Gelurile de duş STR8 pentru vara bărbaților dinamici


Gelurile de duş STR8 pentru vara bărbaților dinamici

STR8 propune o gamă bogată de geluri de duş, în funcţie de nevoile şi preferinţele fiecăruia. Gamele Performance și Fragrance te ajută să navighezi mai ușor vara toridă, ambele oferind o experiență răcoritoare și parfumată pe durata întregii zile.
Gama Performance Hair + Body este varianta ideală pentru bărbații activi, care știu ce înseamnă să fii tot timpul în mișcare și au nevoie de acea senzație de prospețime durabilă.


Gelurile de duş vin cu o dublă experienţă fresh, pentru corp şi păr, oferind o aromă masculină și un boost de energie perfect pentru zilele pline. Gama include 6G Force, Aqua Breeze, Lime Peak, Oxygen Burst, Power Zone și recenta adiție, Hydro React.


6G Force însumează, aşa cum sugerează numele, puterea celor 6G: goji, guarana, ginseng, ghimbir, guava şi green coffee (cafea verde). Ingredientele reîncarcă bateriilor, iar aroma condimentată energizează simţurile. 6G Force Hair + Body este potrivit pentru o curăţare în profunzime a scalpului şi părului.

Aqua Breeze conţine provitamine menite să revigoreze pielea obosită şi este potrivit pentru  toate tipurile de păr.


Lime Peak este un mix de extract de mentă şi lime, potrivit părului cu tendinţă de îngrăşare.
Oxygen Burst cu mentă are un efect răcoritor, împrospătând de la prima atingere corpul şi scalpul.
Power Zone tonifiază prin puterea mineralelor şi ajută la întărirea firului de păr.
Hydro React are efectul de a revitaliza pielea și firul de păr, restabilind nivelul optim de hidratare după o zi intensă.


Gama Fragrance se adresează personalităţilor puternice, iar gelurile de duş completează linia de parfumuri STR8: Red Code, Original, Oxygen, Adventure, Freedom, On the Edge, Rebel și noul Live True. Pentru bărbaţii STR8, parfumul este cartea de vizită care nu dă niciodată greș. 

Red Code este pentru cei care iubesc provocările și care trăiesc intens fiecare moment. Gelul de duş are o aromă condimentată de cardamom, lavandă, cimbru, îmblânzită de ananas, grapefruit şi seminţe vanilate Tonka.
Aroma Original este pentru bărbatul încrezător în forţele proprii, șarmant, fidel stilului clasic. Gelul de duş are un parfum de mentă răcoritoare mixată cu busuioc şi cardamom ce condimentează atitudinea seducătoare a acestuia.
Gelul de duş Oxygen este reflexia bărbatul dinamic cu un aspect fresh şi care miroase a mandarină, mentă şi lavandă.
Pentru cei dependenţi de adrenalină şi explorare, gelul de duş Adventure îmbină vanilia cu energia citricelor şi aroma caldă a lemnului şi a ambrei.
Freedom reprezintă tot ceea ce un bărbat caută în ideea de libertate: promisiunea unei experiențe de neuitat, fără limite și constrângeri. Parfumul gelului de duș este condimentat cu ghimbir şi piper roz, în timp ce mandarina şi cedrul îi conferă rafinamentul celui care ştie cum să obţină ce doreşte.
On the Edge este gelul de duş al bărbatului spontan, cel care surprinde și seduce prin atitudinea sa imprevizibilă. Caracterul său jovial este transpus în parfumul de lavandă intrigantă, migdală dulce-amăruie ce contrastează cu aroma naturală a muşchiului şi un mix de bergamotă cu măr.
Ce i se potrivește cel mai bine bărbatului sigur pe sine şi nonconformist? Inconfundabilul Rebel, gelul de duş cu parfum inspirat de puterea libertăţii individuale. Notele de măr şi grapefruit, cele de mandarină, lămâie şi bergamotă împreună cu vanilia şi ambra alcătuiesc parfumul perfect pentru o personalitate complexă.
Live True este gelul de duș caracteristic bărbatului care trăiește fără regrete, cu entuziasm și cu o sete de viață care derivă dintr-un crez puternic: „staying TRUE to myself”. Parfumul îmbină armonios notele proaspete marine şi notele de grapefruit și ananas cu cele de lavandă, cimbru și iasomie, culminând cu aromele de ambră și brad, potrivite pentru bărbatul independent.
Gelurile de duş din gama Performance și Fragrance sunt disponibile în varianta 250ml sau 400ml – preţuri recomandate: 9 lei, respectiv 12 lei.

3 comentarii:

  1. Preturile produselor mi se par ok iar gama variata ďe arome mi se pare ,,apetisanta".

    RăspundețiȘtergere
  2. Sotul meu folosește Rebel. Mi se ridică părul pe ceafă când îi simt mirosul. Îl ador

    RăspundețiȘtergere