Genti ieftine si foarte dragute de la DressLink.com

Hello beauties,
In urma cu trei saptamani v-am prezentat wishlist-ul cu produse de pe site-ul DressLink.com  si tot atunci v-am spus ca am comandat 2 gentute  iar ieri le-am ridicat de la posta vamala.
Modelele alese de mine va vor parea cunoscute deoarece sunt foarte asemanatoare cu 2 dintre cele mai populare genti pe care sigur le-ati tot vazut pe diverse site-uri romanesti sau la alte bloggerite insa trebuie sa specific de la bun inceput ca nu sunt identice iar calitatea detaliilor difera (in favoarea celor care se gasesc la pret dublu/triplu in Romania).Chiar si asa, eu sunt extrem de multumita de cele doua genti de la  DressLink.com iar astazi vreau sa v-o prezent pe favorita mea ( despre cea bej va voi vorbi intr-un alt articol).



Dimensiune: 24.5 x 14 x 21cm
Greutate: 660g
Material: piele ecologica


Am optat pentru varianta neagra!
In realitate arata identic ca-n pozele prezentate pe site!
Este bine lucrata, nu are defecte iar materialul este moale, placut la atingere!
Se deschide/inchide cu ajutorul a doua fermoare laterale si a unei capse amplasata la mijloc.Este prima mea geanta cu un astfel de design! 


Desi este o geanta de dimensiune medie, este destul de incapatoare ;Este prevazuta cu 3 buzunare (doua interioare si unul exterior) si va asigur ca puteti introduce-n ea foarte multe lucruri.

Poate fi purtata atat ca geanta de mana cat si tip postas venind insotita de o curea reglabila care se ataseaza foarte usor.


O consider o geanta foarte versatila, usor de asortat, care poate fi purtata atat cu balerini cat si cu tocuri, jeansi, rochite; 
Arata foarte bine, deloccc ieftina, mie-mi place mult designul, materialul (negru, maro, fermoar auriu - combinatia mea preferata) si presimt ca va deveni geanta mea``de zi cu zi`` pe care o voi purta cel mai des.
Fiind foarte ieftina intentionez sa-mi comand si varianta bej si albastru deschis.

O gasiti aici: goo.gl/UBWTrq la doar 4.06$ (plus transport)! O veti primi dupa 2-3 saptamani de la plasarea comenzii! Ce spuneti?Va tenteaza?

11 comentarii:

  1. Sa le folosesti cu placere. Am si eu ceva asemanator cu ultima Geanta prezentată si este foarte ok.

    RăspundețiȘtergere
  2. Super! Am si eu gentuta asta si sunt foarte multumita de ea😍
    Sa o porti sanatoasa si iubita😘
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumoasa :), sa te bucuri de ele. pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata foarte bine! Vreau și eu:)

    RăspundețiȘtergere
  5. geanta neagra imi place foarte mult, poate si datorita faptului ca am vazuto in multe locuri dar a ata are un pret mult mai tentant

    RăspundețiȘtergere
  6. E la fel ca cea de la Adona, unde pretul este cred, peste 100 lei.
    E frumoasa, sa o porti cu drag! :*

    RăspundețiȘtergere