Cosuletul cu bunatati de la Pentrucorpultau.ro

Buna fetelor,
In urma cu 3 saptamani am primit de la PentruCorpuTau.ro un cosulet plin de bunatati pentru unghii, par, make-up,ingrijire corporala.Dupa cum va spuneam si intr-un articol anterior(click aici) pe acest site putem gasi o gama larga de produse de la cosmetice ,ceaiuri, produse pentru igiena intima,produse pentru copii ,antiinsecte, accesorii pana la suplimente nutritive si produse tehnico-medicale!

Am testat toate aceste produse chiar din prima zi de cand le-am primit si nu a fost nici unul care sa ma nemultumeasca!

Gelul de dus revitalizant Kallos  este primul produs din toate cele primite de la PentruCorpulTau.ro pe care l-am terminat(il puteti vedea in prima poza).
Descriere produs:
Kallos gel de duş revitalizant, care asigură o piele mătăsoasă, fină. Spuma ei fină condiţionează şi hidratează pielea, utilizarea lui asigură un sentiment de prospeţime.
Pret: 3.9 lei
Se gaseste aici :pentrucorpultau.ro/produs/kallos-gogo-gel-de-dus-revitalizant
Se prezinta sub forma de gel transparent cu un miros foarte fresh, de citrice.Mirosul nu mi-a rezistat pe piele dar tinand cont de pretul pe care-l are nici nu-i pot cere acest lucru.A fost de ajuns ca mi-a curatat delicat pielea fara sa o usuce!

Am fost foarte curioasa sa incerc acest parfum, Lady 1 million $!
Descriere produs:
Categoria floral fructat. Note de vârf: floare de portocal, zmeură, lămâie. Note de mijloc: gardenie, iasomie arabă, portocale. Note de bază: patchouli, chihlimbar, miere.
V-a zburat gandul la celebrul Lady Million de la Paco Rabanne? Sunt foarte asemanatoare! Cel de la PentruCorpulTau.ro imi pare putin mai fresh, nu este la fel de tare precum originalul Lady Million.
Pe pielea mea rezista cam 3-4 ore insa acest lucru mi se intampla cu oricare parfum care nu este de la un brand renumit( nici parfumurile foarte scumpe nu mi rezista pe piele mai mult de 6-7 ore, desi am incercat foarte multe nu am descoperit unul care sa-mi reziste de dimineata pana seara)
Eu il consider o alternativa buna daca nu vreti sa cheluiti cateva sute de lei pe cel de la P.Rabanne.
Are 100ml. si costa doar 29.5lei!
Il puteti comanda de aici: pentrucorpultau.ro/produs/apa-de-toaleta-lady-1-dollar/
Ceaiul de slabit Biovit contine Măr (Pyrus malus – fructus), hibiscus (Hibiscus sabdarifa), frunze de sena (Sennae folium), măceșe (Rosa canina), soc (Sambuci flos) – în proporții variabile, arome identic naturale, coajă de lămâie (1%), acidifiant (acid citric). Mod de preparare: infunzie 2-3min. Se foloseste un singur plic pentru o cana cu ceai, peste care se adauga apa fierbinte. Cutia contine 20 de pliculete.Inainte sa primesc ceaiul Biovit consumam un ceai verde chinezesc pe care ma``chinuiam` sa-l beau din cauza gustului foarte neplacut(de multe ori mi s-a intamplat sa fac infuzia si sa beau doar o gura de ceai apoi sa-l arunc). In schimb ceaiul primit de la PentruCorpulTau.ro are un gust placut fiind predominanta aroma de lamaie. Ceaiul in cazul meu este inlocuitorul de apa. Nu consum prea multa apa. Sunt axata mai mult pe ceaiuri, plus in cazul de fata am observat o imbunatatire a digestiei.pierderea in greutate inca nu intra-n discutie (este un ceai natural,nu o pastila minune care te slabeste peste noapte)
Il puteti achiztiona de aici: pentrucorpultau.ro/produs/ceai-biovit-de-slabit-cu-lamaie/  la pretul de 3.4lei
  
