Momente magice cu noua ediţie limitată NIVEA Creme


Din grijă pentru cel mic, celebra cutiuţă albastră se îmbracă în haine de poveste cu noua ediţie limitată NIVEA Creme! Cel mai iubit brand de îngrijire a pielii din întreaga lume vine cu o ediţie specială de cutii de colecţie NIVEA Creme ce conţin o serie de desene jucăuşe care înfăţişează personajele noilor poveşti NIVEA. Acestea sunt disponibile atât sub formă de broşuri în magazine, cât şi în variantă electronică, aici.
Cutiuţele ediţie limitată NIVEA Creme ilustrează personajele simpatice ale poveştilor NIVEA: curajosul băieţel Leo, sora lui, Mia, morocănosul Urechilă şi micuţa Zână, întotdeauna pregătită pentru o nouă aventură.

Cu toţii iubeam poveştile cu personaje fascinante pe care mama ni le citea cu atâta drag în fiecare seară, în anii ce cunoşteau doar joaca . NIVEA ştie că timpul petrecut alături de copil este extrem de preţios, astfel că, în timp ce îi citeşti aventurile celor patru personaje, oferă-i momente magice de îngrijire punându-i un strop de cremă pe năsuc. 
Istoria cremei, ce se îmbracă acum în haine de poveste, este fascinantă. De-a lungul a peste 100 de ani, celebra cutiuţă albastră a oferit îngrijire pielii a milioane de familii din întreaga lume. În scurt timp, a reuşit să atingă inimile tuturor celor care au avut încredere în prima cremă ce avea să rămână un adevărat membru al familiei, generaţie după generaţie. Având peste 98% ingrediente de origine naturală, mirosul unic NIVEA Creme cu parfum de lăcrămioară trezeşte în fiecare dintre noi amintirile preţioase ale copilăriei.

Preţ recomandat pentru ediţiile de poveste NIVEA Creme: 4,16 lei (30 ml); 7.83 lei (75 ml); 12,45 lei (150 ml); 18,40 lei (250 ml). 

Poveştile şi îngrijirea se completează armonios în noile ediţii limitate NIVEA Creme! Cutiile de colecţie şi broşurile cu poveşti vor fi disponibile în magazine, în locaţiile special amenajate, pe parcursul lunii Octombrie, în limita stocului disponibil. De asemenea, toate poveştile vor putea fi descărcate gratuit de pe website-ul oficial nivea.ro, în format PDF sau on-line cu animaţii şi efecte de sunet adăugate, pentru o experienţă completă a micuţului. Însă surprizele NIVEA nu se opresc aici: website-ul conţine o serie de jocuri interactive de care copiii se pot bucura împreună cu părinţii.   

Intră în atmosfera poveştilor NIVEA şi descoperă aventurile simpaticelor personaje, aici.

Aventura lui Leo în Munții Pernelor de Puf
Simpaticul băieţel Leo porneşte într-o aventură pentru a-l salva pe prietenul lui cel mai bun, Urechilă, din Munţii Pernelor de Puf. Folosindu-şi toată puterea, Leo îl scoate pe Urechilă din prăpastie şi, la finalul zilei, amândoi aştern capul frânţi de oboseală, dar încântaţi de marea aventură.                        

Mia și Bagheta Magică
În timp ce desenau, Mia și Urechilă au auzit un zgomot dinspre fereastră unde au găsit o micuţă Zână, zgribulită şi udă fleaşcă din cauza furtunii ce tocmai se potolise şi în urma căreia îşi pierduse bagheta magică. Mia împreună cu Urechilă au ajutat-o pe Zână să-şi recupereze bagheta din gaura şoriceilor.

Leo şi săritura de la trambulină
Dornic de sărituri în apă, Leo, împreună Urechilă şi cu tatăl, se îndreptară cu paşi repezi spre piscină. Echipat cu crema magică, Leo sări atât de sus încât se pomeni în mijlocul unui stol de vrăbii. Intrând în apă, băieţelul ridică un val de apă atât de mare încât îl făcu leoarcă pe Urechilă.

Mia și Zâna în jurul lumii 
Mia și micuţa Zână pornesc într-o călătorie magică pe tot globul. Aventura începe în deşert, unde cele două se amuză văzând o cursă de cămile, continuă la Polul Sud unde un grup de pinguini alunecă veseli pe gheaţă şi se sfârşeşte deasupra oceanului, unde Mia şi Zâna se împrietenesc cu simpaticii delfini.

Mia, Leo și gripa iepurească (disponibilă doar în variantă online) 
Starea de răceală a cuprins pe neaşteptate întreaga familie. Întâi Mia, tatăl, Leo, mama şi, mai apoi, Urechilă. Grijulie, Mia încercă să-l facă pe Urechilă să se simtă mai bine, punându-i o bobiţă de cremă pe nas. Într-un final, când văzu că mama pregătise un tort de morcovi absolut delicios, se însănătoşi “ca prin minune”. 









Un comentariu: