Ruj lichid Bottega Verde



Good morning, beautiful!

In ultimul weekend al acestei primaveri (yeyyy vine vara!!!) mi-am dorit sa te intampin pe blog cu review-ul unui produs cosmetic ( a trecut ceva timp de cand n-am mai publicat un astfel de articol) si am ales ca astazi sa-ti vorbesc despre rujul meu preferat!

Asa cum ti-ai putut da seama din titlul, este vorba despre un ruj de la Bottega Verde, un brand italienesc care a luat nastere in 1972 , in inima Toscanei, sub forma unui magazin de plante medicinale care se dedica producerii artizanale si vanzarii de cosmetice care au la baza ingrediente active naturale.

Bottega  Verde - in traducere ``magazinul verde`` a pornit ca o mica afacere de familie , familia Lavino pasionata de natura si de produse naturale a dezvoltat aceasta companie iar  astazi, la mai bine de 40 de ani de la infiintare, brandul a devenit cunoscut in toata Europa (detine peste 400 de magazine).

Eu am facut cunostinta cu Bottega Verde in urma cu cativa ani, cand am primit de la o prietena care locuieste in Italia un gel de dus (daca nu ma insel, era cu lapte si miere) si mirosea divin.
Cu cateva luni in urma am descoperit la sora mea un ruj Bottega Verde pe care mi l-am insusit si care  pentru cateva luni a fost favoritul meu (citeste AICI review-ul).
Vorbesc la timpul trecut deoarece un alt ruj Bottega Verde ocupa acum locul 1 in topul preferintelor mele. Este vorba despre ``rosetto liquido tenuta estrema`` - un ruj lichid cu rezistenta indelungata care are ca si ``secret natural`` uleiul de trandafir alb si vitamina E.

Descrierea oficiala:

"Printr-un singur gest coloreaza intens, imbracand buzele in culori vibrante, cu o rezistenta indelungata. Formula este imbogatita cu Vitamina E si ulei de trandafiri albi, ce combina intensitatea si durata de rezistenta la transfer, lasand buzele moi si catifelate. Textura moale imbraca si lasa buzele matasoase si netede. Confera culoare intensa cu o singura miscare!
Sfat: pentru toateTipuri de piele: buzeCum actioneaza: coloreaza buzele ca si cum ar fi un ruj solidZona de aplicare: buzeCaracteristici: ruj lichid care elibereaza o culoare intensaMod de utilizare: se foloseste aplicatorulAroma: parfum de vanilieConsistenta: lichid/cremosDescriere sintetizata: Cu o singura aplicare, ofera o culoare intensa buzelor, fara a curge sau a murdari.Ideal pentru: buze colorate cu nuante intenseCui i se adreseaza: daca iti doresti un produs care reuseste sa combine excelent intensitatea, opacitatea si durata unei simple culori aplicate pe buze cu senzatia puternica de confort oferita de un ruj fara greutateSecret natural: ulei de trandafir alb, vitamina E"


Ambalajul rujului este asemantor cu cel al lipgloss-urilor, sub forma de tub, micut, prin care se poate observa foarte bine nuanta produsului in sine. 
Nu am aflat cantitatea exacta de produs insa tind sa cred ca este mai mica decat cea a unui ruj lichid obisnuit.
Aplicatorul ``din dotare`` este flexibil, cu buretel si face aplicarea usoara; la aplicarea usoara a produsului contribuie si consistenta acestui ruj, este the best! Foarte cremoasa si ``aerata``, catifelata, nu este lipicioasa, ``plastifiata`` ci se simte extremmmmmmmm de placut pe buze.

Ingrediente:

Rujul este foarte pigmentat, introduc o singura data aplicatorul in tub iar cantitatea depozitata pe buretel este suficienta pentru ambele buze. Dintr-o miscare nuanta se aseaza pe buze uniform si repet, este suficient de pigmentat acest ruj incat sa nu fie nevoie de 2 aplicari!