Oja Kallos cu uscare rapida in nuanta 231.Asa arata pe unghii:
Imi place foarte mult aceasta nuanta, de obicei eu port pe unghii culori naturale, pale, sau stilul ``french`` simplu, insa vara imi fac curaj sa port si nuante aprinse precum 231.
Pensula este una foarte buna, facand aplicare usoara si uniforma.Marele plus este faptul ca se usuca repede.Mi-a rezistat pe unghii patru zile.
Pret: 5.3 lei
O puteti achizitiona de aici: pentrucorpultau.ro/produs/love-lac-de-unghii-cu-uscare-rapida-cu-efect-de-durata-231/  ( pe site, oja cu uscare rapida Kallos este disponibila in peste 35 de nuante )

Masca pentru par Kallos cu extract din lapte este recomandata pentru parul degradat, vopsit si permanent. Promite sa lase parul matasos si stralucitor.
Am folosit pentru prima data aceasta masca in urma cu 5-6 ani si am recumparat-o de nenumarate ori (atat pe aceasta cat si varianta cu placenta;trebuie s-o incerc si pe cea de argan).
Cred ca foarte multe dintre voi ati folosit-o si o considerati o masca foarte buna tinand cont de pretul mic pe care-l are.
 
Consistenta este una cremoasa iar mirosul imi place la nebunie -dulce, de lapte cu vanilie.
Se aplica pe parul spalat, umed, se lasa se actioneze 5-10 minute apoi se clateste.
Atunci cand fac dus/baie, parul mi-l spal la final si imediat ies din cada deoarece daca stau mai mult de 5 minute cu parul ud, racesc (indiferent de anotimp).Inainte sa primesc masca Kallos am folosit doar masti cu efect instant darrrr cum nevoia te invata, acum imi aplic masca Kallos astfel:
-cu o ora doua inainte de a face baie, imi fac o coada (eu am parul foarte lung),neimpletita, si-mi spal doar lungimea parului apoi aplic masca si-mi prind parul coc.In acest fel o las sa actioneze zeci de minute fara riscul de a raci si pot avea si alte activitati in tot acest timp.
Imi lasa parul foarte moale,usor de pieptanat si placut parfumat.


In poza de mai sus puteti vedea ingredientele,
Termenul de valabilitate este de 12luni de la deschidere. Varianta mea de 275 ml costa doar 6 lei si poate fi achizizitionata de aici: pentrucorpultau.ro/produs/kallos-tratament-pentru-par-cu-extract-de-lapte/ (este disponibila si varianta de 800ml la pretul de 14lei)

(cu blitz)
In cosulet meu cu bunatati se regaseste si un ruj Farmasi Matte. Il detin in nuanta 02, genul de nuanta pe care eu o port cel mai des, naturala.
Il puteti achizitiona de aici: pentrucorpultau.ro/produs/farmasi-ruj-matte/ la pretul de 12 lei.
Mai multe despre acest ruj va voi spune intr-un viitor articol. Pana atunci, daca nu ati facut-o deja va invit sa dati un like paginii de Facebook ``Pentru corpul tau``: www.facebook.com/PentruCorpulTau?fref=ts

Ati incercat/va tenteaza vreunul dintre aceste produse?

8 comentarii:

  1. Ce de bunatati ai acolo
    Buanta rujului e super

    Deea, intrendbydeea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Urmeaza sa-i fac un review acestui ruj si voi posta mai multe poze pentru a va da seama de nuanta reala.
      Multumesc de vizita :*

      Ștergere
  2. ce produse super :)
    sa te bucuri de ele :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Și mie îmi plac măștile Kallos! Iar rujul arata interesant!

    RăspundețiȘtergere
  4. ce de bunatati.....imi palce nuanta rujului farmasi

    RăspundețiȘtergere