Crema iluminatoare cu argan si lapte de iris - BottegaVerde.ro


 Hello beauties,

Si voi ati intrat in febra Sarbatorilor, nu?
Goana dupa cadouri a inceput inca de luna trecuta, de Black Friday, insa din pacate in acea perioada bugetul nu mi-a permis sa cumpar cadouri pentru familie/prieteni (asta si pentru ca de B.F. am preferat sa-mi recumpar/adaug in make-up kit-ul  pe care-l folosesc pe cliente, produsele care mi se terminasera; vi le voi prezenta in curand pe blog); 

Imi pare rau ca n-am putut sa profit mult mai mult de reducerile de Black Friday, insa nu ma plang...am reusit totusi sa beneficiez de reducerile WOW de la BottegaVerde.ro iar acum ma rasfat cu o crema iluminatoare,hranitoare si regeneratoare cu ulei de argan si lapte de iris din Maroc. 
M-a atras aceasta combinatie, n-am mai folosit nimic asemanator in trecut! 

By the way, nu ma plang prea tare ca n-am reusit sa cumpar cadouri de de Black Friday si datorita  faptului ca BottegaVerde.ro si in momentul de fata ne intampina cu peste 100 de seturi cadou de cosmetice naturale (la preturi foarte bune) pentru a indeplini toate preferintele celor dragi. 💓💗💖

In produsele de la Bottega Verde am mare incredere, nu am mai folosit pana acum creme de la acest brand insa fiind o mare fana a sapunurilor, gelurilor de dus, rujurilor lichide, tonicului cu extract de trandafiri, am stiut sigur ca nu ma va dezamagi nici crema cu  argan si lapte de iris!

"Un tratament cu o actiune hidratanta, hranitoare si antioxidanta, potrivita pentru toate tipurile de piele, chair si pentru cea mai exigenta. Uleiul de argan, un pretios elixir al frumusetii, bogat in vitamine, are o puternica actiune hranitoare, antioxidanta, hidratanta, antirid si stimuleaza regenerarea celulelor. Laptele de iris, deosebit de delicat, are proprietati de calmare. O formula bogata ce ofera tenului un confort, o catifelare si o stralucire imediata. Parfumul sau delicat ofera bunastare tenului si il face mai frumos si mai rezistent la trecerea timpului."


 crema argan si lapte de iris

O folosesc de o saptamana si imi place foarte mult! 
In primul rand imi place cum se manifesta in zona de sub ochi, unde eu am pielea foarte uscata, subtire si sensibila. Nu simt niciun discomfort cand o aplic (majoritatea cremelor imi provoaca usturimi in acea zona) si hidrateaza foarte foarte bine lasandu-mi pielea foarte moale si catifelata. 

Si pe restul fetei ma incanta cum se intinde si ca se absoarbe repede in piele   (nu trebuie exagerat cu cantitatea de produs). 

Odata intrata in piele, nu lasa tenul gras insa lasa o pelicula usor usor "slippery", care mie personal imi place deoarece atunci cand aplic fondul de ten acesta "alunca"(in sensul bun) si se aseaza foarte bine pe tenul meu, finish-ul fiind unul mult mai natural(decat de obicei) si placut; daca aveti tenul foarte gras, cred ca o cantitate mai mare de pudra(sau pudra aplicata prin "presare"cu un burete) v-ar ajuta!

Toate produsele Bottega Verde pe care le-am testat pana acum au avut un miros deosebit, un miros destul de "evident", nici  aceasta crema nu m-a dezamagit insa parfumul ei placut este mult mai finut si mai delicat.

"Aroma: citrice (mandarine, portocale), fructe (prune, nuca de cocos piersici, caise), oriental (iasomie, ylang ylang, trandafir, heliotrop), picant (boabe roz), lemnos (lemn de santal), mosc." 

Crema este amablata intr-un recipient din plastic si cum ati putut vedea in pozele de mai sus, a fost "sigilata" cu o folie de protectie(stiu ca multora dintre voi va place aceasta masura de siguranta). 
Cantitatea de produs este de 50ml si este valabila 12 luni de la deschidere.

