Sampon uscat si balsam - Klorane

Buna fetelor,
Am descoperit un sampon uscat foarte bun cu lapte de ovaz de la Klorane!



Avand un par lung si foarte "indisciplinat", fiecare spalare+aranjare imi rapeste mult timp asa ca evit sa-l spal prea des...si apelez la mici "trucuri" precum acest sampon uscat, care este de mare ajutor!
Instructiuni de folosire:
Acest sampon este de fapt un spray, se aplica pe par de la o distanta de 30 cm insistand pe radacini iar dupa 2 minute parul trebuie pieptanat.
L-am descoperit de putin timp dar m-a cucerit de la prima aplicare deoarece:
-face exact ce promite: "curata parul fara apa in 2 minute" eliminand mirosul neplacut si aspectul uleios al parului,ofera volum.
-este pe baza de lapte de ovaz si poate fi folosit inclusiv pe un scalp sensibil.
-lasa parului un miros fresh, curat...
- nu lasa urme albe sau reziduri pe par daca este aplicat conform instructiunilor de folosire.Asa arata aplicat de aproape(5cm)


Tot de la Klorane zilele trecute am folosit pentru prima data balsamul pentru par cu unt de mango.
Nu l-am folosit indeajuns incat sa-mi formez o parere despre el...pana acum mi se pare ok...nu extraordinar...il voi folosi in continuare (poate dupa mai multe utilizari parul meu nu va mai fi atat de uscat) si revin cu parerea mea despre acest balsam.
Voi ce parere aveti despre produsele Klorane?


3 comentarii:

  1. Sa stii ca am tot auzit lucruri bune despre samponul uscat. Poate-i dau o sansa! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. sint foarte bune produsele de la Klorane noi le folosim de mult si la bebelusul nostru ..eu l am descoperit de la vara mea care mi a recomandat pt iubita mea ca avea probleme cu caderea parului si i am cumparat samponul si samponul asta uscat si balsamul e foarte multumita ...e adevarat ca sint scumpe dar se merita adi bacea

    RăspundețiȘtergere