Bangood.com Bold Metal Brushes - RT. dupe

Hello beautiful,

Cred ca si tu iti doresti (sau esti o norocoasa si deja ai) macar o pensula din colectia Bold Metal de la Real Techniques. 
Eu am visat la ele ceva timp dar datorita pretului mare pe care acesta il au nu m-am incumentat sa le comand si sincera sa fiu nici nu mi le mai doresc cu ardoare deoarece ``mi-am stins pofta arzatoare`` cu un set de pensule de la Banggood.com .



Acest set contine 7 pensule ( 4 pentru fata si 3 pentru ochi ) asemanatoare cu cele de la Real Techniques despre care ti-am zis mai devreme ca am suspinat o perioada :)
Nu pot face o comparatie intre cele doua seturi insa iti pot spune ca eu ma declar multumita de pensulele de pe site-ul Banggood (desi sunt convinsa ca originalele sunt mult mai calitative ).


Pensulele au perii sintetici dar moi, de calitate; manerul este din plastic(nu cel mai bun) insa partea de sus , unde se imbina firele de par, este metalica si are inscriptionata pe ea numarul pensulei iar pe verso apar si initialele RT.
Desi plasticul nu este de-o calitate exceptionala, arata ok si imi place faptul ca 3 pensule sunt argintii, 2 aurii si 2 rose gold deci ca si aspect m-au cucerit aceste pensule :X Si culoarea fibrelor sintetice difera de la o pensula la alta, dupa cum vei putea vedea in pozele urmatoare.

Incep prin ati prezenta pensulele 100 si 101, ambele fiind pentru fata, pe una o iubesc la nebunie (a devenit favorita mea) iar cealalta a fost o mica dezamagire.


Pensula 100 - Arched Powder
Greutate : Aproximativ 31g.               
Lungime  :Aproximativ 21cm
Lungimea perilor: Aproximativ 5cm

Mare, stufoasa, recomandata pentru aplicarea pudrei insa putin mai plata fata de celelalt pensule pentru pudra pe care le detin (de fapt, partea metalica in care intra perii este ``pinched`` - stransa ); forma ei m-a cucerit si faptul ca perii sunt usor galbeni la baza si albi spre varf!
 Este super moale si nu i-a cazut nici macar un fir de par; Este favorita mea din acest set insa ciudat este ca desi imi place mult, exact aceasta pensula ma face sa mi-o doresc si pe cea originala :)) Strange... (adica ``ciudat``, nicidecum ``strânge``:)) Stiu, trebuie sa incep sa folosesc diactriticele :(

Pensula 101 - Triangle Foundation
Greutate : Aproximativ 25g.               
Lungime  :Aproximativ 20cm
Lungimea perilor: Aproximativ 4cm

Aceasta este ``mica dezamagire``, spun mica deoarece sincera sa fiu de la inceput am fost sceptica in privinta formei acestei pensule - nu am avut mari asteptari asa ca dezamagirea nu este profunda :)) Este pur si simplu o pensula plata care nu-si mentine forma in timpul aplicarii; perii fiind lungi se ``deformeaza`` putin, nu-si pastreaza forma perfect triunghiulara (piramidala :D ). Sunt tare curioasa daca originala este intr-adevar un must have :)  (eu inclin sa cred ca nici aceea nu este o ``inovatie`` ).



The `` Silver Ones`` :) Cele 3 pensule cu manere argintii si fibre sintetice albe, pentru ochi si sprancene!

Pensulele 200 si 201 - Oval Shadow respectiv Pointed Crease au aceleasi dimensiuni:
Greutate : Aproximativ 7g.               
Lungime  :Aproximativ 18cm
Lungimea perilor: Aproximativ 2cm

Eu le-am folosit pentru a aplica baza de pleoape sau anticearcanul ; nu ma vad blenduind sau aplicand farduri ``pudra`` in pliu cu pensule sintetice; pensule sintetice plate folosesc pentru aplicarea fardurilor crema sau pentru ``presarea`` pigmentilor si a fardurilor pudra, repet ``presarea, tapotarea`` NU BLENDUIREA :) De la Real Techniques detin setul de pensule pentru ochi si nici dupa acela nu ma omor ; doua dintre pensulele de la RT. le folosesc pentru anticearcan sau pudra sa setez anticearcanul (deluxe crease si base shadow brush), la cea pentru eyeliner am renuntat si prefer sa folosesc pensula ``in unghi`` atunci cand aplic tusul, mai exista in set si o pensula pentru sprancene care mie mi se pare foarte proasta ( e mult prea mare /lata, iar daca sprancenele tale necesita mai multa munca n-ai nici o sansa cu acea pensula) plus o pensula mica plata pentru detalii pe care inca o folosesc pentru a aplica fard in coltul intern sau concealer pe zone mici cu probleme; Am facut aceasta mare acolada paranteza patrata si 15 paranteze rotunde :)) deoarece vroiam sa subliniez ca eu in general nu-s o fana a pensulelor asemanatoare cu 200 si 201 pentru machiajul ochilor, 

