3 noi produse de la Melkior

Hello beauties,

Melkior isi adauga in portofoliu trei produse noi:

Pudra luminoasa irizata Bright Rose

Noua Pudra luminoasa irizata Bright Rose creata de Melkior asigura o acoperire perfecta si confort. Este ideala pentru realizarea unui machiaj natural si delicat. Are rolul de a conferi un aspect final transparent si luminos.
Cum se foloseste? Pentru un machiaj delicat si natural, pudra se poate aplica uscata dand astfel un aspect final luminos si transparent. Se poate aplica umeda pentru a avea o stralucire mai intensa.
Pret 59,90 leiStampila tatuaj inima Melkior

Noul Body Stamp Tattoo creat de Melkior este un produs non-toxic, pe baza de apa si nu contine alcool.
Cum se foloseste? Stampila tatuaj inima e foarte usor de utilizat. Se aplica pe piele ca atare. Tatuajul poate fi indepartat cu demachiant pe baza de ulei sau cu un servetel umed demachiant.
Pret 39,90 lei
Penseta inox oblica Melkior

Melkior a creat Penseta Inox Oblica Magenta deosebit de rezistenta si cu un design modern. Este special conceputa pentru inlaturarea parului nedorit. Nu se toceste si permite realizarea unui pensat extrem de precis de fiecare data. Se foloseste in cazul firelor de par groase.
Cum se foloseste? Se prinde firul de par intre lamelele pensetei, cat mai aproape de radacina acestuia si se smulge printr-o miscare scurta si precisa. Smulgeti firele de par in directia cresterii acestora.
Pret 25,90 lei
Mie mi-a starnit curiozitatea pudra irizata, voi ce ati incerca?Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu