Soufeel - Bratara pasiunilor mele

La multi ani, draga mea!

Astazi, in ziua in care noi romanii serbam dragostea, vreau sa iti prezint o parte din  lucrurile pe care eu le iubesc si de cateva saptamani le port cu mine sub forma de simboluri - charm-uri.

Daca am pomenit de charm-uri cu siguranta ti-a zburat mintea la bratara pe care ti-am aratat-o si intr-o postare anterioara si pe Instagram si cu care sper sa nu te plictisesc dar sigur o vei mai vedea pe mana mea deoarece de cand am primit-o nu prea mai pot sa ma dezlipesc de ea.

O numesc bratara pasiunilor ( pe cea rose gold prezentata AICI am numit-o ``My Precious``) si am adaugat pe ea charm-uri care ma caracterizeaza, charm-uri legate de frumusete, de feminitate dar si de dorinta de a trai iubind si mereu cu zambetul pe buze.

Ti-am mai vorbit despre Soufeel AICI - atunci cand mi-am comandat prima bratara de la acest brand, bratara care arata foarte bine si acum la o distanta de mai bine de jumatate de an :)
Toate produsele Soufeel (cu exceptia celor din aur) sunt confectionate din argint 295 , sunt foarte frumos finisate insa daca nu esti multumita de calitatea produselor - desi nu cred ca ti se va intampla asta - le porti returna in termen de 365 zile :) Da, ai citit bine! Soufeel iti pune la dispozitie 1 an in care sa te convingi de calitatea produselor lor.
La comenzi de peste 50 euro transportul este gratuit si primesti si un cadou (ai de ales intre un charm stabilit de ei si un lantisor) iar la comenzi de peste 99 euro poti beneficia de un pret redus la bratara basic, aceasta te va costa doar 9.9 euro respectiv 15.95 euro cea cu inchizatoarea rose gold(care initial costa 70 euro); great deal, right?

Revenind la bratarica mea, am ales marimea 17 (incheietura mainii mele masoara 15.5cm la care am am adaugat 1.5cm asa cum este recomandat) ; nici de data aceasta nu mi-am facut curaj sa-mi comand varianta de bratara fixa (neflexibila) deoarece mi-a fost teama ca este incomoda.
Coletul mi-a ajuns la posta vamala dupa aprioximativ 3 saptamani iar produsele au fost foarte bine ambalate asa cum vei putea vedea in urmatoarele poze; vin insotite de o cutie pentru bijuterii si o punga de cadouri, deci sunt perfecte sa le oferi cadou femeilor dragi din viata ta!


Asa cum iti spuneam mai devreme, am ales 5 charm-uri care simbolizeaza pasiunile, dorintele si placerile mele vinovate :)) Esti curioasa la ce ma refer cand spun ``placerile mele vinovate``? La shopping! I love to shop, sunt sigura ca si tu! Iar primul charm ales, sub forma de geanta/punga simbolizeaza exact acest lucru, placerea mea pentru cumparaturi (acum o numesc placere, in urma cu cateva luni as fi numit-o dependenta ). 

De la placeri vinovate am trecut la charm-ul Laugh Love Live - Razi Iubeste Traieste, un charm care dupa parerea mea se poate integra pe orice bratara datorita designului dar si datorita mesajului inscriptionat, mesaj pe care ai putea sa-l iei si tu ca un indemn de care sa tii cont!

Charm-ul sub forma de ruj este super cute :X rosu, cu pietricele swarovski rosii, il percep ca pe simbolul pasiunii si meseriei mele, cea de make-up artist. Imi place foarte mult si pusesem ochii pe el chiar inainte de a comanda prima bratara Soufeel si in sfarsit este al meu :X

Pieptene si oglinda, un charm dublu atat de feminin si dragut! 


Ultimul dar nu cel din urma (ba chiar cred ca acesta este charm-ul tau preferat dintre cele alese de mine - spune-mi daca ma insel sau nu!) este sub forma unei  sticlute de parfum - vestitul no.5 de la Chanel; Chiar daca acel parfum n-a fost niciodata favoritul meu, acest charm este adorabil si ma bucur si ma felicit ca am fost atat de inspirata incat sa-l comand.



Astept parerea ta despre noua mea bratara Soufeel, spune-mi care este charm-ul tau preferat! 
Kisses & Be Beautiful :*

PS: Pentru a beneficia de o reducere de 5% introduceti codul: `` BLOG5 ``


17 comentarii:

  1. Imi place mult bratarica ta, iar charmurile sunt interesante!
    www.whitecharm.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa bratara pasiunilor tale. Si eu astept o bratarica :D
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt superbe, imi place foarte mult piaptanul si oglinda..cred ca le voi cumpara si eu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place, toate aceste charm-uri mi se par feminine si cred ca ni se potrivesc multora dintre noi. Pupici :*

      Ștergere
  4. Ce poze frumoase!!!! :)
    Si ce tare e charmul cu rujuletul!!! e super cute! Nu l-am mai vazut pana acum nicaieri! :)
    Sa o porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri :* Ma bucur ca-ti place charm-ul rujulet si mie mi se pare super cute. Te pup

      Ștergere
  5. super cool bratarica,sa o porti cu placere,te caracterizeaza

    RăspundețiȘtergere
  6. Superbe charm-urile <3 Te invidiez !!! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumoase sunt charm-urile, mai ales cel cu ruj <3

    RăspundețiȘtergere
  8. Prinsa cu treburi nici nu am bagat de seama ca e Dragobetele. E superba bratara, iar charmurile nu mai zic, imi place ca fiecare spune o poveste.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. Arata superb bratarica ta si charmurile m-au cucerit! Vreau si eu bratarica ....
    Sa o porti cu drag

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu sunt eu mare fana bratari, dar asta e chiar draguta :D

    RăspundețiȘtergere