Am ajuns la pensula 202 - Angled liner, o pensula unghiulara pe care eu am folosit-o pentru sprancene ; dupa denumire cred ca este recomandata pentru tus dar eu inca nu am folosit-o pe acest ``post``.
Greutate : Aproximativ 5g.               
Lungime  :Aproximativ 17cm
Lungimea perilor: Aproximativ 1cm

Nu este identica cu preferata mea de la Anastasia Soare (sau ca cea de la Firma Beauty pe care ti-o voi prezenta intr-un alt articol) insa nici nu am cum sa-i cer sa acest lucru deoarece pretul intregului set de la Banggood este la fel ca al unei singure pensule de la Anastasia B.H ;
 Cu toate ca nu e the best I ever tried, isi face treaba bine iar atunci cand le am murdare pe celelalte doua mai sus mentionate apelez cu incredere la pensula 202.




Pensula 300 Tapered Blush
Greutate : Aproximativ 20g.               
Lungime  :Aproximativ 20cm
Lungimea perilor: Aproximativ 3cm
Este a 2-a favorita a mea din acest set. Imi place foarte mult sa-mi aplic blush-ul cu ea si chiar si pudra de contur deoarece si aceasta are partea metalica stransa putin inca pensula devine usor plata. Este foarte moale si arata extrem de bine, foarte luxurianta dar si ``feminina`` avand perii roz la baza iar manerul rose gold :X

Pensula 301 Flat Contour
Greutate : Aproximativ 25g.               
Lungime  :Aproximativ 19cm

Lungimea perilor: Aproximativ 3cm
Nu este chiar ``flat`` fiind mult mai densa decat 300 iar eu am folosit-o pentru estomparea conturului cremos dar si pentru aplicarea fodului de ten si s-a descurcat ok. Se spala usor si la fel ca si 300, arata minunat :X
Crezi ca le-am cumparat datorita aspectului? Atunci crezi bine! :)) Chiar asa s-a si intamplat si nu-mi pare rau deoarece pe langa designul 100% pe gustul meu, 3 dintre aceste pensule au intrat in categoria pensule preferate, iar pe 4 dintre ele le folosesc din cand in cand deci nu pot sa spun ca aveam neaparata nevoie de ele. Tragand linie, eu zic ca am facut o afacere buna cu aceste pensule mai ales ca pentru moment am scapat de dorinta nebuna de a cumpara originalele ``Bold Metals``.
Transportul a fost gratuit iar coletul a venit la posta vamala dupa aproximativ 3 saptamani!
 Trebuie sa-ti mentionez un mare defect/o nebunie de-a mea; De fiecare data cand imi cumpar o pensula trag de partea metalica sa vad daca se desprinde de maner :)) Asa am facut si cu doua dintre aceste pensule si dupa cateva insistente s-a desprins...asta am vrut asta am primit :)) Insa foarte simplu am reparat-o (fara glue), s-a fixat la loc si pentru ca nu am mai tras de ea nu s-a mai desprins deloc!
Acum as vrea sa aflu daca si tu ai ``porniri distrugatoare`` ca si mine :)) Te tenteaza aceste pensule? Sau originalele?
Daca ti se pare ok ca si calitate/pret setul de pensule de la Banggood.com le poti comanda de aici: http://goo.gl/Qmnsz7

Weekend frumos!  Kisses & Be beautiful ! :*


11 comentarii:

  1. Ce dragute sunt pensulele. Arata foarte bine. Abia acum am dat si eu de gustul pensulelor asa ca mi-as dori si eu mai multe pensule!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ce bine arata !! Le vreau si eu neaparat <3 !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata foarte frumos setul de pensule...caut si eu o pensula buna pentru blending si una pentru contur.

    RăspundețiȘtergere
  4. arata foarte bine, asa aurii nici nu m-am gandit sa imi iau ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumoase sunt! Și eu le-am comandat

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce faine sunt, cred ca o sa le adaug si eu la viitoarea comanda.

    RăspundețiȘtergere
  7. Wow ce frumoase sunt <3 vreau și eu, deși mai am multe de învățat despre ele :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Arata minunat si vreau si eu :) You lucky one! sa le folosesti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere