaţii şi pe pagina de Facebook STR8myway Romania.

STR8 este despre bărbaţii dinamici, mereu activi şi despre lumea complexă în care aceştia devin cele mai bune versiuni ale lor.


STR8 is being produced and distributed by GR. SARANTIS S.A.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu