Produse terminate

Hello beauties,
De multa vreme incerc sa scriu un astfel de articol doar ca de fiecare data cand strangeam cateva produse iubitul meu binevoitor ``incercand sa ajute la curatenie`` mi le arunca...Pana acum doua luni, cand am gasit un ``loc secret``unde sa depozitez ambalajele.
Avand o colectie maricica de produse pentru make-up,termin greu produsele iar de cele mai multe ori sunt nevoita sa renunt la ele cand expira desi nu sunt folosite pana la ultima picatura; in aceasta situatie este si fondul de ten Infallible de la L`Oreal Paris, desi mi-a placut am reusit sa consum doar jumatate din el si a expirat( l-am comandat online fara sa-l testez, iar nuanta aleasa imi era putin cam inchisa de aceea pe prioada iernii nu l-am folosit deloc)
Tot de la L`Oreal mi-a expirat tusul carbon gloss; mie mi-a rezistat bine pe pleoape, finish-ul nu este complet mat, mi s-a parut foarte usor de folosit pe pleoapa dar foarte greu de trasat codita-n exterior.Nu stiu daca il voi recumpara.
Demachiantul bifazic de la Yves Rocher imi place foarte mult, l-am recumparat de nenumarate ori, elimina eficient orice urma de machiaj si il recomand pentru tenul uscat ;pentru mine este indispensabil mai ales pentru ca il folosesc si la spalatul pensulelor ``murdare`` de fond de ten waterproof.
In ultimul timp am folosit doar geluri de dus de la Yves Rocher iar unele dintre ele mi-au placut foarte mult.De exemplu Monoi de Tahiti este unul dintre preferatele mele.Are un parfum exotic( te trimite cu gandul la vacanta), deosebit, unic...cel putin eu nu am mai incercat altul cu un astfel de parfum (se asemana putin cu gelul de dus cu floare de tiare tot de la Y.R. dar are un miros mai ``puternic``care rezista mai bine pe piele).
Foarte mult mi-a placut si gelul de dus cu aroma de mure din colectia de Craciun. Are un miros delicios lasand pielea foarte parfumata. Am avut un ``stoc ``de 3 sticlute si chiar am incercat sa nu le consum repede :)) deoarece facand parte din editia limitata de Craciun, nu se mai gasesc acum pe site :(
Gelurile de dus cu aroma de vanilie si capusuni le-am terminat destul de greu datorita gramajului mare dar si pentru ca ma cam ``plictisisem`` de ele, jumatate din cantitate am folosit-o pe post de spumant.Cel de capsuni nu are un miros atat de intens pe cat mi-as fi dorit...Nu il voi recumpara.
De la Dove folosesc constant sapunuri si deodorante(imi plac si gelurile lor de dus).
Scalpul meu este foarte sensibil, nu pot sa folosesc alt sampon in afara de Head&Shoulders (si Clear imi prieste) deoarece toate celelalte imi provoaca matreata si chiar si coji si iritatii.
Cu ceva timp in urma am primit  o masca pentru par  L`Oreal Elvice total repair 5. Hraneste parul,il repara si il lasa foarte catifelat iar un mare plus este faptul ca actioneaza instant si nu a trebuit sa stau cu ea in par minute-n sir...Am terminat-o zilele trecute si inca nu am plecat in cautarea ei prin magazine dar daca ati vazut-o va rog sa-mi spuneti in ce magazin pot s-o gasesc.
Servetelele umede Johnson`s baby si Nivea baby sunt my all time favorites.
Am testat crema hidratanta pentru corp de la Oxyance si oxygen pore cream de la Lioele, avandu-le in varianta mostra le-am folosit doar de 2-3 ori, nu mi-am format o parere solida despre ele dar la prima ``vedere``mi-au placut, hidratand pielea corpului/tenulfoarte bine.
Am decis sa va arat si 3 produse consumate de catre prietenul meu deoarece va spuneam si in articolul anterior cat de mult ne place amandurora parfumul Ambre Noir de la Yves Rocher.
I-a placut si crema hidratanta pentru fata, in schimb gelul de dus l-a terminat destul de greu,inclin sa cred ca nu a fost chiar pe gustul lui.
Voi ce produse recumparati cel mai des? Reusiti sa consumati toata cantitatea dintr-un produs inainte ca acesta sa expire?

2 comentarii:

  1. Si mie imi plac foarte mult gelurile de dus de la Yves Rocher :D As vrea si eu sa incerc fdt Infailible :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai ceva produse terminate :( Head&Shoulders nu-mi prieste deloc :( Clear mai folosesc si eu, cu ala ma impac bine :) Momentan am un sampon si balsam cu miere si propolis de la Garnier
    Nu am folosit prea multe geluri de dus de la Yves Rocher, dar am descoperit ca sunt minunat...cel putin asta care l-am primit de la tine, are un miros minunat <3

    RăspundețiȘtergere