Noutati de la Flormar

Manichiura este la fel de importanta ca si machiajul sau coafura; daca machiajul de zi cu zi il putem realiza  repede rezumandu-ne la aplicarea catorva produse esentiale care ne ajuta sa parem mult mai ``ingrijite``, in privinta manichiurii nu trebuie sa facem ``compromisuri`` aplicand oja pe fuga sau s-o purtam chiar si atunci cand aceasta s-a ``ciobit``deoarece mainile sunt mereu la vedere si pot spune multe despre o persoana, incepand de la caracter pana la starea de spirit, activitatile pe care le desfasoara sau ``nivelul de igiena`` deci nu va neglijati unghiile!

Deoarece suntem mai mereu ocupate, pe fuga, nu avem timp si nici nu ne dorim oje ``slab pigmentate`` care necesita aplicarea in mai multe staturi sau care rezista pe unghii doar o zi-doua.

Sunt bucuroasa sa va anunt ca cei de la Flormar au lansat o noua gama de oje numita FULL COLOR.
Aceasta gama este compusa din 36 de nuante in trend cu textura bogata si acoperire intensa a formulei cu extrapigmenti. Multumita tehnologiei Gel IV timpul de uscare este  scurt , luciul foarte bun si formeaza un strat tare pentru ca durata de mentinere pe unghie sa fie mai indelungata.

 Suna foarte bine! Exact ce avem nevoie pentru o manichiura perfecta fara a pierde prea mult timp realizand-o!
Culorile te inspira si te fac  frumoasa, sexy si atragatoare.Indiferent de anotimp sau perioada zilei trebuie sa avem in trusa cateva culori pentru ne completa tinuta  pentru  eveniment sau  starea noastra de spirit. Pentru a avea manichiura  care ne reprezinta Flormar ne pune la dispozitie toate produsele de care avem nevoie pentru a realiza o manichiura perfecta.

Gama fiind foarte larga, 36 de nuante, sunt sigura ca indiferent de preferintele voastre va veti gasi cel putin o nuanta pe care s-o purtati cu placere.

Pretul unei astfel de oja costa doar 12 lei!

Cei de la Flormar nu au uitat nici de importanta machiajului asa ca au lansat si Mini Brush set  ideal pentru reimprospatarea machiajului in orice moment al zilei.Setul contine 9 pensule. Pret 48 lei.

 Un alt produs nou de la Flormar este si solutia pentru pensule care ne ajuta sa curatam profesional reziduul de machiaj dar si toate bacteriile; se gaseste la pretul de 33lei (200ml). 
Cam acestea sunt noutatile de la Flormar, Happy Shopping & Be Beautiful! Kisses :*

3 comentarii: