Cutiuta surpriza de la Melkior

Hello beuaties,
Cred ca stiti cat de mult imi plac fardurile Melkior (v-am vorbit despre ele in mai multe articole, folositi gadget-ul ``search`` pentru a le gasi mai usor daca nu le-ati citit deja)!
Niciodata nu consider ca am prea multe farduri (cred ca nu sunt singura) asa ca m-am bucurat foarte mult cand am primit aceasta ``cutiuta surpriza`` din partea celor de la Melkior carora tin sa le multumesc pe aceasta cale!
Cutiuta contine o paleta magnetica cu 6 farduri, o oglinda pe care o admirasem cu ceva timp in urma la alte bloggerite dar nu stiam cum pot sa intru si eu in posesia ei, o ``carte de vizita`` super cute sub forma de oja si un pliant cu un mesaj foarte frumos in care cred si eu, toate trebuie sa ne simtim frumoase si iubite!
Cele 6 farduri primite sunt:

-Alien (mat)
-Whisper white(sidefat)
-Fuchsia (mat)

-Old brick(mat)
-Metallic green (sidefat)
-Meteorite(mat)
Toate pozele sunt realizate in lumina naturala!
Cu blitz:
Fara blitz:
Gama larga de nuante, pigmentate, rezistente, usor de aplicat, ce spuneti, va tenteaza?

Va spuneam la inceputul articolul ca nu consider ca am prea multe farduri, ei bine nici pensulele pe care le detin nu-mi sunt de ajuns! Melkior a lansat o gama noua de pensule profesionale, iar una dintre ele este deja pe wishlist-ul meu.
Pensula pe care mi-o doresc este cea pentru fond de ten si este confectionata din fibre sintetice; celelalte 4 sunt realizate din par de capra.


Care sunt produsele voastre preferate de la Melkior?

2 comentarii: