HAUL - Lord & Berry, Kiko, Bellapierre,Vichy + REALASH

Hello fete ! 
Ce ne mai place sa fim cadorisite, nu-i asa? Sentimentul de a darui e de nedescris dar cand ne vine randul sa si primim ceva... devenim zburdalnice, plutim, suntem in extaz :)). Eii bine, asa am fost si eu cand am primit bunatatile pe care urmeaza sa vi le arat in articolul de astazi
Incep prin a va prezenta produsele primite de la verisoara mea din Anglia :
Doua produse pentru pielea din zona ochilor de la Vichy : Aqalia thermal roll-on ( acesta cred ca va deveni preferatul meu,imi place sa-l aplic dupa ce l-am tinut putin la frigider si bila metalica este rece, revigoreaza instant zona cearcanelor) si Idealia crema contur ochi.
Ulei pentru unghii si cuticule L`Occitane en provence;
Fond de ten mineral Bella Pierre ( textura este foarte foarte fina si catifelata )

Am incercat pentru prima data produsele Lord & Berry vara trecuta si-mi plac foarte mult; Din pacate nu se gasesc in tara; preturile sunt putin piperate. Rujurile creion sunt foarte pigmentate, rezista bine pe buze, sunt hidratante si au un miros placut.



Nuanta Vogue este superba :X


Sunt fana produselor Kiko de foarte multi ani iar verisoara mea stia acest lucru asa ca mi-a trimis o paletuta de farduri;
Imi place foarte mult atat ambalajul cat si nuantele si pigmentatia acestora!
Cu blitz Fara blitz


Am realizat swatch-urile de doua ori (in momente diferite ale zile) si dupa cum observati in functie de lumina nuantele difera;Eu sunt foarte incantata de aceasta paletuta,abia astept sa realizez machiaje cu ea!
Am uitat sa pozez uleiul Nuxe - Huile Prodigieuse Multi purpose dry oil - un produs de calitate,frantuzesc,se poate folosi atat pe fata si corp cat si pe par.Intra foarte repede in piele, o hraneste, repara si catifeleaza si cel mai important nu lasa pelicula uleioasa. 98% din ingrediente sunt naturale, contine 6 uleiuri pretioase ( limba mielului, sunatoare, migdale dulci,camelia, nuci de padure, nuci de macadamia) si vitamina E.Vi-l recomand!Il puteti gasi pe aoro.ro sau la diverse farmacii online!

Cam acestea sunt produsele primite de la verioara mea, sunt foarte incantata de toate! Thank you Anca! :*


Si acum sa va arat produsul primit azi spe testare!
De foarte mult timp imi doresc sa incerc un astfel de produs si acum am ocazia multumita celor de la Realash !


L-am primit foarte dragut ambalat! Despre ce produs este vorba? Intensificator pentru gene Realash - un tratament minune care promite rezultate spectaculoase dupa 3 luni de utilizare.

In seara aceasta incep sa-l folosesc, revin cat mai curand cu mai multe detalii despre acest produs si bineinteles o poza ``before`` .

V-a atras atentia vreun produs dintre cele pe care vi le-am prezentat?

8 comentarii:

  1. Sa le folosesti cu drag pe toate. Paletuta e superba iar rujurile sunt foarte frumoase <3 pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Maaaama ce de bunatati !!! Sa le folosesti sanatoasa pe toateeee si cu mult drag si inspiratie <3
    De noul tau logo, ce sa zic? E mistoooo rau !!! Te pup Sssss <3 :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow... Ce de bunatati!!!! Sa le folosesti cu drag si spor pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cate bunatati ,ce paletuta minunata, ce rujuri superbe, nu te mai saturi privindu-le, toate mi-au atras atentia,sa le folosesti cu drag . . Pupici :)

    RăspundețiȘtergere