Mi-am ales nuanta `Mov` (03 - Malva), o nuanta inchisa, mai "speciala" ,pe care sunt convinsa ca multe femei n-ar indrazni s-o poarte insa eu o ador ! Daca nu esti prea curajoasa, poti opta pentru clasicul rosu sau  nuante de roz deoarece din fericire acest ruj lichid este disponibil (pe site-ul BottegaVerde.ro) in alte 6 nuante!

Revenind la movul meu, vreau sa-ti spun ca desi se usuca complet mat, are particule argintii de sidefate  care fac ca aceasta nuanta sa fie cu adevarat speciala (a fost foarte greu sa surprind sideful in poze deoarece este foarte fin).

Este unul dintre cele mai confortabile rujuri lichide pe care le detin (la fel ca si nyx soft mate lip cream), se simte foarte placut pe buze si dureaza 1 -2 minute pana se usuca complet timp in care (spre deosebire de alte rujuri) iti poti freca buzele intre ele, nu trebuie sa stai cu ele intre-deschise asteptand sa se usuce rujul :) Eu apreciez foarte mult acest aspect!
Atunci cand se usuca devine rezistent la transfer (yeyyy!) si un alt plus este faptul ca atunci cand isi pierde din rezistenta/pigmentatie o face subtil si uniform!
Darrrr pana sa ajunga in acel punct iti garantez ca te vei bucura de acest ruj cateva ore bune! Bineinteles, daca mananci ceva uleios ii scurtezi ``durata de viata`` insa un alt detaliu care ma face sa pun acest ruj pe primul loc in topul favoritelor este ca se poate reaplica fara sa stergi in prealabil urmele ``vechi`` de ruj :) Nu se aseaza inestetic si cred ca nici nu mai e cazul sa mentionez ca nu usuca buzele, nu? Doar e favoritul meu !

Imi place la el si mirosul usor vanilat, chiar daca nu apreciezi produsele "aromate" eu sunt sigura ca acest ruj nu te-ar deranja!

Daca in poza anterioara ai putut vedea cum arata rujul aplicat pe buzele mele (care sunt usor mai inchise ca si pigmentatie), in poza urmatoare vreau sa-ti arat rujul pe buzele surorii mele, in combinatie cu un machiaj al ochilor in nuante de roz si mov. Sper sa-ti placa! 


Rujul il poti comanda de pe site-ul BottegaVerde.ro , ti-l recomand mai ales acum cand este redus cu 36%! Eu imi doresc si alte nuante in colectia mea :X 
In plus, Bottega Verde va face si voua un cadou: aveti 10% reducere la orice comanda daca folositi codul BEAUTIFUL inainte sa finalizati comanda. Grabiti-va, pentru ca doar primele 20 dintre voi vor putea beneficia de el.


Spune-mi care este rujul tau preferat si daca te tenteaza acest ruj! Iti doresc  un weekend relaxant! 
Kisses & Be beautiful! :* 


7 comentarii:

  1. Iti vine foarte bine aceasta nuanta.Pupici multi😉😉😉

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am nici un produs de la Bottega Verde, dar cred ca un astfel de ruj mi-ar placea si mie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Superba culoare <3 dar nu cred ca mie mi-ar sta bine cu el. Am auzit de Bottega Verde și deja mi-am făcut o lista de cumpărături.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie mi-ar place o nuanta mai deschisa,nici tenul nici culoarea parului nu ma ajuta sa pot purta asa o nuanta dar pot afirma ca mi-as dori sa am niste buze carnoase care sa il puna in evidenta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cam intensa culoarea pentru gusturile mele. Am si eu un ruj de la ei!

    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie imi place nuanta! Nu stiu cum mi-ar sta mie, dar imi place! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. superba culoarea, un pic de toamna-iarna si cred ca unei pesoane cu ten mai inchis i se potriveste perfect

    RăspundețiȘtergere