Experienta mea cu pila electronica Scholl Velvet Smooth!

Dupa prezentarea pilei electronice Scholl Velvet Smooth ( aici puteti gasi articolul ) este timpul sa va arat si rezultatele obtinute.
Folosesc aceasta pila de aproape 3 saptamani, indeajuns spun eu,incat sa-mi formez o parere despre ea. De fapt, m-a convins de la prima utilizare!


Dupa cum va spuneam si-n articolul precedent este foarte usor de folosit si eficienta; pentru a va convinge de aceste lucruri am realizat un clip si poze before & after!

In clip puteti vedea  noul meu ritual de ingrjire al picioarelor (pe scurt, deoarece n-am vrut sa va plictisesc si este si destul de greu de filmat si pilit in acelasi timp :)) PS: inainte sa incep sa filmez deja testasem pila cateva secunde pe talpa,chiar nu m-am putut abtine :D  )

Sa inceapa ritualul; am asezat un prosop sub talpi, asa este mai usor de curatat ``praful alb``(pielea eliminata) rezultat in urma pilirii; am rotit ``butonul``argintiu spre stanga si pila a inceput sa ``zumzaie``.
Sunetul produs are o intensitate acceptabila, nu va vor bate vecinii la usa deranjati de zgomotul produs de pila :)
Apoi am inceput sa-mi ``mangai`` talpile cu pila insistand pe zonele cu probleme - calcai si lateralul degetului mare.Da, am spus ``mangai` deoarece nu trebuie sa apas cu putere pe pila pentru a obtine rezultatele dorite (ba mai mult, cand exercit o presiune prea mare pila isi intrerupe activitatea ca masura de siguranta) deci nu a existat riscul de a ma rani si chiar nu am simtit nici un discomfort. Cand am fost multumita de rezultat, am oprit pila rotind butonul argintiu spre dreapta si mi-am curatat ``praful alb` de pe talpi.
Ca ritualul sa fie complet si efectul wow am aplicat crema intensiva de noapte Scholl care este la fel de minunata ca si pila.Se prezinta sub forma unui tub de 60ml, si ofera 24 de ore de hidratare avand ca ingrediente vitaminele A si E, MarineActive, Pentavitin, Omega 6 si ulei de migdale.Nu este grasa, are un miros placut si intra foarte repede in piele.Se aplica prin masare pe pielea curata si uscata,seara inainte de culcare.
Nu a durat prea mult tot ritualul deoarece nu am avut probleme foarte mari (bataturi,crapaturi) insa sunt sigura ca oricat de rau ar arata picioarele voastre, daca insistati pe zonele cu probleme si mai ales sunteti perseverente si folositi aceste produse produse constant rezultatele remarcabile nu vor intarzia sa apara!
In plus  o puteti folosi oriunde, in orice colt al casei  datorita faptului faptului ca functioneaza cu baterii ( eu una urasc sa stau langa priza ``infasurata` in cabluri) sau chiar s-o luati in vacante (ocupand un spatiu mic de depozitare).
Raportul calitate/pret este bun, desi pare o investitie costisitoare cu aceste produse puteti obtine aceleasi rezultate ca la salon,in comfortul casei voastre; in plus, achizitionand mai multe capete abrazive, de aceasta pila se pot bucura toti membrii familiei!
Gata cu vorba, las imaginile sa vorbeasca de la sine!

Piciorul stang, prezentat in clip :)) Rezultatul din poza este obtinut la prima utilizare a pilei


Talpa dreapta a ajuns sa arate impecabil dupa al 2-lea ritual de ingrijire;


Eu sunt multumita de rezultate,cu ajutorul pilei elecronice Scholl Velvet Smooth si a cremei intensive de noapte calcaiele uscate si pielea ingrosata raman pentru mine doar o amintire neplacuta.
Ce spuneti?Va tenteaza?




7 comentarii:

  1. Foarte bine realizata postarea si de ajutor,in sfarsit avem si dovada in poza ca acest aparat are un efect senzational.cred ca va fi senzatia verii :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, ma bucur ca am reusit prin aceasta postare sa dovedesc eficienta pilei electronice Scholl Velvet Smooth! :*

      Ștergere
  2. buna imi pare bine ca am putut sa studiez postarea despre Scholl Velvet Smooth! sper sa il pot si eu sa il incerc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara, si eu sper sa aveti posibilitate sa incercati pila Scholl si sa va convingeti de eficienta ei!

      Ștergere
  3. Super rezultate !! Pila aceasta e de o eficienta maxima ! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa, si la tine am vazut rezultate wow de la prima utilizare!Ma bucur ca am avut posibilitatea s-o incercam :D

      Ștergere