Ps: cateva particule de glitter (de la lumanari folosite pe post de decor) mi-au "invadat"cutiuta si n-au vrut sub nicio forma s-o parseasca pe tot parcursul "sedintei foto" 😁

Eu va recomand cu drag aceasta crema, mie-mi lasa tenul super moale, catifelat, hranit; Cred ca si  tenul vostru se va simti rasfatat la fiecare aplicare!
 O gasiti aici: https://goo.gl/6yCKqE la pretul de 59lei (redusa de la 101lei) !
SAUUU daca sunteti dispuse sa asteptati 7-14 zile pana sa ajunga la voi, puteti opta pentru acest pachet de Craciun care include si crema iluminatoare cu argan si iris si are un pret DE NEREFUZAT : https://goo.gl/EcJ3ZZ



Voi ce produse Bottega Verde ati incercat? Daca n-ati avut pana acum ocazia sa folositi nici macar un produs de la acest brand, sper ca de Craciun sa va rasfatati singure cu un set cadou! Preturile sunt foarte bune iar produsele sunt de calitate! By the way, daca introduceti codul voucher " BEAUTIFUL " inainte de plasarea comenzii, veti beneficia de o extra reducere de 10% !
Happy shopping!
Kisses & Be beautiful!💋💋💋 


20 de comentarii:

  1. Nu am folosit inca nici un produs de la ei dar ma tenteaza seturile cu ciocolata si vanilie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca spui ca nu lasa tenul gras, atunci parca i-as da si eu o sansa. :D Imi place si faptul ca vine sigilata, ceea ce mi se pare foarte important.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pachetul e mult mai avantajos. Crema aceasta nu am incercat-o. Eu ma gandeam sa o iau pe cea de noapte cu acid glicolic. Mi-a placut mult serul din aceasta gama si cred ca ar fi perfecta si crema. Doar ca mai astept poate o prind la vreo oferta

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca nu am incercat produsele Bottega Verde dar acel set de Craciun cu iris este favoritul meu pentru cumparaturile de Mos Craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. N-am folosit inca produse Bottega Verde, dar m-ai facut curioasa, cu siguranta am sa incerc si eu crema cu argan si lapte de iris!!! Multumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa incerci macar cateva dintre produsele acestui brand! Pentru inceput iti recomand gelurile de dus si sapunurile!

      Ștergere
  6. Eu am o alta crema cu care imi merge bine dar am folosit alte produse de la bottega verde care mi-au placut foarte mult. Lapte de corp cu iris, gel de dus cu ciocolata, un sampon...mai multe, nici nu le mai stiu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa incerc si eu neaparat gelul de dus cu ciocolata :X Toata lumea-l lauda!

      Ștergere
  7. Nu am incercat aceasta crema. Cand voi termina ce folosesc acum cu siguranta o voi lua. Pare o crema excelenta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Wow lapte de iris,asta suna fancy , momentan nu mi am facut curaj sa dau o comanda.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am facut o pasiune pentru gelurile de dus si lacurile de unghii de la Bottega Verde. Am o comanda pe drum si am 4 geluri de dus si 2 lacuri de unghii :))) O sa trec si aceasta crema pe lista pentru urmatoarea comanda.
    P.S Cum reusesti sa faci asa poze minunate? Sa ne faci si noua un tutorial :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Sper sa mai gasesc si eu ceva in magazin pana ma voi hotara si pana imi voi restabili bugetul :D Toata lumea a dat navala la Bottega Verde. Mor de ciuda

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi plac maxim produsele de la Bottega!

    RăspundețiȘtergere
  12. seturile lor au niste preturi bomba in perioada asta, n-ai cum sa nu iei ceva de acolo!

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu de la Bottega Verde mi-am comandat setul cu Iris, un set pentru protectie solara si multe geluri de dus. Nu am incercat inca aceasta crema, dar sunt sigura ca nu ma va dezamagi.

    RăspundețiȘtergere
  14. Vreau si eu crema, am auzit numai lucruri de bune, ca de altfel asa se intampla frecvent...calitatea este recomandata si laudata!

    RăspundețiȘtergere
  15. Acum 2 zile mi-a venit prima comanda de la ei. Primul produs incercata fost demachiantul bifazic petnru ochi. E super. Imi place mult. Treptat incep sa folosesc si restul, cred ca o sa ne potrivim de minune.

    RăspundețiȘtergere
  16. Foarte bune produsele de la Bottega, eu nu le-am incercat pana acum, dar trebuie neaparat.

    RăspundețiȘtergere
  17. O crema interesanta, demna de notat. Nu am folosit nimic din aceasta gama pana acum

    RăspundețiȘtergere