Addams Coconut coffee body scrub

Cafea, zahar brun, ulei de cocos...desi suna yummy produsul pe care vi-l prezint astazi nu este comestibil ci  un mix ``delicios`` care vizeaza afectiuni ale pielii, cum ar fi celulita, vergeturi, eczeme, acnee si psoriazis.
``Love at first scrub`` este sloganul celor de la Addams si exact asa a fost si pentru mine, m-am indragosit de acest produs de la prima utilizare!

Pe site-ul Addamsscrub.ro sunt disponibile 3 variante de scrub:
-Coconut coffee scrub
-Orange coffee scrub;
-Himalayan rose salt scrub;

Eu l-am ales pe cel cu ulei de cocos!

Initial designul ambalajului nu mi s-a parut deosebit dar mi-am schimbat parerea cand m-am convins ca plicul este impermeabil(dar este recomandat sa se pastreze uscat) si se inchide etans.

Pe spatele plicului sunt prezentate toate detaliile despre produs:
Ingrediente:
Cafea robusta, ulei organic de cocos (presat la rece), sare roz de himalaya cristalina, ulei din seminte de struguri, zahar brun, ulei de vitamina E, uleiuri esentiale.

-Cafeina stimuleaza circulatia sangelui, ajuta la reducerea aparitei celulitei, eczemei, vergeturilor si psoriazisului.
- Zaharul brun si sarea roz de himalaya cristalina sunt buni exfolianti, indeparteaza pielea moarta, acneea, punctele albe, punctele negre, eruptiile si alte probleme ale pielii.
- Uleiul de cocos hidrateaza si catifeleaza pielea.
- Uleiul din seminte de struguri si vitamina E au un nivel ridicat de antioxidanti, contribuind la mentinerea elasticitatii pielii avand un efect tonic si stimuland refacerea epidermei.

Mod de utilizare:
Pe pielea curata si umeda se aplica doua maini generoase de Addams, dupa care se maseaza circular tot corpul sau zonele afectate. Lasa-l 5-10 minute pentru a actiona in profunzime apoi clateste si sterge pielea cu miscari delicate.
Se recomanda folosirea acestui scrub de 1-2 ori pe saptamana!

Cantitate: 200 grame;
Valabilitate: 6 luni daca este pastrat inchis intr-un loc uscat si racoros (daca apa patrunde-n ambalaj durata de valabilitate a produsului scade);
Este produs in Romania!

Imediat dupa ce am desfacut plicul am fost cucerita de mirosul acestui scrub de ``cafea dulce`` si am stat cateva secunde bune sa-l ``savurez``. Am masat o cantitate mica de produs intre degete si mi-a placut faptul ca, datorita uleiurilor din compozitie, nu este extrem de abraziv incat sa agreseze pielea.
Dupa o baie fierbinte cu multa spuma am aplicat scrub-ul pe pielea umeda lasandu-l sa actioneze 10 minute.
Se aplica usor si nu creeaza disconfort (totusi este un scrub deci  nu va asteptati sa``mangaie pielea``), desi cafeaua coloreaza pielea, acest ``bronz`` dispare dupa ce va clatiti fara sa lase pete inestetice.
Mi-a curatat bine pielea lasand-o foarte foarte catifelata, hidratata si usor parfumata.Love it!
Nu am vazut inca o ameliorare a aspectului celulitei pentru ca, dupa cum cred ca stiti si voi, celulita nu dispare peste noapte, rezultatele apar in timp (dupa ce voi termina intreaga cantitate de produs - este suficienta pentru o luna de zile - revin cu un update)...
Desi este recomandata folosirea pe pielea umeda, pentru un tratament mai intensiv puteti aplica scrub-ul direct pe pielea uscata dar umeziti inainte produsul in mana; eu inca nu am incercat aceasta varianta. 
Am aplicat scrub-ul Addams si pe fata, tenul meu uscat se descuameaza iar acest scrub imi este de mare ajutor eliminand cu succes cojitele, hidratand si revigorand pielea. Nu mi-a cauzat iritatii, mancarime sau disconfort. Desi nu usuca deloc tenul, dupa ce clatesc scrubul (doar cu apa) prefer sa-mi aplic uleiul uscat de la Nuxe (I love oils on my skin -stiu, voi cele cu ten gras urati asta) va recomand si voua sa folositi produse fara acool, blande cu tenul, dupa fiecare exfoliere.

Este de apreciat faptul ca toate cele 3 variante de scrub Addams sunt vegane si nu sunt testate pe animale!

Ma bucur ca am descoperit Addams Coconut coffee body scrub, un produs de care sunt foarte multumita si va recomand sa-l incercati si voi! Il puteti achizitiona de aici: addamsscrub.ro ,cei de la Addams ofera transport gratuit!

7 comentarii:

  1. wow....imi imaginez ca miroase super. Am vazut ca are multe calitatii acest produs, vreau si eu <3

    RăspundețiȘtergere
  2. acesta sunt curioasa si eu sa il incerc, chiar ma gandeam si pe fata dar daca tu ai putut sigur incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  3. super. sunt adepta scruburilor, am facut si eu o varianta home made a celui cu cafea dar era cam sarac in componente :)) abia astept sa il incerc si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa il incerc si eu curand

    RăspundețiȘtergere
  5. suna foarte bine, insa eu recunosc ca sunt o idee mai tentata de cel cu portocale. dar nici cocosul nu suna rau :).

    RăspundețiȘtergere
  6. Tare! Abia astept sa il incerc si eu! :D

    RăspundețiȘtergere