GLM12 & GLM13 eyelashes from Eyemimo.com

I don`t make drama but...I WEAR DRAMATIC LASHES!
GLM 12 & GLM 13 de la Eyemimo.com sunt cu siguranta cele mai dramatice gene pe care le-am aplicat pana acum.
Am vazut foarte multe look-uri spectuloase completate de aceste gene si mi-am dorit foarte mult sa le incerc si eu.
In plus, am fost foarte curioasa sa testez si fardurile de la acest brand, iar cei de la Eyemimo.com au avut bunavointa sa-mi trimita gratuit atat genele cat si fardul Plum Passion .Thank you Eyemimo!

Fardul nu detine carcasa ( toate fardurile eyemimo sunt in varianta ``refill`` fara carcase) insa l-am primit ambalat intr-o punguta/folie de plastic, transparenta, pe care sunt inscriptionate ingredientele, denumirea fardului (Plum Passion).
Ingrediente:
Mica, Nylon -12, isoeicosane, zinc oxides, polyisobutene, lauroyl lysine,iron oxide, titanium dioxide.
Gramaj: 1,8g
Pozele de mai sus sunt facute in lumina naturala, la soare, iar urmatoarele in lumina artificiala:
     Fara blitz                                          Cu blitz 
Este foarte ``buttery``, placut la atingere, pigmentat, are un finish sidefat si nu este prafos (se poate aplica si cu pensula putin umezita iar nuanta obtinuta este foarte intensa chiar si fara primer).
Fardurile Eyemimo nu contin talc & parabeni si nu sunt testate pe animale!

Pentru a surprinde exact nuanta acestui fard, am realizat swatch-urile atat in lumina artificiala cat si in lumina naturala.

Aplicat cu pensula uscata (intr-un singur strat) -lumina atificiala -cu blitz
Aplicat cu degetul - lumina naturala -fara blitz
Aplicat cu degetul - lumina naturala - cu blitz
Imi place foarte mult cum arata acest fard aplicat peste creionul jumbo in nuanta Milk de la Nyx :X
Din pacate aceasta nuanta momentan nu este in stoc pe site-ul Eyemimo dar va invit sa aruncati o privire peste celelalte 5 nuante disponibile (Click AICI), pe mine ma tenteaza  Purple Poison si Sunset. 

Despre 3 modele de gene Eyemimo (NTR04, NTR09, NTR27) v-am vorbit aici . De atunci va spuneam ca-mi doresc sa incerc si GLM12 & GLM13, doua perechi de gene dramatice cum nu am mai testat pana acum.
Ambele perechi sunt realizate din par artificial insa sunt placute la atingere. Banda este neagra si groasa ( nici nu se putea altfel tinand cont de cat de dese sunt - firele de par sunt aplicate in doua straturi) si trebuie sa recunosc ca prima data mi-a fost putin cam greu sa-mi aplic GLM13; folosind lipiciul Atelier Paris (vi-l recomand si voua) eram obisnuita sa astept foarte putin sau chiar deloc ca lipiciul sa devina mai ``sticky`` inainte de a-mi aplica genele, insa cu GLM13 am observat ca trebuie sa astept mai mult ``sa se usuce`` pentru a-mi pune genele cu usurinta.
Imi place faptul ca desi banda este neagra si groasa nu arata inestetic; Nu pot spune ca nu se simt deloc pe pleoape, se simt! Dar nu foarte grele incat sa va deranjeze sau sa oboseasca ochiul.

GLM12 le-am aplicat unei cliente indraznete.

Pret: 7,99 $. Le puteti comanda de AICI.
GLM13 le-am purtat atat eu cat si sora mea care le-a vazut la mine si s-a indragosit de ele ( stiu, nu este igienic, nu purtati/imprumutati genele altor persoane; eu le-am curatat/dezinfectat si fiind vorba de sora mea care a insistat sa i le aplic n-am putut s-o refuz)

GLM13 on my eyes ( am ales un smokey clasic si cred ca s-a potrivit perfect cu aceste gene):
GLM13 on my sister: 
Close-up:

Dupa 4 purtari arata impecabil, le puteti reutiliza de nenumarate ori(daca le ingrijiti corespunzator), sunt foarte rezistente si costa doar 7,99$ Vi le recomand daca va doriti un look dramatic - glam! 
Le gasiti AICI.

Sunt superbe, nu? Va tenteaza?

Am pentru voi un cupon de reducere in valoare de 25% !!! Inainte de a finaliza comanda pe site-ul Eyemimo.com introduceti codul : `` bebeautiful `` valabil pana pe 30 septembrie 2015! 

5 comentarii:

  1. Foarte frumoase, m ai facut sa vreau si eu

    RăspundețiȘtergere
  2. wow! arata minunat! Desigur, impreuna cu un machiaj pe masura sunt intr-adevar scoase in evidenta atat ele cat si trasatuurile fetei si ochii. Sa le porti/folosesti sanatoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma surprinde cat de diferit da fardul peste Jumbo si UD :o ; imi place oricum nuanta <3 E perfecta pt toamna :D. Genele sunt absolut minunate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. superba nuanta fardului iar gnutele <3..din pacate eu mai trebuie sa exersez pentru ca nu prea srtiu sa le aplic

    RăspundețiȘtergere
  5. Abia astept si eu produsele de la Eyemino! Sper sa-mi raspunda repejor...mi-am luat un fard de ochi dupa ce am vazut pe FB pozele tale...si cred ca aceste farduri intra intr-o paleta magnetica, precum cea de la Melkior! :D
    Sa le folosesti cu drag!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere