Noutati si oferte Melkior - Februarie

Melkior ne surprinde lunar cu produse/nuante noi, care de care mai tentante. Luna aceasta mi-a atras atentia cu 2 creioane pentru buze ale caror nuante sunt exact ce as purta eu zilnic.
Este vorba despre Brown si Rose Nude.
Prezinta acoperire excelenta si asigura o conturare precisa. Sunt rezistente la apa si rezista mai mult de 4 ore. Au o compatibilitate excelenta cu pielea si nu se intinde. Se bazeaza pe o formula cu ceara, cu un continut mare de pigment. De asemenea, contin vitamina E (antioxidant natural) si ingredienti naturali de protectie.
Lipliner Pencil Melkior poate fi aplicat direct pe buze, redesenandu-le sau conturand forma naturala a buzelor. Poate fi aplicat pe mana si cu ajutorul unei pensule pentru buze pentru a obtine un efect mai difuz. Rujul si conturul nu trebuie sa fie in acelasi ton.
Pret 19.90 lei
Apa emolienta Melkior inmoaie si pregateste cuticulele pentru a fi inlaturate cu usurinta. Se bazeaza pe o formula imbogatita cu vitamina A, E si F. Se aplica produsul pe conturul cuticulelor si se maseaza prin miscari circulare pana ce produsul se absoarbe complet, apoi impingeti cuticulele.

Pret 24,90 lei
Diluant pentru lac de unghii
Noul Diluant pentru lac de unghii de la Melkior este special creat pentru a regla consistenta lacului de unghii, prelungind durata de utilizare. Cum se foloseste? Se adauga cateva picaturi de diluant in lacul de unghii si se agita bine. Se asteapta 20 de minute inainte de a aplica lacul de unghii.

Pret 24,90 lei

Creion de ochi Khol in 2 nuante noi!


Iata un produs indispensabil machiajului, mereu in tendinte, care evidentiaza ochii!
Melkior a lansat doua nuante noi de Creion de ochi khol: Shiny Brown si Purple. Prezinta acoperire uniforma, au mina moale, textura foarte buna si pigmentata, culori intense si sunt rezistente la transfer. Se estompeaza usor, fara pete.
Eyeliner & khol pencil Melkior se poate aplica direct pe pleoapa superioara, inferioara si pe mucoasa ochilor. Se poate aplica pe mana si cu ajutorul unei pensule se va aplica pe pleoape in functie de efectul dorit. Pentru a obtine o textura mai moale si mai rezistenta, se incalzeste mina creionului bine ascutit la flacara unei brichete.

Pret 19.90 lei

Pana pe 29 februarie puteti profita de oferta 1ruj +1 cadou, de transport gratuit iar la achizitionarea unui creion de buze Bordo primiti inca unul gratuit.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu