Makeup Revolution Colour Chaos Palette

De cand s-a lansat ii ``dau tarcoale``  paletei Colour Chaos de la Makeup Revolution (foarte asemanatoare cu paleta Electric de la Urban Decay)  insa am tot evitat s-o cumpar. preferand  in ultimul timp sa ma axez pe farduri profesionale (Melkior, Inglot).
De fiecare data cand plasam o comand pe aoro.ro ( de aici obisnuiesc sa-mi achizitionez parfumurile) introduceam paleta Chaos in cos...o scoteam si tot asa pana saptamana trecuta cand bugetul mi-a permis s-o cumpar fara ``regrete``. Pe langa paleta am adaugat in cos si o masca exfolianta pentru fata de la Freeman despre care va voi spune mai multe intr-un alt articol. Am primit gratuit mostra Goldwell Dualsenses Color Extra Rich, balsam pentru par vopsit.

Detin paletele Iconic, Iconic 2 si Inconic 3 de la Makeup Revolution si sunt multumita de ele tinand cont ca sunt foarte ieftine asa ca nu am avut deloc ``emotii`` in privinta paletei Colour Chaos.
 Paleta vine ambalata intr-o cutie de carton pe spatele careia sunt afisate toate nuantele care se regasesc in paleta ( 12 nuante sidefate +6  nuante mate ), termenul de valabilitate - 12 luni de la deschidere, gramajul - 13g.
 Este confectionata dintr-un plastic rezistent, negru lucios ( pe care amprentele se vad inestetic ), are incorporata o oglinda, vine insotita de un aplicator si o folie transparenta pe care sunt scrise denumirile fardurilor.

Toate fardurile sidefate au o textura placuta la atingere, sunt pigmentate si deloc prafoase.
Fardurile mate (randul de jos) nu sunt chiar pe gustul meu, necesitand mai multa atentie si aplicarea in mai multe straturi.
Eu am pleoapele uscate, folosesc primerul Primer Potion - Urban Decay si absolut toate fardurile imi rezista pana la demachiere (daca aplicati o baza buna sub fardurile din paleta Chaos nu trebuie sa va faceti griji in privinta longevitatii machiajului).

In pozele de mai jos puteti vedea nuantele aplicate direct pe piele, fara baza (pentru fardurile sidefate am folosit o pensula putin umezita iar cele mate le-am aplicat cu degetul - nu folositi pensula umeda pentru fardutile mate!!! )

Primul rand (sidefate):

Al 2 lea rand (sidefate):

Al 3 lea rand (mate):
Ultima nuanta din paleta nu a vrut deloc sa se``arate`` pe pielea mea 
Desi nu ma incanta foarte mult nuantele mate, per total sunt multumita de aceasta paleta. Randul al 2-lea este preferatul meu, nuantele Ammunition si Deliver me sunt deosebite :X

Pe site-ul aoro.ro aceasta paleta se gaseste la pretul de 49lei.

Voi ati incercat fardurile Makeup Revolution?


Un comentariu:

  1. Ammunition îmi place și mie mult mult de tot :D E chiar tentantă această paletă, dar când mă gândesc câte mai am și se pune praful pe ele, că nu prea le folosesc ...
    Poate o să îmi iau una cu culori ceva mai naturale :*

    RăspundețiȘtergere