Gerlinea - dieta echilibrata si completa

Hello beauties,
Cu o saptamana in urma v-am aratat pe Facebook produsele primite de la Gerlinea si am dat startul dietei. Astazi vreau sa va vorbesc despre aceste produse si despre rezultatele pe care le-am obtinut.
GERLINEA  este prima gama de alimente pentru regimurile de slabire din Romania.
Gama este compusa din substitute de masa (batoane, milk-shake) si snack-uri hiperproteice si hipocalorice (batoane, biscuiti). Slabirea se obtine prin inlocuirea a 1-2 mese cu produsele Gerlinea, in cadrul unui regim hipocaloric.
 Eu am primit spre testare urmatoarele produse :
- 5 cutii batoane dietetice ( fiecare cutie contine 2 batoane = o masa= 235/240kcal )
- 1 cutie batoane cereale (o cutie=o masa=239kcal)
- 2 sticlute shake-uri gata preparate ( 1 sticla=o masa=215/233kcal)
-1 plic milk shake (1 plic + 200ml lapte degresat = o masa= 203kcal)
Pe langa faptul ca sunt delicioase, produsele Gerlinea sunt naturale. imbogatite cu 11 vitamine si 12 minerale!

De 2-3 ani ``greutatea`` este un subiect delicat pentru mine de aceea va spun pe scurt faptul ca slabesc foarte foarte greu  si ma ingras exagerat de repede datorita problemelor hormonale si a stilulul de viata haotic (se intampla des sa pierd nopti - de multe ori mananc ``micul dejun`` la ora la care altii iau cina, nu consum apa, sar peste mese,nu fac excese culinare dar am o slabiciune -dulciurile)

Gerlinea mi-a dat un impuls, timp de 6 zile m-am straduit sa am un stil de viata mai sanatos, cu mese mai regulate si pentru faptul ca toate produsele sunt delicioase mi-a fost foarte usor.
Ziua 1
Am inceput ziua cu un shake cu gust de cicolata (yummy), 3 rosii cherry si o felie de ``paine``(eu o numesc ``carton`` este foarte tare,uscata si nu are gust) cu putina branza; la pranz am mancat doua batoane cu aroma de cocos - delicioaseeee, acestea sunt preferatele mele, foarte asemanatoare cu Bounty; la cina am fost in vizita si singurul aliment ``light`` de la masa pe care am si decis sa-l consum a fost salata de varza.Intre mese nu mi-a fost foame dar simteam ``nevoia`` sau mai bine zis prostul obicei sa rontai ceva asa ca am mancat jumatate de ardei rosu.

Ziua 2
Micul dejun a fost format dintr-o omleta(doua oua,fara ulei),3 rosii cherry,o felie de branza;
La pranz am mancat supa crema de legume (multa ceapa,ardei rosu,1 morcov si un cartof;fierte si blenduite,fara smantana sau ulei) iar la cina am baut un shake cu aroma de vanilie.Intre mese am mancat cateva masline.

Ziua 3
Dimineata am mancat doua batoane de cereale si am baut o cafea; la pranz ciorbita iar seara am mancat doua batoane cu gust de caramel. Intre pranz si cina am avut o gustare - 1 mar.

Ziua 4 
In aceasta zi a fost pentru prima data cand am cazut prada tentatiilor.Am avut un mic dejun format din rosii,castraveti, branza, masline,cafea iar la pranz, gatind pentru iubitul meu snitele,puree,salata de varza,mi s-a facut pofta si nu m-am putut abtine, am mancat si eu dar in cantitati mici.Seara m-am rasfatat cu doua batoane cu aroma de praline.

Ziua 5
La micul dejun am mancat o ometa din 2 oua cu cascaval,fara ulei. rosii,castraveti, masline (saptamana aceasta am facut o ``pasiune`` pentru masline :)) ) La pranz  am baut un shake cu aroma de ciocolata( pe care l-am preparat cu apa rece deoarece n-am avut lapte,chiar si asa a fost cremos,gustos, am adaugat si 2 cuburi de gheata). Cina a constat in 2 batoane cu ciocolata.

Ziua 6
Nelipsitele masline:)) v-am spus ca saptamana aceasta am facut o ``pasiune``pentru ele..le-am consumat atat la micul dejun impreuna cu rosii,castravetisi branza, cat si la pranz in salata. Seara m-am rasfatat cu ultimele batoane,cu aroma de migdale.

Cele 6 zile au trecut destul de repede, si spre surprinderea mea desi poate parea ca am mancat putin. chiar nu am simtit senzatia de foame intre mese, doar de ``rontait`` atunci cand nu aveam activitate ( am ``rontait`` ardei rosu. morcov - desi nu prea e indicat in diete, masline, felii de mar).
In plus, fiind atat de gustoase batoanele Gerlinea, nu am simtit deloc nevoia sa mai mananc si alte dulciuri.
Trebuie sa mentionez ca nu am facut sport deloc.Am incercat sa beau cat mai multa apa in aceste zile (inainte nu beam deloc) dar nu am reusit sa depasesc 1L pe zi...incet incet sper sa ajung sa beau 2L. Da, voi tine in continuare dieta, tot cu ajutor produselor Gerlinea!Ieri am plasat o comanda si azi am primit produsele.Le puteti comanda de aici: www.nutrivita.ro/3_gerlinea 

Rezultatul? - 1,5kg in 6 zile! Pentru mine este un rezultat foarte multumitor,dupa cum v-am spus slabesc foarte greu!

Cel mult mi-au placut batoanele cu cocos, caramel, migdale si shake-urile cu ciocolata (le-am comandat doar in varinata la plic deoarece sunt mai rentabile ca pret). Pe langa produsele care mi-au placut foarte mult am comandat si biscuitii pe care-i nu-i incercasem, indulcitor si un ``praf`` pentru ingrosarea sosurilor.
Voi continua dieta dar de data aceasta voi inlocui zilnic 2 mese cu produsele Gerlinea, poate rezultatul va fi mai spectaculos :) Va tin la curent!


Va recomand dint toata inima produsele Gerlinea, trebuie sa ma repet: sunt delicioase! 
Chiar daca nu doriti sa slabiti (slabirea se produce doar cand inlocuiti 1-2 mese pe zi cu aceste produse iar restul meselor sunt hiopcalorice) puteti consuma aceste produse pe post de desert sanatos, delicios si cu putine calorii!
Va invit sa le dati un like pe pagina de Facebook si sa vizitati site-ul nutrivita.ro
In cazul in care ati incercat aceste produse, astept sa-mi spuneti parerea voastra despre ele! 


3 comentarii: